SundhedPræparater

Duovit Vitaminer til mænd

"Duovit for mænd" er en biologisk aktiv tilsætningsstof af en ny generation. Anlægget har en afbalanceret sammensætning og indeholder alle de mineraler og vitaminer er nødvendige af kroppen. "Duovit for mænd" er perfekt til forebyggelse er nu almindelig hjerte og blodkar sygdomme. Komplekset omfatter magnesium, folinsyre, B-vitaminer effektivt forbedrer immuniteten, og forbedrer også retinal arbejde vitamin A, også en del af den komplekse Duovit.

Riboflavin, eller vitamin B2, - det er en kraftig antioxidant, sinker processen med aldring. Del af komplekset af nikotinsyre er aktivt involveret i processen af celle respiration, og pantothensyre er essentiel for dannelsen af hormoner, syntesen af fedtstoffer og hæmoglobin.

Pyridoxin (vitamin B6) fremmer dannelsen af sjov og lykke hormon - serotonin, vitamin B9 er afgørende for processen med bloddannelsen. Duovit for mænd indeholder ascorbinsyre ved den optimale dosering. Vitamin C fjerner effektivt den mandlige krop af toksiner, herunder dem, der produceres efter indtagelse af alkohol og rygning. Vitamin D opretholder knogledensitet og tocopherol eliminerer virkninger af frie radikaler.

Mineralsalte, der indeholder "Duovit for mænd", regulerer vigtige fysiologiske processer i kroppen. Brugen af dette
en meget kompleks giver mulighed for en lang tid til at bevare sundhed og ungdommelighed.

"Duovit for mænd", brugsanvisningen, der er meget enkel, er en to-farvet jelly beans. Vitaminer er i piller, der består af en klar rød farve, og mineraler - blå. Vitamin kompleks anbefales at tage efter morgenmaden og 1 tablet af rød og blå. Dragees skal sluges uden at tygge og drikke noget vand. Forløbet af tilsætningsstoffet er 20 dage, hvorefter den kan gentages i løbet af 1,5-3 måneder. Vitaminer "Duovit for mænd", anmeldelser , hvoraf kun det positive, har forskellige indikationer. Disse omfatter en betydelig fysisk anstrengelse, reduceret diabetes, uregelmæssig og ensidig kost, forhold, der er ledsaget af tab af mineraler i kroppen.

Ansøgning duovita ikke give bivirkninger. I sjældne tilfælde er der en allergisk reaktion som følge af overfølsomhed over for lægemidlet. Kontraindikationer er nyre og urinveje.

Duovit indeholder calcium og jern, så mens de fik antibiotisk tetracyclin gruppe forsinke deres absorption i tarmen. Lægemidlet reducerer også virkningen af antimikrobielle fluorquinol derivater. Ascorbinsyre øger virkningen og bivirkninger fra at tage antimikrobielle sulfa gruppe, herunder forekomsten af krystaller i urinen. Antacida, som indeholder kolisteramin, magnesium og calcium, sinke absorptionen af jern betydeligt. Når du modtager duovita sammen og antacida mellem deres modtagelse interval bør ikke være mindre end tre timer. Brug af lægemidlet i forbindelse med thiaziddiuretika gruppe betyder øger sandsynligheden for forekomst af hypercalcæmi. Duovit ikke anbefales at tage i forbindelse med andre vitamin og mineral komplekser. Ved væsentlig overskridelse af den anbefalede dosis kan forårsage overskud, fordøjelsesbesvær, hovedpine. Når du modtager duovita mulig farvning af urin i en mørk gul farve. Dette er en normal reaktion, hvilket forklares ved tilstedeværelsen af riboflavin i præparatet. Store Duovit anbefales ved en temperatur under 25 ° C i et mørkt og tørt sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.