SundhedMedicin

Det evige spørgsmål: hvorfor piger gør det lugter mellem hans ben?

Hvorfor piger lugter mellem hans ben? Hvorfor er de genert over det og hvad man skal gøre for at din intime lugt var ikke tvivlsom? Det er de spørgsmål, vi vil besvare i denne artikel.

et følsomt situation,

Forestil dig have en tvivlsom lugt mellem benene på et tidspunkt, hvor det, undskyld ordspillet, "lugter" oral sex! Hvordan det? Det kan ikke for alvor udøve nogen (selv de mest erfarne) en kvinde.

Duften af sex - hvad er det?

Først og fremmest er det værd at bemærke, at de fleste kvinder ikke forstår, hvorfor genert egen intime lugt, selv når det ikke havde nogen grund til. Hvorfor sker det?

Det faktum, at mange kvinder har en misforståelse om den normale kvindelige køn lugt. Efter at have læst de blanke dameblade, se tv, at have hørt kosmetolog tip der mellem benene på pigerne skal være duftende blomster, de alvorligt tror på det! Mærkeligt, damerne i fuld forsøger at opfylde dette ubegrundet antagelse, ikke selv at indse, at alle indfødte lugt sex ikke skal ligne en buket friske roser!

Husk, at alle former for intim kosmetik reklamer har intet at gøre med den duftende lugten af duftende vagina! Kvinden kan bare ikke fysisk hele tiden til at blomstre og lugt.

gyldne middelvej

Det er værd at bemærke, at en sund lugt af mellemkødet ikke kan lide lugten af tørret fisk for øl! Det er yderst uacceptabelt. I balancen skal være. Her og i dette tilfælde er det nødvendigt at kigge efter en mellemvej, jo mere det hele rent individuelle: nogen har ingen lugt overhovedet, nogen kan ikke forstå, hvorfor pigerne lugter mellem hans ben, nogen endda uendelige kæmper med dette problem, og nogle damer ikke har en konstant lugt, da det ændrer sig inden for en måned.

Som påvirker lugten af sex?

I princippet i almindelighed, alt! Dette arbejde, og sexliv, og en vis fase af menstruationscyklus. Alle disse faktorer udøver deres egen indflydelse på varianter af den kvindelige mellemkødet.

Symptomer på lugte mellem benene

  1. Besvarelse af spørgsmål: "Hvorfor gør piger lugter mellem hans ben?" - Jeg vil gerne henlede opmærksomheden primært på undertøj. Hvis mængden af udflåd på dine dagblade overdrevne, huske på - det er et tegn på en vaginal infektion.
  2. Det skal bemærkes, at den normale udledning er hvide med en lille skær af gul. Hvis du opdager, at de bliver grå og begynde at ærligt stinke af rådden fisk, så skal du vide, at der er en fejl i din krop. Der henvises til gynækolog!
  3. Besøget hos lægen bør anvendes, og hvis farven på din udledning har en meget intens gul eller endda grøn.

Hvordan får jeg ind i vagina var den rette balance?

Dette vil lyde fantastisk, men i dette tilfælde, at næsten intet gøre! Det faktum, at kvindelige kønsorganer er udstyret med en meget stærk selvrensende system. Men noget af det, forebyggelse er stadig ikke ondt!

forebyggelse

For ikke at puslespillet løbet hvorfor pigerne lugter mellem hans ben, er du nødt til at observere grundlæggende regler for personlig hygiejne: mild sæbe, varmt vand, undertøj lavet af naturlige bomuld vil gøre arbejdet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.