TravelingRetninger

Hvor er Bahamas? Statens hovedstad, seværdigheder

Når det kommer til Bahamas, indgav mange pragtfulde strande, omgivet af vidtstrakte palmer, blåt hav og lyse solen. Og det er forståeligt, for der er virkelig veludviklet turistindustri. Men jo mere interesseret i dette område? Dette vil blive drøftet i denne artikel.

Bahamas på kortet

Staten, som kaldes Commonwealth of the Bahamas, ligger nord for det Caribiske Hav, syd-øst for øen Florida i Atlanterhavet. Øhavet er 700 øer i forskellige størrelser og koralrev, der optager plads på 250 tusinde. Km-området. Beboet kun 30 af dem.

Det areal kan sammenlignes med det område, Jamaica. Sammensætningen af Bahamas omfatter øerne Turks og Caicos, hvilket er et oversøisk land Storbritannien. Den største af dem - Andros, Grand Bahama, New Providence, Eleuthera.

Den overflod af koralrev, smukke strande forvandlet til populære og populære feriested Bahamas. Ture af disse steder er især populære i vintermånederne (november til maj).

klimaforhold

Klimaet på øerne er tropisk, blød passatvinden. Kendetegnet ved kraftige regnskyl i maj og juni, og i efteråret (September-oktober). I januar, den gennemsnitlige lufttemperatur - 21 ° C, i juli - omkring 30 ° C. Hyppige alvorlige storme fra juni til oktober.

befolkning

Den samlede befolkning er 353,658 mennesker. 85% - mulat og negros, 12% - europæere 3% - og Hispanics asiater. Literacy - 95,6%. På trods af de mange forskellige nationaliteter, der bor i Bahamas, sproget (state) - engelsk. Sammen med ham, indvandrere fra Haiti, der anvendes Haitisk sprog.

tilstand Capital

Alle turister, der ankommer på Bahamas, er begyndt kendskab til dette utroligt smukke område af statens hovedstad. Det er beliggende på øen New Providence. Dette er en meget lille ø (den mindste i øgruppen Bahamas). Hovedstaden i Nassau - en lille og moderne by, der er berømt over hele verden en harmonisk kombination af ultra-moderne bygninger med bygninger i kolonial arkitektur. Når støjende og lille landsby grundlagt af pirater, har udviklet sig til en vidunderlig moderne by Nassau (Bahamas).

Mange af de oprindelige bygninger og maleriske omgiver bagbord promenaden og havnen er altid travlt forretningskvarterer, og mange butikker og markeder tilbyder besøgende produkter fra forskellige lande.

I begyndelsen af det XX århundrede, efter opførelsen af den internationale lufthavn og uddybning af havnen, Bahamas (hovedstaden i særdeleshed) tog op til en million turister årligt. Og ved 70'erne, da broen blev bygget på Paradise Island og Cable Beach anlagte, byen begyndte at tage op til 2,5 millioner besøgende om året.

Bahamas: attraktioner

I starten af vores rejse, vi udforske nogle af de øer, der er af interesse for turister.

Grand Bahama er beliggende i den nordlige del af øgruppen. Det er den anden mest besøgte ø af turister i landet. På trods af navnet er det ikke den største ø. Turister det tiltrækker hvide sandstrande, store skove og et rigt dyreliv. Den mest populære af sin region - byen Freeport.

Andros

Den største ø i øgruppen. Det er omfattet af omfattende palmelunde. Desuden vokser mahogni, fyr. Skoven her, i henhold til øboerne, er befolket af aggressive lille røde øjne alfer. De kalder dem "chikcharniz".

Øen er beboet af lidt, kun på sin østlige bred findes voldsramte skure, omgivet af gamle biler og forladte køleskabe. Derfor Andros besøger ofte kun dykkere, ekstreme, der tiltrækker den tredje længste koralrev i verden. Det strækker sig langs hele kysten af øen. By Andros Town henviser også til de attraktioner på øen, sammen med det gamle fyrtårn og den smukke strand i Somerset Beach. I byen Red Bay, som ligger i den nordvestlige del af Andros, levende efterkommere af Seminole indianerne, der er kendt for deres dygtighed i at væve en række af strå.

