FormationVidenskab

Problemer med nutidens ungdom: detaljerne og særheder

Moderne Rusland - det er et specifikt land, hvor der var en brat ændring i de vigtigste vektor af udvikling. Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de ændringer i det politiske og sociale konsekvenser for dem, der endnu ikke har haft tid til at træffe beslutning om i livet, i hvem der er stadig en solid stang, lovede opdragelse og uddannelse, som er den yngste.

Problemer med nutidens unge er meget forskellige fra dem, der var på samme alder deres forældre. Og anderledes i alle aspekter - og moralsk og socialt og økonomisk. Slående forskelle mellem deres liv fra den tidligere generation af livet gør ofte det umuligt at konstruktiv dialog og især erfaringsudveksling mellem generationerne - også anderledes denne oplevelse.

Moralske problemer i nutidens ungdom, ifølge psykologer, på grund af to store udfordringer: dovenskab og mangel på formål. Mange forældre, selv går gennem hårde tider og manglen på penge "primitive akkumulation af kapital", tendens til at gøre deres barn på ingen måde nødvendig. Og de gør det - den yngre generation ikke rigtig brug for noget - hverken penge eller familie, og heller ikke i kærlighed. Ved udgangen af skolen de fleste af dem har alt, hvad du kan drømme (især for børn fra byerne - at opnå økonomiske velbefindende i provinsen er mere svært), og de har kun til mindlessly leve det. Moral som sådan er af ringe interesse for dem - i deres hoveder meget forskellige ting, de bare ikke tænke på det. Og forældre, viet sit liv til at sikre, at deres barn bedre end nogen anden, med rædsel indse, at savnet det vigtigste - ikke lært ham at elske, respektere og værdsætte venner, forældre, slægtninge.

Sociale problemer med nutidens ungdom skyldes primært, at et samfund, der er i dag et forbrugersamfund konfronterer drengene én opgave - at have så mange penge som muligt. Men alt det der sker omkring, lærer den yngre generation kun hvad du har brug for at tjene penge er ikke - der er mange andre måder at producere dem langt mere hurtigt og nemt. Derfor vil der i de unges øjne, de sociale institutioner , der har relevans for deres forfædre, mister deres værdi. Skole, uddannelse, familie, og selv staten - er intet værd, fordi meningen med livet ikke er i dem. Sådanne problemer af unge i dagens samfund vil uundgåeligt føre til en gradvis nedbrydning af de sociale og moralske normer, tab af forbindelse mellem generationerne og primitiv eksistens uden den åndelige komponent.

De finansielle problemer i nutidens ungdom skyldes manglen på en klar statslig politik på dette område. Level stipendier og løn for begyndere til eksperter i dag er, at snak om, hvordan en værdig tilværelse er ikke nødvendig. Samtidig, og efterfølgende beskæftigelse er meget problematisk på grund af det faktum, at de videregående uddannelser har lange tog specialister med et overskud, og jobmuligheder for dem i speciale der. På samme tid i byer med en udviklet industri er der en klar mangel på fagfolk, der arbejder specialiteter, men villig til at tage disse steder er der blandt de unge.

Også mange af de problemer, som moderne unge og de oplysninger område, hvor de bor. Internet og tv er ikke sat sig til opgave at uddanne den nye generation, deres vigtigste mål - underholdning. Og de fleste af disse underholdning tankeløs og blottet for enhver mening. Dette er en anden faktor, der provokerer nedbrydning af den yngre generation. Med andre ord, det hele omgivende virkelighed, som er dannet under indflydelse af et ungt menneske, instrueret indflydelse på hende ikke sozidayusche og destruktiv, hvilket fører til fremkomsten af en række problemer og vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.