Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift Kylling Kiev eller noget, du ikke vidste om denne skål.

I det arsenal af enhver respekt for sig selv værtinde har en fad kaldes kylling Kiev. I Sovjettiden blev han betragtet som en delikatesse. Faktisk madlavning hamburgere til Kiev kræver en vis dygtighed og tålmodighed. Derfor husmødre, der beslutter at behandle deres gæster med denne parabol ros og udtrykke dem alle mulige komplimenter. Tidligere i hjemmet er den klar efter en god ferie. Men nu, hvordan man kan tilberede burgere på Kiev ved næsten alt.

Det bliver interessant at lære historien om fremkomsten af denne skål. Det er tvetydig og har flere variationer. Ifølge den første, kødboller opskrift til Kiev opfundet under regeringstid af kejserinde Elisabeth, som hendes kok bragte opskriften lige fra Frankrig. Kun de burgere blev kaldt "de-vilje." Fra Kylling Kiev er forskellige fyld - i stedet for smør, masser af sovs og krydderier.

I en anden udførelsesform opskrift dukkede Chicken Kiev i 1912, og de blev derefter kaldet Novo-Mihajlovskij. Men amerikanerne, der mener, at alt kommer fra dem, mener, at koteletter Kiev opfundet af dem. Og vi kaldte dem på grund af overdreven kærlighed af indvandrere fra Kiev til denne skål.

Der er en anden version - opskriften var i Kiev, da Hetman Skoropadsky. Uanset oprindelsen af opskriften, denne parabol er meget populære i mange lande rundt om i verden. Koteletter Kiev betragtes som en af de kulinariske hovedstæder i Ukraine vil tage, samt Kiev kage og chokolade "Evening Kiev".

Opskrift Kylling Kiev med tiden blev mere og mere forskellige variationer. Her er nogle af dem:

1. Du skal bruge en halv kop olie, 2 fed hvidløg, 2 kyllingebryster, saft af en halv citron, 2 æg, 3 kopper brødkrummer, halv kop hakkede grønne løg og salt. Tag kyllingebryst, og deler den i to forskellige størrelser stykker. Så den store Slugger, sætte det på toppen af et stykke af smør, så er du nødt til at dække det med et lille stykke af filet. Wrap kanten af et stort stykke, hvilket resulterer udbenet kotelet i ægget, derefter ind i greens, rasp og sende i ovnen i tredive minutter.

2. Denne opskrift indeholder Chicken Kiev: 50 g revet ost, kylling 1 æggeblomme, 30 g fløde og mel, 300 ml mælk, salt - en sauce. For de fleste burgere får brug for 4 kyllingefileter, 1 æg, 100 gram smør, rasp. Du er nødt til at kæmpe mod den filet, peber det med salt på hver skive lægge lidt koldt smør, derefter dække det med kødet, og sørg for at fastgøre træ stud. Så du udbenet kotelet i mel, i pisket æg og til sidst i rasp. Stegning er nødvendigt at bruge store mængder af fedt. For at forberede saucen, skal olien blandes med mel, den har brug for konstant at røre, så hæld mælk, kog saucen, indtil det tykner, indtaste den revet ost, tilberede lidt, tilsæt æggeblommer og der er afsat fra ilden.

3. Til denne opskrift, du har brug for at bestanden op til 200 gram kyllingebryst, smør, 2 æg, hvede kiks, fedt til stegning, 300 gram kartofler, 50 gram grønne ærter og krydderier. Start med det faktum, at afvise kylling, så kram olien den har brug for og give det en form som en pære. Så suge en kotelet i ægget, propaniruyte i rasp, og denne operation skal gentages to gange. Steg det i olie og server med ristede kartofler og grønne ærter. Kartofler kan også erstattes med hvide svampe og gulerødder.

Som du kan se opskrifter på frikadeller Kiev meget, men de har alle den samme idé. Og hvis du aldrig har prøvet at tilberede denne parabol selv - Sørg for at prøve. Du vil se, du får ikke værre end i en restaurant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.