SkønhedKosmetik

Kosmetik "Rene Line": cremer. Arter sammensætning, anmeldelser, pris

Brand "Pure Line" fra "Kalina" selskab kendt russiske kvinder mere end et år. I løbet af sin eksistens, har det ikke mistet popularitet, tværtimod, har fået endnu flere fans. Hvad gør kosmetik formår at forblive populær? Er det en del af en naturlig, i henhold til reklamer? Svarene på disse og mange andre spørgsmål kan findes i artiklen.

Fordele phytocosmetics

Sådanne kosmetik fremstillet af en naturlig vegetabilsk komponenter, indeholder mere end 70% af forskellige medicinske ekstrakter. De vigtigste ingredienser: uddrag fra alle former for urter, naturlige æteriske olier, vitaminer, aromatiske smagsstoffer og lignende. Hver af de komponenter, der er ansvarlige for specifikke funktioner. For hudpleje, ernæring og hydrering er ekstrakter og ekstrakter. For et behageligt lys duft parfume anvendes. Til kosmetik holder længere, anvendes konserveringsmidler.

Produktion af "rene linjer"

Producenten sørget for, at området var bred, så den "Clean linje" kosmetik præsenterede alle mulige cremer, lotions, shampoo, og så videre. D. Hovedformålet er at gøre det muligt for kvinder at altid se ung, frisk og smuk.

Alle midler er inddelt i kategorier, så enhver kvinde, uanset hvilken alder kan det være, vil finde sin. Selskabet har heller ikke glemme de mænd, der blev indført en linje, hvor der er shampoo, cremer, balsam aftershave.

Sammensætning af kosmetik

Producenten tager sig om forbrugeren, derfor følger en bestemt filosofi i fremstillingen af hudplejeprodukter. Hovedtanken er, at kun harmoni med naturen vil hjælpe enhver kvinde opnå naturlig skønhed, så over tredive forskellige urter der anvendes til fremstilling af kosmetik.

Produkter af dette mærke er kendt ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Køb kosmetik kan være ikke kun i butikkerne, men også på internettet. Den væsentligste forskel anses for at være den rimelige pris af produkter.

Makeup "Pure Line" tilhører phytocosmetics kategori, fordi de vigtigste komponenter i naturlige vegetabilske ingredienser er:

 • Morgenfrue ekstrakt anvendes til at eliminere inflammatoriske processer, har antiseptiske egenskaber;
 • kornblomst har evnen til at lindre irriteret hud;
 • Steg kronblade bruges til toning, lindre træthed og give en sund farve;
 • E-vitamin i kombination med tranebær fremmer hudforyngelse;
 • Kamille lindrer og beroliger;
 • mor-og-stedmor hjælper blødgøre huden, giver blødhed og glathed;
 • Aloe Vera fugter;
 • havtorn nærer hudceller gavnlige sporstoffer;
 • hvedekim forlænge ungdommelighed;
 • hyben kan beskytte mod de skadelige virkninger af miljøet.

Virksomheden "Pure Line" sammensætning konstant opdatering, tilføje nye planteingredienser, der har en gavnlig effekt på huden.

Cremer

Kendt russisk mærke har altid været kendt for sine cremer, som hver især er inkluderet i en separat serie:

 • for unge hudpleje (25 år);
 • opretholdelse ungdom (35 år);
 • reduktion ungdom (fra 45 år);
 • Anti-Aging Cream (55 år);
 • rensemidler.

Efter at have prøvet flere gange, "Clean Line" ansigtscreme, mange kvinder er overbevist om, at disse produkter er unikke, fordi kombinationen af nyttige egenskaber af planteekstrakter har gavnlige virkninger på huden.

Sådan vælger du de rigtige produkter til hudpleje?

