ComputereSoftware

Hvordan man laver en kalender i "Photoshop" for hele året?

For at finde ud af , hvordan man laver en kalender i "Photoshop", bør du i det mindste forestille sig, hvordan det vil se ud, og resten, i virkeligheden, et spørgsmål om teknik. Forudsat at brugeren har mindst de basale færdigheder til at arbejde med de vigtigste editor værktøjer.

Enhver kalender er hovedsageligt en kalender gitter på enhver baggrund, der bruges som en række billeder, herunder billeder og inskriptioner. Derfor forestiller din fremtid mesterværk, vil kun hente de nødvendige materialer (fotografier, tegninger, etc.), og kan komme til at arbejde.

Udarbejdelse af et dokument i "Photoshop"

Størrelsen og opløsning af det nye dokument (Filer> Ny), vil afhænge af det formål at fremstille fremtidens kalender (billede på hjemmeside / blog, "live" kalender på væggen eller kalender-kort som en gave, pocket kalendere og så videre. D.). Til udskrivning, for eksempel en opløsning på 72 pixels / tomme Indstil standard program vil ikke være nok, men for de mest almindeligt anvendte kalender A4 størrelse med en opløsning på 300 pixels / tomme, men du kan bruge hvilken som helst anden størrelse.

Efter at have defineret med disse parametre, skal du gå til den tekniske del af spørgsmålet om, hvordan man "Photoshop" for at gøre en kalender for året, og se på et par standard indstillinger for dets oprettelse, ved hjælp af den færdige kalendergitteret.

Vælg kalendergitteret

Du kan helt sikkert prøve at genopfinde hjulet igen og lave en kalender gitter ved hjælp af standard modulære gitter "Photoshop" (Vis> Vis> Gitter). Du kan også tilpasse sine parametre, hvis det er nødvendigt, efter eget skøn (Rediger> Indstillinger> Generelt> Guide gitter, og fragmenter). Men på nettet, kan du nemt finde en kalender layout for enhver smag. For eksempel her: centrprazdnika.ru/calendars/the-calendar-grid/ eller her: photoshop-expert.ru/calendars/. Filerne er i PNG og PSD-formater, så justere som du vil.

Derudover kan ActionSpil (Action) downloades fra internettet til at skabe en kalender gitre. Performing Inquisitor i "Photoshop", vil du finde dem i "Vindue> Indstillinger" i menuen. Du kan endda finde et script, skal du oprette en kalender i dette program (mere senere på dette).

Med disse skabeloner, tilpasse gitteret, fonte, stilarter, og finde ud af at lave en kalender i "Photoshop" er meget enkel.

Endelig kan du gå stien mindst modstand og hente færdige kalendere, for eksempel, en ressource photoshop-help.ru/2430-psd-ishodnik-krasivaya-kalendarnaya-setka-na-2014-god-po-mesyacam.html i PSD-format og derefter erstatte dem med udformningen af dens sammensætning.

skabe kalender

Som et eksempel, skal du oprette en simpel version af kalenderen, ved hjælp af den færdige maske i et PNG eller PSD skabelon på baggrund af et billede.

For eksempel, hvis vi er interesseret i, hvordan man laver en nytår kalender i "Photoshop", kan du downloade den passende (vinter) tapet. Først deres web Nemer, og for det andet, som regel er det billeder i høj kvalitet med høj opløsning.

Åbn i "Photoshop" kalender baggrundsbillede og den valgte kalendergitteret (Filer> Åbn). Lås dobbeltklikke på baggrundslaget, så opfange hele gitteret værktøj "Flyt", overføre det til baggrunden.

Foretage de nødvendige justeringer (om nødvendigt for eksempel strække / komprimere markup, reducere opaciteten af baggrunden eller lidt fortynde det, og så videre.). Tilsæt de valgfrie kunstneriske elementer og (eller) billeder (foregribe spørgsmålet: "hvordan man laver en kalender med billeder i" Photoshop "), holde dokument - og vores skabelse" brugbar".

Hvis du ikke kan lide placeringen af de månedlige blokke, kan du skære fragmenter af en kalender efter måned, så ved hjælp af "Move" for at flytte dem til baggrundsbilledet og sætte på din egen. For eksempel 3 rækker med 4 måneder, 4 rækker på 3 måneder, 2 rækker gange 5 måneder fra én række mod midten og 2 måneder t. D.

At isolere disse fragmenter under anvendelse af "Rektangulær Marquee", vælge panelet Settings "Stil: Angiv dimensionerne" og skæres ved hjælp af tastaturet Ctrl + J, hvilket fører til skabelsen af en kopi af markering på et nyt lag.

Hvis blandt kalender gitre i PNG-format, vil du ikke finde den skrifttype og tekst stil, der ville passe dig, kan du bruge skabeloner i PSD-format, som kan redigeres til din smag.

Kalender-baserede shooter funktioner i "Photoshop"

Overvej, hvordan du opretter en kalender ved hjælp af handlingen, som kan downloades her: yadi.sk/d/GOA8Q9P5syDc7.

Det er en fil kalender Designer 2016+ med forlængelsen .atn og pakket til arkivet. Der vil du finde en skabelon-fil i PSD-format og to pdf-instruktioner (Installation af handling og eksempel på at skabe en kalender side).

