Kunst og underholdningFilm

Aleksey Komashko: filmografi og biografi

"Apostelen", "Black Cats", "Tula Tokarev", "metode", "Sniper" - serien, hvorigennem publikum er kendt Aleksey Komashko. Filmografi 35-årige skuespiller indeholder mere end tyve film og tv-projekter. Også, kan fans se stjernen på scenen af "Snuff-bokse." Hvad ved vi ellers om Alexei, hans kreative resultater og fortælling til livet?

Aleksey Komashko: biografi af stjernen. Barndom, hobbyer

Den fremtidige skuespiller blev født i Zaporozhye, var en glædelig begivenhed i april 1981. I første omgang Alexey Komashko, filmografi som nu omfatter mere end 20 film og tv-serier, har ikke planer om at blive en stjerne af skærmen. Det er kendt, at han som barn ønskede at blive en klovn. Ved siden af det hus, hvor boede en dreng med sin familie, var han et cirkus. Alex konstant forsøger at overtale min mor, som var nødt til at hæve sin søn alene, tage ham til tanken.

Køling af barnet til cirkus med at flytte Komashko familien. Fremtidig skuespiller er ophørt med at drømme om en klovn karriere, er det i stigende grad muligt at blive set i en biograf. Han begyndte også choreographing, han studerede moderne dans. Det er ikke udelukket, at interessen i arbejdet i Aleksey Komashko arvet fra moderen. Kvinden arbejdede som medicinsk assistent, men hendes lidenskab sang i et ensemble. Endelig barnet etableret i den hensigt at blive en skuespiller, der spiller en herold i det nye år ydeevne. Efter det, begyndte han at deltage drama skole.

Valg af livet

Efter at have modtaget den attest, Alexei Komashko, filmografi og biografi, der er omtalt i denne artikel, er fast besluttet på at komme ind i teatret Institute. Men hendes mor overbevist, hendes søn til slut skole, få et erhverv, grafisk designer, en kvinde, som syntes mere pålidelige. Den unge mand fulgte rådgivningen fra den forælder, men drømmen forblev uændret.

På det første forsøg på Alexei formået at blive en elev af Saratov Conservatory opkaldt Sobinova, begyndte han at studere kunsten drama under ledelse af Aleksandra Grigorevicha Galko, er en skuespiller, og nu minder med varme. Han hævder, at en talentfuld lærer havde en stor indflydelse på hans måde at leve på, "inficeret" hans passion for kunst.

Arbejde i teatret

Ved slutningen af den tredje løbet af talentfulde studerende vandt en Yevgeny Mironov, til at modtage prisen, han var nødt til at gå til Moskva. Kendskab til Mironov vendte fatalt for en ung mand. Det er takket være fremme af den velkendte skuespiller mødte fremtidige stjerner serie med Olegom Tabakovym.

Aleksey Komashko, fotos, som du kan se i denne artikel, imponerede Tabakov. Oleg Pavlovich enige om at tage den uerfarne skuespiller i "snus-box", som tillod den unge mand til at flytte fra Saratov til hovedstaden. I "Snuff" Alex arbejder siden 2005. "Under den blå himmel", "ældste søn", "The Passion of Bumbarash", "eventyr" - de mest berømte forestillinger med sin deltagelse.

første rolle

Selvfølgelig, ikke på grund af spillet i teatret blev en stjerne Aleksey Komashko. Biografi af skuespiller viser at vises i serien og filmen det startede omkring et år efter flytning til Moskva. Debut for den unge mand blev en mini-serien "diamanter i ørkenen", præsenteret på publikums domstol i 2006.

Sikker Komashko succes hjulpet tv-projektet "Alexandrovsky Have 2", hvor han med succes legemliggjort billedet af fodbold takket være fremragende fysisk forberedelse. Derefter blev Alexei konstant invitere til at blive vist. Oftest instruktører tilbød de unge skuespiller roller i serien, at det er absolut ikke flov.

Optagelse i film og tv-serier

"Apostlen", "Cowboys", "Tula Tokarev" - den ene efter den anden, efterfulgt af en succesfuld tv-projekter, som medvirkede Aleksey Komashko. Filmografi unge skuespiller er konstant opdateret med nye projekter. Selvfølgelig, selvtillid voksede, og antallet af hans fans.

Jeg fået en masse popularitet kriminalitet drama med elementer af thrilleren "Levende", hvor han modtog en nøglerolle. Det var efter sin løsladelse i 2010 erhvervede stjernestatus Alexei Komashko. Filmografi, stjernespækket ukrainske skuespiller blev genstand for opmærksomhed fra fans og pressen.

Hvad andet at se

Skuespilleren fortæller, at han fik en rolle, er ikke vigtigt for ham, det vigtigste, eller kun i episoden, han ser ud. I hver af den karakter Alex forsøger at sætte sjælen, gøre det så livlig og interessant for publikum, omhyggeligt forberede den kommende rolle. Komashko forsøger også at sikre, at de billeder, som det inkarnerer i serier og film, der ikke gentages.

Det er ikke overraskende, at et så stort antal af fans kunne købe Komashko Alexei Alexandrovich. Filmografi skuespiller er meget interessant at studere, fordi dens rolle er virkelig sjældent gentages.

Den sensationelle melodrama "Sniper" han glimrende legemliggjort billedet af Major specialstyrker, der fører et dobbeltliv, som ikke er mistanke om selv de nærmeste mennesker - mand, datter. Den kriminelle tv-show "Method" fik han et billede af en vanvittig galning Grigoriya Belyh, der kaldes "Lipetsk Strangler", politiet jagter ham. Den "Arithmetic smålighed" Komashko møde for publikum i rollen som en almindelig gym lærer, og "Engle og Dæmoner", og forsøgte på billedet af den himmelske, som er nødvendig for at modstå de stærke onde kræfter og redde den smukke jomfru. Den actioneventyr "asiatiske" han overbevisende spillet en grusom leder af en kriminel bande, hensynsløse konkurrenter.

Livet bag kulisserne

Aleksey Komashko, film og tv-serier med deltagelse af dem er i stor efterspørgsel blandt publikum, og succes i deres personlige liv. Soul mate ukrainske skuespiller mødte efter flytning til Moskva. Valgt var stjernen Galina Vakhrusheva - pigen har intet at gøre med den verden af biografen. På Vakhrusheva skuespiller gift et par år siden.

I øjeblikket Alexei og Galina vokser tre børn: en datter og to sønner. mand og kone hævder dog, at i fremtiden plan for at få én som barn, som både drømmen om en stor familie. Det er kendt, at forældre med børn fast bopæl i hovedstaden. Til faderens rolle Komashko vedrører meget ansvarlig, finder altid tid til børnene. Det er muligt, at det hænger sammen med det faktum, at skuespilleren blev fjernet sjældnere, der fokuserer på arbejdet i teatret.

Heldigvis for fans af stjernen endelig opgive optagelserne i film og tv-serier Komashko ingen planer. Dette understøttes af sports drama "Warrior", præsenteret for publikum i 2015. I dette drama, en talentfuld skuespiller legemliggjort billedet af kompagnichef.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.