Kendskab til principperne for udvælgelse af kosmetik vil gøre det nemt at navigere i området af mærket "Pure Line". Cremen bør modsvares til funktionerne i huden på enhver kvinde, og individuelle behov. For eksempel kan en daglig fugtighedscreme til normal og kombineret hud fugter, beskytter miljøet og giver en flot mat finish og glathed, virkningen varer hele dagen. Moisturizing Day Cream til tør hud, det lindrer og fugter huden, også har antimikrobielle virkninger. Plejende natcreme kombineret og normal hud har en regenererende virkning mætter huden vitaminer, udglatter mindre rynker. Nærende Night Cream til tør hud, udglatter og blødgør. Nærende Night Cream til fedtet hud strammer porerne, hvilket reducerer ekspressionen af glans.

Det korrekte valg af kosmetiske produkter og den formelle rigtighed af brug, skal du sørge for at give en positiv effekt.

omsorgsfulde midler

Hver ansigtscreme "Pure Line" har etableret sig på den positive side, men der er også ekstra midler til pleje af huden. Disse omfatter forskellige tonika, sera, masker. Det skal bemærkes, at de gavnlige virkninger på huden maske "Pure Line". Det anvendes hovedsageligt som en eksfolierende. Efter sin ansøgning huden bliver friskere udseende.

Cream "Rene Linie" Anmeldelser blive meget bedre, når de anvendes i kombination med masker. Vælg masken bør baseres på den hudtype og alder. Hvordan til at anvende en maske? Til at begynde med ansigtet skal rengøres, vil dette passer en speciel sæbe eller toner. For at rense huden, en tynd maske lag, så det anbefales at gå og ligge i 15-20 minutter i en afslappet tilstand. Efter tørring masken vaskes væk med varmt vand. Kosmetologer anbefaler at bruge et værktøj som en eller to gange om ugen.

Intensiv hudpleje

For at ansigtet var frisk, uden sorte pletter, har producenten udarbejdet en særlig Scrub "Clean Line". Den består af knuste abrikos gruber, der fremmer blød udrensning og er egnet til normal og kombineret hud. Scrub indeholder mere end 60% af mineralske og naturlige ingredienser. Det bruges ikke mere end to gange om ugen. Dette værktøj er fantastisk til fedtet hud, men tør, det er kontraindiceret. Ved et tryk på krat det lyder brutto, men efter dens anvendelse huden bliver blød og fløjlsagtig. Efter dets anvendelse bør absolut anvende fugtighedscreme "Pure Line", vil en natcreme være en ideel løsning.

Sådan bruger en scrub? Påfør produktet til at være en ren, let fugtig hud. Dette bør ske med lette cirkulære bevægelser af fingrene, mens ikke stærkt gnide huden. Skylles med varmt vand.

særlig pleje

Huden på forsiden af blide nok, men omkring øjnene er tyndere og mere mørt. Dette område kræver særlig pleje, så makeup "Pure Line" indeholder en række værktøjer, der er egnet til huden omkring øjnene.

For kvinder over en alder af 45 år, udviklet en anti-aging øjencreme. Det reducerer rynker og fjerner mørke rande. Efter sin ansøgning huden bliver blødere, lindrer irritation og rødme. anbefales sådan øjencreme, der skal bruges to gange om dagen, morgen og aften.

For mere ungdommeligt hud egnet gel-creme til øjenlåg. Dens vigtigste funktioner er at fugter og beskytter.

Også i området have mælk til at fjerne make-up. Det handler ikke kun klarer godt med den opgave at fjerne makeup, takket være ham, huden renset, næret og forfrisket. Efter dens anvendelse ikke kræver vaskevand.

Anmeldelser af kosmetik forbrugere

Kosmetik "Clean Line" modtog blandede anmeldelser fra kvinder, der bruger det. Dybest set mange enige om, på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af naturlige ingredienser: en gavnlig virkning på udseendet.

