LovStat og lov

Sådan laver en arv

Den nuværende lovgivning giver 2 måder at overføre rettigheder til arv: testamentariske og i mangel af sidstnævnte - i henhold til loven. Testamente forrang. Arv ved lov udføres efter tur.

I alt er der 8 køer. Først og fremmest retten til arv efter døden af testator har børn, forældre og ægtefæller. I deres fravær, det overgår til arvinger anden fase (det er søskende og bedsteforældre), og derefter en tredje (onkler, tanter), og så videre. Obligatorisk andel i arven tilhører handicappede medlemmer af den afdøde familie (børn, forældre, ægtefælle, etc.) og handicappede pårørende. Hvis der er en vilje, er de ikke mindre end ½ andel, de ville have modtaget i tilfælde af arv ved lov.

Sådan laver en arv

Til vedtagelse, skal du først henvende sig til en notar, der vil bevidne din ansøgning. Det skal indgives senest seks måneder efter åbningen af arven. I nogle situationer, når der er en gyldig grund, udtrykket kan blive genoprettet. Det endelige dokument, der bekræfter overdragelse af rettigheder, et certifikat udstedt af en notar. Vedtagelse af arv, hvis det er nødvendigt, kan opnås gennem en repræsentant.

Hvordan man laver en arv gennem en repræsentant? Fuldmagten til at repræsentere interesserne notarized. Ved gennemførelsen af handlinger på vegne af arving havde han fuldmagt foruden også give et identitetsdokument. Den juridiske repræsentant fuldmagt ikke har brug for.

Hvordan man laver en arv (at acceptere det) er faktisk? Arvingen skal hans handlinger indikerer accept af arven. Disse foranstaltninger omfatter:

  • foranstaltninger til at bevare og beskytte ejendommen fra overgreb;
  • pådrage udgifter til vedligeholdelse af ejendommen;
  • betaling af gæld testator, samt modtagelse af midler gæld til testator, af en tredjemand;
  • ejendomsadministration og andre.

Proceduren for registrering af arv giver behovet for betaling statens pligt. Dens størrelse er bestemt af graden af slægtskab med testator, samt udgifterne til købte ejendom. I den forbindelse skal notaren fremlægge et dokument, der indeholder sådanne oplysninger. Når denne værdi bestemmes på tidspunktet for åbningen af arven. Forældre og børn, ægtefæller, søskende skal betale en tilstand gebyr i mængden af 0,3% af den samlede værdi af ejendommen. Dog bør tolden ikke overstige 100.000 rubler. For de øvrige arvinger - 0,6% og den maksimale told - 1.000.000 rubler.

Gosuposhlina ikke betalt for et hus, lejlighed eller anden bolig, hvis arvingerne levede sammen med testator på tidspunktet for døden og fortsætte med at leve der og derefter. Fritaget for betaling af arvingerne og psykiske lidelser, for hvilke værgemål.

Hvis du ikke ved, hvordan man arrangerer arv på grund af fremkomsten af forskellige tvister med andre arvinger, er det bedst at søge hjælp fra en advokat i arv tvister. Han vil være i stand til at give passende råd til at hjælpe med at gøre de nødvendige dokumenter, hvis det er nødvendigt, vil repræsentere interesser i retten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.