Kunst og underholdningFilm

Biografi Abramovoy Tatyany, sanger og skuespiller

Tatiana Abramova, født i 1975, blev født i Tyumen, russisk sanger og skuespiller. Tanya studeret på børns musikalske skole, tæt på hjemmet. Hendes hjemby, olie center for kultur, hæger om de syngende traditioner og begavet pige, som var imponeret over den forestillinger besøger berømtheder, drømmer om scenen. Efter skole, Tanya gik til Moskva, hun ønskede at præsentere kunst, store spillesteder, fans og anerkendelse.

Men skæbnen ville have det, at den unge rejsende til Moskva ikke fik. Det var i St. Petersborg, mødtes med den pragt af den nordlige hovedstad, og efter nogen tøven, forblev i byen Petra. Der begyndte biografi Abramovoy Tatyany, den kommende sanger og skuespiller. Tani Abramovoy kreative liv går godt, hendes første debut på scenen var den musikalske konkurrence "Morning Star", hvorved hun blev berømt. Den unge sangerinde har arbejdet meget på dine fremskridt, og i 1994 var hun i stand til at frigive hans sang samling "Letter". Så tog Tatiana Abramova deltage i konkurrencen "Yalta-Moskva", hvor hun fik den anden præmie. Efter hun med succes deltog i konkurrencen sponsoreret af radiostation "Europa Plus". Han fik prisen i showet "slaviske Bazaar" og endelig i slutningen af konkurrencen "Under tagene i St. Petersburg" blev vinder af prisen Ally Pugachevoy. Som vi kan se, alene biografi Abramovoy Tatyany på et år suppleret med flere nye sider.

På et tidspunkt, Tanya kom til at være i rollen som sanger, og hun vendte hendes kreative opmærksomhed mod den dramatiske teater. Med et ekstraordinært udseende, bliver "rød" af natur, kunne Abramov håbe på opmærksomhed på den del af instruktørens brødre. Og så skete det, blev hun inviteret til audition til filmen Vitaly Solomin "Jagten", hvor Tanya fik en stor rolle. Således vandt biografi Abramovoy Tatyany en symbolsk registrering af arbejde i den første film. Hertil kommer, at filmdebut bragt endnu en pris. Efter "Hunt" Tanya står over for en lang kreativt liv i en harmonisk kombination af biograf med teater roller. Skuespillerinden fundet tid til at synge, perfektionere sine vokal i forventning om den næste disk.

Samtidig filme Tatiana Abramova, hvis biografi er imponerende række kunstneriske bestræbelser, hun studerede på St. Petersborg Universitet Det Humanistiske i afdelingen for at handle og lede teater. Ud over klasserne på universitetet i Abramov arbejdede jeg en førende tv-program "Musical eksamen", og senere førte "Sharman-show" på TV-station RTR. Efter at have afsluttet sine studier ved University of Tatiana Abramova helt helliget sig til biografen. Hun har deltaget i mange tv-serier, men dens vigtigste rolle mener billedet af Hope, er meget karakteristisk og kompromisløs kvinde i en produktion af "sige Altid" altid "Så var der en rolle i tv-serien" Kiss gennem væggen", som også efterladt et dybt spor i skuespillerinden sjæl og kreativ biografi Abramovoy Tatyany, hvilket er en regelmæssig teater skuespillerinde "sabbat" i St. Petersborg, suppleret af en anden side.

Det ser ud til, at der i livet for en ung kvinde ikke har en enkelt fri minut, skydning og rolle, shows og koncerter, til at gøre dem én gang. Men privatlivet, for den sags skyld, og biografi af skuespillerinden Tatiana Abramova, der er en forholdsvis harmonisk, hun med held gift Sergei Kulishenko operatør, og det var ved gensidig kærlighed. I de glade forældre til to børn, ni-årige Ivan, som allerede havde afvist udsigten til at følge i fodsporene på sin stjernernes mor og ønsker ikke at være skuespiller, og en fem år gamle søn Sasha, der går i børnehave. Nu familien bor i et hus i nærheden af Moskva, men Tatiana Abramova formår at kombinere arbejde i både Moskva og St. Petersborg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.