HjemlighedHavearbejde

Drivhusgasser "Vintergæk": kundeanmeldelser

Heat-elskende vegetabilske afgrøder dårligt udviklet i tempererede klimaer. Modning opstår senere, deres udbytter lavere. Og det er ikke kun eksotiske planter, og har længe været den sædvanlige tomater, peberfrugter, aubergine. Mangel på varme påvirker modningen af tidlige sorter af mange grøntsager.

Afslut situationen har længe været fundet. Dette er opførelsen af strukturer til beskyttelse af jord - drivhuse og drivhuse. De skaber et mikroklima, beholdt fugt og varme, derved fremskynde vækstperioden og frugtsætning.

Hvad er forskellig fra de drivhus drivhuse

Drivhuse - små strukturer op til 1,3 meter høje. I modsætning til drivhuse, de ikke kræver yderligere varmekilder. Opvarmning sker via den naturlige biologiske udvikling af varme og solenergi. De er ikke udstyret med døre. For at få adgang planterne gav mulighed for at vippe den ene side - den side eller top. Meget nyttig i denne sammenhæng drivhus "Snowdrop", kan anmeldelser af som ofte høre fra amatør gartnere. Han åbnede endedel af det dækkende materiale, og om nødvendigt - og enhver af sidedelene.

Nu drivhuse moderne materialer - spunbundet, polycarbonat eller polyethylen. Tidligere den mest almindelige materiale var glas, hvilket er grunden til installationen tager en masse tid og arbejdskraft. Hvis du indstiller et drivhus "Snowdrop" forfærdelig og den lange proces med samlingen af den gamle type komplekse design kan blive glemt for evigt.

Drivhuse - mere permanente strukturer. Deres højde er 2,5 meter, hvis planterne behandles manuelt. Hvis det medfølgende pleje og mekaniseret samling, kan de være endnu højere, i betragtning af størrelsen og karakteren af anvendt teknologi. Montering af drivhuse er mere kompliceret. Du er nødt til korrekt beregne størrelsen og give varmeanlæg.

typer af drivhuse

Arnesteder adskiller på flere måder:

 • Efter type ukryvochnogo materiale: glas, PVC film, polycarbonat, spunbond.
 • Efter type: polygonal eller buet, single-eller gavl.
 • I størrelserne: regelmæssig og mini-drivhuse.

Valget af belægningen materiale afhænger af typen af rammen. Under glasset er normalt bruges trærammer, nogle gange kan man finde metal og plastik pakker. Andre materialer kræver ikke en rammekonstruktion, som er konstrueret af en ramme af metalrør, stænger fremstillet af HDPE eller trækasse. Størrelsen afhænger af, hvad du planlægger at dyrke planter - dværg eller høje. Også, giver det ingen mening at sætte en høj drivhus for planter.

Drivhusgasser "Vintergæk": kundeanmeldelser og udstyr

Meget velafprøvet konstruktion af svangen type. Denne halvkugle - drivhus "Snowdrop". Anmeldelser gartnere kan findes på forskellige fora. Det sælges i et komplet sæt, intet ekstra at købe det ikke er nødvendigt for installation. Vi har ikke brug for, og specialværktøj og specifikke tekniske færdigheder.

Købere på de fora ofte diskuterer drivhus "Snowdrop". Anmeldelser fundet eneste positive. De, der har installeret drivhuse i forskellige udformninger, fokus på nem installation. Skriv, at sammenlignet med hvor let går drivhuset "Snowdrop", ikke ønsker nogen til at installere en konventionel model. Pakken består af et drivhus:

 • arch ramme - stærk og plast;
 • agrotextile af beklædningsmateriale;
 • ben, hvorigennem buen sidder fast i jorden;
 • clips til fastgørelse ukryvochnogo nettet.

Træk og egenskaber ved drivhus

Dets vigtigste funktion - mobilitet. Hvis man ser om drivhus "Snowdrop" anmeldelser, er det klart, at buen struktur er ikke kun let at installere, det kan opsamles i vinteren eller indstilles efter behov på en anden lokalitet. Når den foldes sammen, fylder meget lidt plads - helt foldet i posen-taske.

