TravelingRetninger

Fritidshjem på Oka "Solar": anmeldelser, fotos

Indbyggerne i Kaluga-regionen og omkring forstæderne har en unik mulighed for deres weekender, helligdage og endda tilbringe hele ferie i et vidunderligt sted på bredden af floden Oka. Siden 2009 har der startede rekreation "Solar på floden Oka" - er dens officielle navn. Hun blev straks populære turister med sin fremragende design, professionel service, komfortabel indkvartering og omfattende fritidsfaciliteter. Her er glade altid, og alle hans gæster. Base personale forsøger at gøre hver kunde var fuldt ud tilfreds med ferien og faldt i kærlighed med dette sted for evigt.

Beliggenhed

Holiday Village "Sun på floden Oka" er placeret i nærheden af landsbyen Volkovskoye Kaluga Oblast Tarusa distrikt. Fra Moskva er det 127 km eller 2 timer rejse i bil. Fra Serpukhov til en campingplads - lidt mere end 20 km, og byen Tarusa - kun 14 km eller 20 minutter væk. For at komme til basen kan være med offentlig transport.

Der er to måder:

1. På toget fra Kursk banegård til Serpukhov. Der tage en bus til Tarusa, og stå i landsbyen Volkovskoye og til fods. Busser og taxaer i en given retning er hver 10-15 minutter. Rejsetid - omkring en time.

2. Med bus fra Moskva direkte fly til Tarusa. Udgang til Volkov. Det tager mindre end 2 timer. Busser afgår fra metrostationen "Teply Stan" og "South West".

Fritidshjem på Oka "Solar" er placeret således, at der er meget praktisk at ankomme i bil. rute Moskva kan være som følger: fra MKAD på rampen 32B merge på M2 motorvejen (Tula område). Efter omkring 70 km på rampen drej Serpukhov, ind i byen, opfølgning på den tredje lyskryds, drej til højre på det. gå til "Tank" monument ad denne vej. Det er beliggende i udkanten af Serpukhov, i krydset. Her skal du dreje til venstre i retning af Tarusa. Dernæst flytte broen gennem Protva, landsby Guryev og ind i landsbyen Volkovskoye. Kom til dens centrum. Ved vejkrydset, hvor købmand og et busstoppested, drej mod markerne. Denne vej at komme til gaflen og tænd for underuld. Det fører direkte til gaten af fritidshjem.

område

Fritidshjem på Oka "Solar" dækker et areal på blandet skov på ca. 6 ha. I skyggen af birketræer og fyrretræer arrangeret harmonisk flot krop, atletisk felter, cafe, SPA-salon, en legeplads, hyggelig havepavillon, en skydebane, et badehus, mangalnye område, tennisbane, parkering, kontorer, hvor lejen er givet sportsudstyr og andre tilbygninger. Hele basisareal er meget ren og veludstyrede, mellem bygninger og infrastruktur er lagt spor til floden og stranden er udstyret med en trappe. Langs kysten er også en pavillon, hvor du kan sidde og beundre skønheden i landskabet. Det er vigtigt at vide, at det område er en kilde til levende sundt vand at drikke, der kan være i en hvilken som helst beløb, og tage med dig, når du vender tilbage til byen.

infrastruktur

Fritidshjem på Oka "Solar" kan tilbyde både aktiv og afslappende ferie. For sportsfans her er udstyret med tennisbaner, fodbold og volleyball domstole, et sted at spille badminton sæt tennis og billardborde. I lejen kan tage en hvilken som helst ønsket sportsudstyr, cykler, skak, backgammon. Fiskernes paradis her. I Eye til at fiske i vinter og sommer, og base arbejdere er klar til at give fiskeudstyr.

På basen, kan du ikke bare slappe af, men også arbejde, der her har et konferencerum, udstyret og udstyret med den nyeste teknologi. Og for festlighederne i "Solar på floden Oka" giver en festsal, som er dekoreret med base-personale i henhold til temaet for begivenheden.

hotel

To muligheder for overnatning på hotellet og i en separat hytte tilbyder et fritidshjem på Oka "Solar".

