SkønhedNegle

Simple mønstre på dine negle - den bedste løsning for den uafhængige udøvelse af manicure

Smukke manicure - enhver kvindes drøm. Det er vigtigt, at negle ser pænt og ryddeligt. Nogle gange er det umuligt at gå og se master. Derfor er det nødvendigt at undersøge de teknikker, der gør det muligt at udføre simple mønstre på dine negle hjemme på egen hånd.

hjælpematerialer

Nu kan du oprette enkle mønstre på dine negle, hvis De anskaffer en række hjælpestoffer. Disse omfatter følgende:

 1. Gel penne.
 2. Scotch.
 3. Coli.
 4. Børster.
 5. Pulver med glitter.
 6. Nåle.
 7. Folie.
 8. Stones.
 9. Tråd.
 10. rhinestones,
 11. Klistermærker.
 12. Lak og andre materialer.

procedure Start

Før du udfører enkle mønstre på dine negle, skal du udføre standardaktiviteter. Disse omfatter manicure gennemførelse (kutikula fjernelse, forme neglepladen). Efterfulgt af et dæksel negle med to lag lak. Efter det tørrer, kan du begynde at dekorere negle. Vælg ikke de komplekse måder at gøre manicure. Simple mønstre på dine negle vil pege på den elegante og flittige natur.

Træning skal udføres meget omhyggeligt. Kun i dette tilfælde, vil en manicure ser rig og imponerende. Sjusket udførelse vil give lægmand, der beklagede penge til en god specialist.

Med tape

Tape tilgængelig i næsten alle hjem. Fashionistas kan også bruge den til at udføre en simpel og spektakulære manicure. Med tape kan udføre enkle mønstre på neglene i form af geometriske former og jakke.

For at gøre dette, udarbejde en stencil. Det skal skæres fra båndet. Du skal sørge for, at kanterne er helt glat. Forberedt tape er nødvendig for at holde sig til en på forhånd skabt overflade. Så, lak male over neglen dekoration til at være knyttet til det med stencilen. Efter tørring det lag, du ønsker at fjerne tape og dække neglen fixer.

Dekorative bånd

Der er en lettere metode til at gøre en smuk manicure. Den består i brugen af tape til dekoration. Disse materialer sælges som spoler. Tape i dem adskiller sig i farve design og bredde.

Når neglelak er nødvendigt at pre-vælge den ønskede materiale. Derefter de fremstillede overfladesegmenter bør holde båndet. Dette felt er det nødvendigt at dække neglen med transparent lak. Når det oprindelige design bedre holde tape, så det stikker ud over kanten af neglen. Efter dette, kan det kun trimme neglesakse. Sådan en manicure ser ganske imponerende. Kør det lettere end den foregående, men udseendet er opnået præcist.

Manicure med en nål

En enkel og smuk dekoration kan udføres ved hjælp af meget simple værktøjer: en almindelig synål. For at gøre dette, behøver du kun at sætte på den forberedte overflade af neglen plade lakker par dråber af forskellige farver. Ingen grund til at vente, indtil det tørrer. Pointen er at strække dråbe med en kanyle.

Det er nødvendigt at fastgøre dråbevis florid snoet form. Vi bør ikke søge den absolutte lighed af tegninger på alle negle. Og det ofte ikke virker uden den rette erfaring. Jo mere, at vi betragter et simpelt mønster på neglene for begyndere. Drop tal skal være ens for alle negle plader. Men stræk søm nål kan oprette forskellige varianter.

Er der bør følge en vigtig regel: hver søm skal løses til færdiggørelsen af arbejdet på billedet. Det er ikke første gang en dråbe på alle negle og derefter svinge nålen. I dette tilfælde vil lakken tørre, før skabelsen af mønstre. Når hver dekoreret negl skal tildeles en gennemsigtig belægning resultat. Det er den enkle mønstre lak på neglene til at udføre et snuptag. Vi behøver blot at vise fantasi aktie.

stempling

Moderne og praktisk måde er at tilstrækkeligt stempling. Opnået ved hjælp af billederne ser ud som de blev skabt med pensel oplevet mester. For at udføre en manicure på denne måde bør kun købe et sæt til stempling.

Du skal også lidt øvelse med hensyn til teknologi. Men virkelig smukke billeder opnået på en gang, selv når du bruger en stencil. Træning ikke tager en masse tid, især da resultatet retfærdiggør alle forventninger.

manicure udførelse:

 1. Vælg den disk-stencil til stempling et passende mønster.
 2. Eliminer den beskyttende film.
 3. Cover drev male den valgte farve. Dette skal gøres forsigtigt, uden at overskride grænserne for det valgte mønster. Ellers, ud over det ønskede trykte billede på neglen unødvendige elementer.
 4. Ved hjælp af skraberen, er det nødvendigt at fjerne overskydende maling fra disken.
 5. Pumped bevægelse for at holde disken med maling særlige stempel.
 6. Ligeledes korrekt dannet billede på neglepladen. Flytningen følger et moderat tempo.
 7. Efter tørring, pynten er nødvendigt at fastsætte et billede med lak.

Anvendelse af andre materialer

Den skønhed industrien tilbyder nu en bred vifte af midler til at gennemføre en smuk manicure. Du skal blot gå til det relevante butikken, og være opmærksom på de interesser, varegrupper.

Må ikke forsømme de rhinstene, klistermærker, perler, perler og andre elementer af udsmykning negle. Med deres hjælp er det nemt at oprette mesterværker. Og mens der er ingen grund til at bruge en professionel børste eller besøg saloner. Simple mønstre på neglene hjemme ved kan se meget flot og originalt.

Smukke manicure er nem at sætte op, placere dekorationer i den rækkefølge, der fortæller en fantasi. Etiketter påføres på en tør og en fuldt forberedt søm. Men perler - på en fugtig overflade. Loven skal passe på ikke at beskadige belægningen. Ved ansøgning dekorationer bekvemt at bruge pincet og en nål. Efter registrering af neglen brug for at dække det med klar lak og vente på den fuldstændig tørring.

Det er ikke vanskeligt at udføre høj kvalitet og effektiv manicure uden anvendelse af komplekse teknikker. Smukke velplejede negle - en garanti for god stemning, og en måde at gøre indtryk på andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.