Eleuthera

Bahamas, fotos, som ofte pryder forsiden af glittede magasiner, tiltrukket af hvile meget velhavende turister. Som regel foretrækker de denne lille ø, som traditionelt anses for at være elite. Luksus resorts og forskellige klubber spækket med storslåede villaer og fine restauranter.

Særlig opmærksomhed bør Reef Harbour Island, der ligger på den nordvestlige del af Eleuthera. Der er en lys og originalt byen Dunmore Town, en dejlig strand og en fremragende sted til snorkling og dykning.

Long Island

Turister besøger ikke alle Bahamas. Kortet viser, at Long Island - en aflang ø (et hundrede kilometer lang og fem kilometer bred). Det besøgte næppe af turister. Og det er forgæves. Det er den mest maleriske ø i øgruppen, der har en masse uudnyttede hjørner af den menneskelige civilisation.

Landskabet i Long Island er dannet af en kombination af rullende bakker udhules af surf strande, der er vasket i vandet rig på marine liv, sandstrande. I den nordlige del af øen er der en lang hvid strand - en af de smukkeste i den vestlige halvkugle.

Cathedral Nassau

Men ikke begrænset til den interessante karakter af de berømte Bahamas. Hovedstaden i staten er berømt for sine monumenter. En af dem - Domkirken. Det er den største religiøse bygning i landet. Konstruktion af katedralen stammer fra slutningen af det XVII århundrede. Ved siden af det du kan se mange mindeplader med navne på mennesker, der døde her under epidemien.

victorianske trappe

Nassau (Bahamas) har en usædvanlig trappe. Det blev skåret ned i kalksten slaver i det XVIII århundrede. Det har femogtres trin. Det nuværende navn blev givet langt senere. Det skete under fejringen af 65-årsdagen for besøget af dronning Victoria til tronen.

Trappen løber langs væggene i fortet. På den modsatte side af sine vande en lille vandfald. Nederst på trappen er et opholdsområde. På toppen af trappen tilbyder fantastisk udsigt over Nassau.

Houses of Parliament

Dette er en lille to-etagers bygning beliggende i hjertet af Nassau, på sin centrale plads. Det blev bygget i begyndelsen af det XIX århundrede til de koloniale regering møder. De første embedsmænd fra Storbritannien optrådte her i midten af det XVII århundrede. Og i dag, er der en direkte indvirkning på landet fra London, som er formel leder af Parlamentets stadig dronningen af Storbritannien.

Parliament House har antikke forhal som er dekoreret med fire kolonner. Ligesom alle bygninger i området, er det malet i en dyb pink farve. Specielt smukt det ser ud om aftenen.

Bimini road

Denne to i det væsentlige parallelle plader af sten brolagt spor, som er under vand. Nogle plader nå en længde på seks meter. Vejen er placeret i en dybde på ni meter, gennem helt klart vand det er helt synligt fra havoverfladen. Dens længde - fem hundrede meter, bredde - halvfems meter.

Dette er ikke den eneste usædvanlige fund. Omgivende veje bimini orienteret hylster, der har en J-formet. Han har også lagt ud sådanne plader. Her er vandet fundet anden mærkelig konstruktion - stedet og koncentriske cirkler.

Alice Town

I dag, mange mennesker tegne Bahamas, et foto, som du kan se i denne artikel. De er på deres område har en masse forskellige klubber. I Alice Town er den mest berømte af dem. Det begyndte at skrive sin roman "Har og har ikke" Ernest Hemingway. Turister vis denne historisk monument, som præsenterer unikke fotografier af den berømte forfatter, hans personlige ejendele.

Gardens Royal Victoria Garden

Usædvanlige vegetation berømt Bahamas. Hovedstaden i Nassau på sit område har en unik botanisk have, bygget her i det tidlige XIX århundrede.

I haven ved det kongelige Victoria Garden, en sjælden samling af planter fra tropiske lande. Der er mere end tre hundrede arter. Et stort antal sjældne sorter af orkideer entwine træerne og fylder luften med en lækker aroma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.