FormationGymnasier og universiteter

Hvorfor er der en anden dybde af jord frysning i Moskva-regionen?

Dybden af jordfrysning afhænger direkte af dets type, klimatiske forhold, fugt og andre ting. Funktioner og muligheder tages i betragtning under boring, byggeri og andre økonomiske aktiviteter.

Hvad er dybden af sæsonmæssige jordfrysning? Hvad påvirker denne indikator?

Dette er en tilfældig variabel, og det kan ikke være permanent. Dette skyldes det faktum, at nogle af de faktorer, der påvirker ydelsen, over tid, næsten ikke ændre (f.eks jordtype, topografi), og andre - tværtimod, er under konstant forandring (jordfugtighed, snedybde, intensiteten og varigheden af den reducerede temperatur, etc.). For bygninger af stor betydning er dybden af jord frysning. I Moskva-regionen en aktiv konstruktion er i gang i dag. På hvor dybt jorden fryser, værdien afhænger af konstruktionen af dybe fundamenter. Under opførelsen skal huske på, at i vinterperioden (i tilfælde af permanent opholdstilladelse) af jord under huset opvarmning. På grund af denne den anslåede dybde, hvortil jorden fryser, kan det reduceres med femten til tyve procent. Maksimere varmen jordbundens kvalitet isolering tape bredde på halv til to meter. Den er placeret rundt omkring i huset, således at der skabes et varmeisolerende blinde område.

Hvad er årsagen til de forskellige dybde af jord frysning i Moskva-regionen?

Værdierne går fra 50 cm til 1 m 80 cm. Denne forskel kan forklares med forskellige specialister jordens massefylde. Jo stærkere frost og jorden er tættere, jo større jorden fryser. I jorden, mættet med fugt, vil være højere end i tør. Som sådan er den gennemsnitlige værdi i Moskva-regionen er fraværende. Men der normative dybde af frysning jorden. SNP indstiller følgende beregnede værdi - 1 meter 40 cm, men det skal siges, at når det påvirkes af de ekstremt barske klimatiske forhold: højt niveau. Grundvand, bitter kulde, mangel på sne. Faktisk dybden af jordfrysning i Moskva-regionen er forskellig fra de eksisterende standarder. Ofte overstiger den ikke en meter. Hvis vinteren er meget kold, næsten ingen sne, kan niveauet være op til halvanden meter. I vest forstæder jord er frosset omkring 65 cm, mens i øst, nord, i den sydlige del - op til 75 cm.

Indflydelse af jordtype

Dybden af jord frysning i Moskva region afhænger af forskellige faktorer. Den ene er den type af jord. For eksempel sandjord fryser til store, sammenlignet med leret, dybden. Dette skyldes det faktum, at leret er mere porøs end sandet. For forstæder karakteriseret ved sandjord, lermuld, grovkornet jord, tørv og ler. Grænseværdien kan lokalisere eksperter, idet der tages hensyn til ved beregningen af alle faktorer i komplekset. For eksempel, grove jord begynder at fryse ved en temperatur på 0 grader. For sand og sandet lerjord frysning dybde - 132 cm, og for lerjord og lerjord - 1,2 m.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.