Dobbeltklik på filen Kalender Designer 2016+ automatisk starte "Photoshop". Der vi gå til menuen "Window" (Window), skal du vælge "driftsforhold" (aktioner), finde sin mappe Kalender Designer 2016+, åbne den og igangsætte foranstaltningen, der opfylder kravene, anbefalinger og tips betingelser.

Efter at flere spektakulære "gestus", "Photoshop" vil give os en færdig kalender med vores image og justeringer.

Kalender "scriptede"

Nogen kan undre, hvordan man laver en kalender i "Photoshop", ved hjælp af JavaScript.

Bare download herfra: regex.info/blog/photo-tech/calendar fil Jeffrey kalender Builder.jsx. Så skal du dobbeltklikke på den for at åbne i "Photoshop".

Resultatet af scriptet er et Photoshop-dokument med en halv snes lag, som du kan justere, redigere, tilføje deres egne billeder, og så videre. D. Kør scriptet bringer en dialog i hvilke de kalender muligheder, herunder side størrelse, opløsning og stil.

Scriptet kan bygge kalendere i 56 sprog, herunder russisk, understøtter de personlige kommentarer (helligdage, fødselsdage, og så videre. D.), Har to modus baggrundsbillede orientering (liggende og stående), gør det muligt at tænde ugenumre, vælge den dag i ugen, og så videre.

Efter at have afsluttet alle indstillinger, skal du klikke på OK. omhyggeligt vi beundrer resultatet, og et lettelsens suk efter et par sekunder, så hvordan man laver kalenderen i "Photoshop" viste sig at være ganske let.

Scriptet efterlader billedet komponenter på separate lag, så du kan gøre med dem hvad du vil.

Bemærk: Scriptet virker kun i den engelske version af programmet. Hvis du er russisk, du bare nødt til at ændre filen med en numerisk navn og udvidelse .dat, som du finder i mappen C: \ Programmer \ Adobe \ Adobe Photoshop CS6 (din version) \ Landestandarder \ ru_RU \ Support Files.

løsblade kalender

Den foreslåede skabelse kalender ordning i princippet er universel, hvorfor skulle arrangere og dem, der spekulerede på, hvordan man laver en kalender i "Photoshop".

Når det kommer til dette trykte produkt, skal det kun bemærkes, at løsningen af dokumentet til "Photoshop" bør være mindst 300 pixels / inch. Størrelsen kan være enhver, alt efter om det er en mulighed - desktop, væg eller en anden slags. Hver måned er en separat skabelon.

Hvis kalender skal dekorere web-side, at dens image i "Photoshop" være i dette perspektiv, at en af enderne (lavere er bedre) var det klart, at denne bunke blade.

For at gøre dette, skal du vælge værktøjet "Afrundet rektangel" - det ville nok være pænere. De trækker på en mørk baggrund af en hvid firkant med størrelsen og formen af den kommende kalender og Rasteriser lag.

Styling så er det (ikonet "Tilføj et lag stil") med skygge indstillinger, så det var synligt, og bunden (du kan tilføje et slag på ventilator og indre glød), og duplikere resultatet (Ctrl + J), hvilket skaber mindst 2 eksemplarer.

Det er fortsat nu ved at klikke på "Flyt" til at bevæge sig op i forhold til hinanden ved at trykke på "pil op" på tastaturet. Derved aktivere skiftevis de respektive lag. Hvis to dubletter, kan den øverste kopi af panelet Lag flyttes ved at klikke på pilen 4 gange, og det følgende er blevet gjort - 2 gange, således at der skabes en antydning af stablede sider.

Nå, den "title side" af dette design er en kalender billede på den pågældende måned. Hans metode til skabelse, har vi overvejet, når talt om, hvordan man "Photoshop" at lave en kalender med fotos.

Vi arbejder online

Den letteste, hurtigste og effektiv måde at skabe en kalender - er at bruge en af de mange ressourcer på nettet, der tilbyder deres tjenester gratis, for eksempel, her: calendarum.ru/ eller her: effectfree.ru/photoeffects/result/74729235/1f51a.

Fremstillingsprocessen er fuldautomatisk, og resultatet er næsten øjeblikkelig. Vi er forpligtet til kun at uploade dit foto, vælge effekten og tilføje tekst.

Men hvad hvis den tørst for kreativitet kræver det "Photoshop"? Efter alt, ikke alle af det er installeret på computeren. Du kan besøge hjemmesiden for "Photoshop-online", lave en kalender, som er så simpelt som i det faste program, som vi allerede har talt ovenfor.

Den "Design Kalender"

Denne vidunderlige nytte (fotocalendar.su/hand-made-calendar.php) skaber et spektakulært kalendere i enhver stil og format og kan arbejde med alle versioner af Windows, herunder Windows XP, 7, 8, 10 og Vista.

Simpelthen ikke sker. Vælg din favorit kalender skabelon for ethvert år, herunder det sidste århundrede (og måske nogen har brug for), uploade deres foto eller billede, skal du oprette en skrifttype, og vælg sammensætningen af farver. Du kan oprette en kalender på et tomt lærred fra bunden med sit eget unikke design.

Alle gode, men for den fulde version af programmet bliver nødt til at betale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.