Værelserne på følgende kategorier:

  • Standard (16 enheder). Dobbelt, rummelige og komfortable, med en balkon. Udstyr - dobbeltseng eller to enkeltsenge, garderobe, natborde, kommode, knagerække, sko reoler, sofabord, tv, telefon. De sundhedsmæssige værelse har et toilet, håndvask og bruser. Køleskabe er tilgængelige i denne kategori. De kan tages på et ekstra gebyr.
  • Juniorsuite (4 enheder). Dobbelt etværelses komfortable værelse, rummelig nok. Faciliteter her er de samme som i de standarder, kun dobbelt senge.
  • Suite (4 enheder). Meget rummelig dobbelt to-værelse suite med to balkoner. Disposition - salonen, hvor du har installeret møbler, og soveværelse med en dobbeltseng. Rummet har et køleskab, tv, telefon, badeværelse hygiejne. I dette rum er det muligt at rumme en tredje person.

hytter

Kan tilbyde overnatning i hytter til 4, 6, 8 mennesker rekreation "Solar på Oka-floden." Billedet nedenfor viser placeringen og udformningen af en af dem.

Firdoble og seks to-etagers huse er bygget fra miljøvenlige træ design udenlandske eksperter.

Quadruple hytter (3 enheder) med balkon, en veranda, en dobbeltseng (på loftet), den kantede bløde sofa i stuen (cabriolet), den nødvendige sæt af møbler, tv, telefon, tekøkken med køkkenredskaber, mikroovn, kedel, køleskab, hygiejne faciliteter.

Six-hytter (2 enheder) har to balkon og veranda. Der er to dobbeltsenge (på loftet og i stueetagen). I stuen har en stor sofa, tv og telefon. I stueetagen er der også et køkken med køkkenredskaber, køleskab, mikroovn, elkedel og badeværelse hygiejne.

Otte-hytter (2 enheder) - og to-etagers, mursten bygning, men med en balkon og veranda. Køjerne er tilgængelige med det samme i sådanne tilfælde: enten 6 enkeltsenge og en dobbeltseng eller tre senge og to enkeltsenge. Hertil kommer, at stuen er en sovesofa. Huset har et sæt møbler, tv, telefon, to hygiejne værelser og et køkken udstyret med en elektrisk ovn, en kedel og et køleskab.

Alle rejsende på grundlag af tilgængelige sæt sengetøj og håndklæde sæt.

mad

Helt fri strømforsyning system har et fritidshjem "Solar på floden Oka" (Kaluga-regionen). Alle besøgende kan få morgenmad, frokost og middag i cafe på basen. Retter er kogt fremragende. I menuen - suppe, grød, dumplings, kød, kylling, forskellige salater og småretter, kager og andet bagværk. Du kan også arrangere hele måltider. Bor i hytterne har mulighed for at lave mad til sig selv. Derudover kan databasen bruge grillen og nyde din egen grill.

yderligere oplysninger

Holiday Village "Sun på floden Oka" (Kaluga-regionen, Tarusa distrikt) den mest vidunderlige måde til afslapning romantiske par, familier med børn, store og små venlige selskab. Her kan du udføre firmafester og andre off-site produktionsaktiviteter, at arrangere bryllupper, fejre jubilæer.

Organiseret på grundlag af særlige programmer for jul, nytår og andre elskede alle helligdage.

Vigtigt: Her kan du slappe af med kæledyr, forudsat overnatning i hytter.

For børn op til 2 år gratis.

Værelse priserne varierer afhængigt af kategori og reservation tid (vinter, sommerferie). Mindste pris for hele rummet - 2200 rubler per dag (kategori standard fra november til april, undtagen helligdage). Minimumsprisen for hytten (fire, fra november til april) - 4000 rubler per dag. Måltider ikke inkluderet. Udgifterne til morgenmad til aftensmad - fra 500 rubler per person.

anmeldelser

Ganske populær blandt moskovitter og beboere i forstæderne rekreation "Solar på Oka-floden." Svar om det er dybest set godt. Turister siger disse fordele:

- et smukt område;

- gode betingelser for indkvartering, værelserne er rummelige, rene og funktionelle;

- store fødevarer i cafe;

- muligheden for forskelligartede rekreative;

- et godt sted for familier med børn.

Ulemper bemærkede i gennemgangen,

- dårlig adgang til databasen;

- høje priser;

- små og ikke-udstyrede strand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.