FinanserSkatter

Straf - denne ekstra indtægt

Straf - dette er en vis mængde penge, der skal betales af skatteyderne ud af tid til at tilbagebetale deres gæld. Reguleret af betalingen svarende skattelovgivning (artikel 75 i skatteloven).

Sted for interesse blandt andre afgifter

Blandt sådanne betalinger som bidrag til sikkerheden af ejendom, suspension af forskellige operationer på bankkonti, garanti eller beslaglæggelse af ejendom skatteydere sanktioner - er den mest almindelige måde at yderligere indtægter til budgetterne for forskellige niveauer. Det er således en integreret del af de restancer, og sammen med denne danner en skat, der skal betales til budgettet. Ved beregning af denne betaling er ikke nødvendigt at udforme yderligere dokumenter, i modsætning til brug af sikkerhedsstillelse eller kaution.

Proceduren for beregning af bøder

Straffen er pålagt for hver dag i tilfælde af misligholdelse af sine forpligtelser i henhold til betaleren skatter. Det starter opladningen af betalingen fra den næste dag af fristen for at betale skat, der er etableret i overensstemmelse med gældende lovgivning skat. Renten svarer til en bestemt del af CBR sats, der handler på en bestemt dato.

sanktioner formel

Værdien af interesse er lig med mængden af restancer, ganget med antallet af dage med forsinkelse og godkendt del af refinansieringssatsen af CBR.

grundlæggende funktioner

Når beregnes efter formlen kan vi se, at straffen ikke snart nå størrelsen af afgiften (over ti år). På trods af dette langsigtede vækst af betalingen, kan i den moderne specialiserede litteratur ses de grundlæggende funktioner, at straffen: Det stimulerer og kompensation.

Straffen skal betales samtidig med mængden af andre skattebetalinger eller efter deres fuld betaling.

Men set ud fra betaleren af renter på skatter og afgifter er ikke kun stimulerende natur, men også en straffende, da en sådan en forretningsenhed er forpligtet til rettidig overførsel af yderligere beløb i budgettet.

Årsagerne til manglende brug sanktioner

Der er tilfælde, hvor på et sent tilbagebetalingsforpligtelser af skatteydere ikke pådrage interesse. Det er for det første, en situation, hvor årsagen til den manglende betaling er suspensionen af operationer af retten, eller til ejendommen af en forretningsenhed pålægges en eller anden grund til anholdelsen. I dette tilfælde, vil betalingen ikke blive opkrævet for hele den periode, indførelsen af en sådan anholdelse. For det andet, hvis det rettidig betaling af skattegæld ikke skyldes opnå specifikke skriftlige forklaringer om proceduren for beregning og betaling af skatter og afgifter, forudsat økonomisk eller skat statsligt organ inden for rammerne af sin kompetence. Sådanne forklaringer indsendes direkte til betaleren af skatter kun skriftligt. Uanset tidspunktet for dannelsen af det dokument, det skal have en bestemt afgiftsperiode , hvori en sådan fejl er opstået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.