Dækker materiale, agrovoloknom (spunbond), der er designet til tung last, levetid på mindst 5 år. At dømme efter de anmeldelser af dem, der har etableret et drivhus "Snowdrop", kan en forfærdelig vind blæse hele natten, men konstruktionen kan modstå angreb af vejret.

Agrovoloknom - åndbart materiale. Det gør det muligt planter nødvendige mikroklima. Luftfugtigheden er ikke mere end 75%, hvilket reducerer sygdommen. Efter alt, en af de faktorer i udviklingen af kartoffelskimmel og andre svampeinfektioner det forøges (over 75%) fugtighed.

Modeller fås i flere størrelser. Højde og bredde er standard - 80 cm i højden og 120 bredde, men længden kan være fra to til otte meter. Omkring to-meter mini-drivhus "Snowdrop" udsagn fra dem, der har brugt det under frøplanter af godkendelse. Takket være en ny generation af belægning varmetabet er minimalt, hvilket er meget vigtigt for kimplanter og videre. Da agrovoloknom tåler vandplanter ikke er berøvet naturlig vanding, som også er en positiv ting.

Valg af placering

At vælge et sted i drivhuset, er det nødvendigt først og fremmest at give en god, men ikke overdreven lys. I modsætning til vinter drivhuse drivhus designet til forår og sommer. Derfor er den bedste løsning - et sted, hvor solen skinner om morgenen. og bør tage hensyn til sådanne punkter:

 • Drivhus strukturer er indstillet således, at åbningen til den side var let adgang.
 • Endefladerne bør være orienteret mod syd og nord.

Montering: trin for trin guide

Kun få af dem, der er etableret i drivhuset "Snowdrop", ikke som dette erhverv. At dømme efter de anmeldelser, er det nemt at gøre, fordi alt er gennemtænkt til mindste detalje. Efter valg af placering til installation, skal du udføre følgende trin:

 • Fastgjort til rammen buer fødder (vdet dem i endeåbning af buen).
 • Stræk "Snowdrop" langs højderygge og buer stick ben ned i jorden. Jord stukket nær benene skal komprimeres.
 • Luk og fastgør de forreste sider.

Ofte spurgt, om det er nødvendigt at gøre afløbet under drivhuset "Snowdrop". Anmeldelser tyder på, at et dækkende stof giver fugt godt, og vandet fordamper uden zastaivayas. Uden dræning enhed ikke kan gøre, hvis sengen er beliggende i en dal eller på lerjord.

Funktioner af drift

Må ikke blive skuffet, når du bruger et drivhus "Snowdrop"? Kundernes anmeldelser bemærke et par funktioner i drift. Sommer spunbond tjener som beskyttelse mod den brændende stråler, så der er ingen mening at helt at fjerne drivhus "Snowdrop". Anmeldelser indikerer, at vedhæftet fil med clips gør det muligt at fastsætte en dækkende lærred i den rigtige position og er nemme at justere - at hæve, sænke, fuld flip til den anden side.

Når haven er overstået, designet er let at samle. Ifølge vurderinger, dækker stof godt vasket i vaskemaskinen om nødvendigt. Da "Snowdrop" kun optager lidt plads når den er foldet, er problemerne med oplagring i vinteren ikke forekomme.

Et par tip gartnere

 • I én drivhus er uønsket at plante forskellige afgrøder, der kan være indbyrdes bestøvet. Hvis forskelligt ikke virker, så er du nødt til at sætte en barriere mellem dem.
 • Du kan ikke vokse agurker og tomater sammen. Agurker kræver mere vand, og tomater - tværtimod. Hertil kommer, tomaterne nødt til ofte ventilere og forhindre dem i at blive overophedet.
 • Til udplantning i de drivhus grøntsager er bedre at købe selvbestøvede sorter. Hvis du allerede har plantet den sædvanlige behov for at gennemføre tvungen bestøvning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.