SundhedPræparater

Drug "Lidevin": anmeldelser og anvendelsesområder

Lægemiddel "Lidevin" er et værktøj til at fjerne trangen til alkohol. Medicinen fremstilles i form af tabletter.

Den terapeutiske virkning af lægemidlet "Lidevin"

Vidnesbyrd sige, at den maksimale effekt forekommer inden for 12 timer efter brug af lægemidlet. Den er sammensat af vitaminer af gruppe B og disulfiram aktive stof, som blokerer placeret i leveren enzymet acetaldehyd dehydrogenase. Derudover Disulfiram øger koncentrationen af en metabolit af ethanol (acetaldehyd), hvilket resulterer vises opkastning, rødmen, ubehag, takykardi, kvalme, falder trykket. Disse reaktioner gør det muligt at udvikle en refleks reaktion, der forårsager en aversion mod alkoholholdige drikkevarer, deres lugt og smag. Inkluderet i dette produkt tillade vitaminer til at normalisere de processer af væv respiration.

Indikationer og begrænsninger i brugen af stoffet "Lidevin"

Anmeldelser af patienterne siger, at de har brugt stoffet i første omgang til behandling af kronisk alkoholisme, samt til forebyggelse af gentagelser. Kontraindikationer meget mere. Anvendelse af tabletter er uacceptabelt, når de udtrykkes cardiosclerosis, thyrotoxicosis, aterosklerose, tilstande før og postinfarkt. Tilladt behandling med dette lægemiddel ved forhøjet tryk, følsomhed over for dens komponenter, patologier af det kardiovaskulære system, svær hjerteinsufficiens, pulmonal tuberkulose, astma, lungeemfysem. Desuden om- handler den destination, ikke producerer sår og eroderende læsioner i mave-tarmsystemet, diabetes, nyre- og leversvigt, epilepsi, mental nerve patologier, glaukom, maligne neoplasmer.

Bivirkninger af medicin "Lidevin"

Anmeldelser af mennesker, der brugte p-piller viser, at under behandlingen munden ubehagelig lugt, der er en metallisk smag. Modtagelse af midler kan forårsage mavekatar udvikling, hepatitis, polyneuritis, nerve- og sindslidelser. Desuden kan hukommelsen forringes, være desorientering i rummet, kan der være hovedpine, træthed, allergiske reaktioner. Det er uacceptabelt i behandlingen af at drikke alkohol. Forbindelse med disulfiram alkohol kan forårsage arytmi, hjertestop sammenbrud, hjerneødem, angina. Forholdsregler skal behandles med lægemidlet til ældre over 60 år, patienter, der lider af nedsat cerebral cirkulation, endarteritis.

Vejledning til brug af medicin "Lidevin"

Anmeldelser læger giver oplysninger om følgende regime. For det første kan værktøjet bruges tidligst dagen efter den sidste dosis af alkohol. Tabletter "Lidevin" i dosering 0,125-0,5 gram tage 2 gange om dagen, i henhold til den enkelte ordning ordineret af lægen. En uge senere, er en særlig behandling udføres ethanol disulfiramnuyu prøve (reaktion ved alkohol). Derefter kan patienten gå til vedligeholdelsesbehandling og tage medicin dosering 0,125-0,2 indenfor et til tre år.

Drug "Lidevin": pris

Omkostningerne af lægemidlet kan variere (afhængig af producenten), det er cirka 725 - 800 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.