SundhedPræparater

Immunmodulatorer. Polyoxidonium (stearinlys)

Det stof Polioksidoniy (stearinlys) henviser til høje immunmodulatorer. I form af stikpiller stof er det den mest bekvemme og hurtige.

Polyoxidonium (stearinlys) for børn anvendes under virussygdomme at øge immunitet (profylaktisk). Medicin også ordineret i tilfælde af en allerede eksisterende sygdom. I et sådant tilfælde Polioksidoniy (stearinlys) bidrager til hurtig genopretning af kroppen, øge sin modstand mod patogener og bevare denne evne i fremtiden.

Ifølge nogle eksperter, kan medicinen anvendes sammen med enhver terapi. Dette vil igen, gør det muligt at anvende Polioksidoniy (stearinlys) i behandlingen af sygdomme i forskellige ætiologier.

Ifølge vejledningen til stoffet, er det ikke mutagene, kræftfremkaldende, teratogene eller allergifremkaldende egenskaber.

Som praksis viser, når du bruger Polioksidoniy (stearinlys) er praktisk taget ingen bivirkninger. Samtidig var der en betydelig acceleration af immun aktivering. Dette øger kroppens resistens og eliminering af infektionen i en kortere periode end sædvanligt.

Polioksidoniy om effektiviteten af lægemidlet (stearinlys) for børn anmeldelser de fleste forældre er meget positivt. Megen opmærksomhed er betalt til mulighederne for at reducere brugen af medicin under behandlingen, samt evnen til at forbinde komponenterne i narkotika toksiner eliminering fra kroppen. Således reducerede skadelige virkning af medicin.

I betragtning af den maksimal sikkerhed og høj effektivitet af et lægemiddel kan anvendes til børn seks måneder gamle. Men vi bør ikke glemme, at Polioksidoniy er tilstrækkeligt potente lægemidler, så hans udnævnelse skal ledsages af lægeligt tilsyn. Lægemidlet gives under hensyntagen til sygdommens art, dens varighed, samt de særlige kendetegn ved organismen. Før udnævnelsen af agenter krævede lægeundersøgelse.

Fremstillingen omfatter polioksidony (aktiv bestanddel), samt povidon, mannitol, betakaroten (hjælpestoffer). Som grundlag for fremstilling af suppositoriet anvendte kakaosmør.

Grundlaget immunmodulerende effekter polioksidoniya mekanisme er en direkte virkning på naturlige dræberceller og fagocyterende celler, stimulering af antistofdannelse. Lægemidlet har en reducerende virkning rettet mod immunreaktioner i tilfælde af sekundære immundefekter, som kan være forårsaget af infektioner, forbrændinger, trauma, maligniteter. Medicin er almindeligt anvendt til forebyggelse af komplikationer efter operationen, brug af kemoterapi.

Lægemidlet har en stærk virkning af afgiftning, cellemembraner forøger modstanden for de cytotoksiske virkninger af lægemidler og kemikalier, reducere deres toksicitet. Disse egenskaber skyldes karakteren af høj molekylvægt og struktur polioksidoniya.

Et præparat i form af suppositorier har en høj biotilgængelighed (70%). Den maksimale blodkoncentration nås efter en times administration.

I mangel af klinisk erfaring med brugen af kvinder i den prænatale periode, er det ikke anbefales at bruge stearinlys gravide. Kontraindiceret middel og i nærvær af forøget følsomhed over for virkningen af komponenter. Med stor omhu ordinerende læger til personer med nedsat nyrefunktion.

Indførelse af stikpiller til voksne udført vaginalt eller rektalt. Rektal administration udføres en gang om dagen ved suppositorium efter afføring. Intravaginalring administration er i en udsat position i vagina natten hver dag. For børn over seks år, er doseringen 0,20-0,25 mg / kg legemsvægt. Babies suppositorier administreres rektalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.