Kosmetik diskuteret aktivt på forskellige fora og websteder på internettet. For eksempel er cremen "Clean Line" få gode anmeldelser. Så mange piger og kvinder skriver, at bruge det, og det indtryk, de er de bedste, men før at de ikke kunne hente et egnet middel, hvormed der ville være ingen irritation. Kvinder over 35 år bemærkes, at de anti-aging agenter er ganske effektiv. På grund af det faktum, at alle kosmetik "Clean Line" indeholder kun naturlige ingredienser, der rynker gradvist reduceres.

Kvinder der bruger shampoo og hår maske, hævder, at håret tilstand forbedres. Stopper kløe hovedbund og skæl forsvinder.

Hudpleje Krop

Selskabet har taget sig ikke kun om de værktøjer, der er designet til ansigtshuden. Sortimentet omfatter alle former for geler, shampoo, sæbe, deodoranter, og meget mere.

Vi var tilfredse med mange kvinder, en række "Clean Line" for anti-cellulite krop gel. Producenten sikrer, at efter dens anvendelse problem hud udglattet, vil være mere elastisk, tonen vises, og strækmærker bliver mindre mærkbar. Allerede efter en uges program begynder at falme effekten af "appelsinskal".

Efter påføring af gelen til huden kan forekomme en brændende fornemmelse. Men det er en ganske normal reaktion, fordi denne effekt stimulerer blodcirkulationen.

Kvinder, der bruger en deodorant med en syntetisk sammensætning, ofte bemærket rødme og irritation. Betyder en naturlig del af "Clean Line" ikke forårsager en sådan reaktion.

En særlig plads er blandt de produkter af mærket "Pure Line" håndcreme. Det er godt blødgør huden, styrker neglene.

Udgifterne til naturkosmetik

Meget er blevet sagt om det faktum, at alle produkter indeholder kun naturlige ingredienser i sin sammensætning. Måske er denne kvalitet adskiller det blandt andre. Samtidig, alle produkter er af en meget lav pris i forhold til andre producenter.

alle produkter "Pure Line", teste alle laboratorieprøver ville synes at bruge naturlige råvarer afholdt. Pris på samme tid starter ved 50 rubler for mellemstore og når kun 200 rubler.

Selskabet har taget sig ikke kun om, hvordan man bevarer ungdom og skønhed af enhver kvinde, men også for at gøre deres produkter til rådighed for enhver gennemsnitlige person.

Produkter til kvinder i alle aldre

Dette mærke er formentlig en af de første på det russiske marked, som har udviklet produkter til hver aldersgruppe:

 • op til 25 år er anbefalet af firmaet "Clean Line" creme, der indeholder kamille, er det perfekt blødgør huden og eliminerer betændelse;
 • op til 35 år velegnet kosmetik linje med lungwort, hud blødgørende og fugtgivende på grund af indholdet af C-vitamin og caroten;
 • op til 45 år til at bekæmpe tegn på ældning ved hjælp af fløde, som omfattede echinacea, det genopretter hudens godt;
 • op til 55 år alt efter cremer Rhodiola, som toner, fugter og returnerer elasticitet aldrende hud;
 • efter 55 års anvendte midler fra bearberry og vitamin E.

Brug ikke creme, som ikke er egnet til alder. Det kan være skadeligt.

Alle media "Rene linjer" har allergivenlige egenskaber. Virksomheden, skaber makeup i første omgang sørget for, at enhver kvinde havde mulighed for at altid se ung og smuk. Priserne glædeligt tiltalende til kunder, som mange andre kendte virksomheder tilbyder kosmetik af høj kvalitet, men for dyrt. "Clean Line" er næsten ingen måde ringere end dyrere mærker.

Positivt er også det faktum, at selskabet har taget sig af enhver kvinde og oprette en personlig linje af kosmetik. Bortset fra det faktum, at de cremer er egnet til din hudtype, de også designet til hver aldersgruppe periode.

Der er et andet vigtigt punkt, som positivt præger virksomheden. Der vil aldrig hvile på laurbærrene, er området jævnligt opdateret med nye udgivelser. For eksempel, for nylig var der en række "phyto". På grund af dette er det muligt at opretholde en stabil forbrugernes interesse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.