TravelingRetninger

Vi planlægger at holde ferie sammen. attraktioner Georgien

Attraktioner Georgien ... Indrøm det, fordi du ikke bare nødt til at høre rave anmeldelser fra dem, der allerede har formået at besøge dette land? Hvad tiltrækker rejsende til at få? Hvad gør de besøgende en gang nogensinde forelske sig i dette hjørne af planeten?

§ 1. Attraktioner Georgien. Generel beskrivelse

Georgien - et utroligt smukt land, lokale smag bogstaveligt fortryllende. Om at se seværdighederne kan tage måneder, og alt vil være det samme som de fleste af besøget og mislykkedes. Intet under opholdet i landet for russiske statsborgere blev udvidet til halvfems dage.

Hvil i Georgien er meget forskelligartet. Rejsende et udvalg af klimatiske kursteder, sport turisme, sightseeingture og meget mere interessant. Her er der et sted for familier med børn, bryllupsrejse og par ældre. Hvor mange gange har hørt: "Åh, Tbilisi Georgien ... ... seværdigheder værd at se mindst én gang i livet!"

Hvis du elsker bjerge, så gå direkte til Svaneti. Gourmeter og elskere af georgiske vine til at lide i Kakheti. Og turister, der foretrækker havet, palmer og andre eksotiske, venter i Adsjarien.

§ 2. Attraktioner Georgien. At vælge en tur

Et par kilometer fra Tbilisi, er beliggende kloster Bethania. Kirken i form af et kors blev rejst til ære for Jomfru i det XI århundrede og er i kraft den dag i dag. Her kan du se de fresker af den kongelige familie, alteret og gamle ikoner. Et sagn fortæller, at det var et yndet sted for Dronning Tamara.

Ikke langt fra landsbyen er der en vidunderlig Vardzia grotte kloster, bygget ni århundreder siden. Det kaldes også "Rose Castle". Oprindeligt beregnet til at bygge videre på sitet en beskyttende fæstning. Og nu er det en rigtig fleretages underjordiske by med hemmelige passager og stuer.

Den mest populære monument af Georgia Jvari overvejes. Klosteret af det hellige Kors i den gamle hovedstad Mtskheta. Placeret på kanten af en høj klippe, som om det er dens fortsættelse. I klostret, vi følte en fuldstændig harmoni af strenghed og enkelhed, fred og ro.

Batumi, som ligger ved Sortehavets kyst, vil møde dig med varme sydens sol og frisk havluft. Ud over fremragende service, stenstrande og palmer har gæsterne mulighed for at nyde lyden af brændingen og lappemaskiner bølger.

Højdepunktet i Batumi - det er en fransk springvand. Om aftenen, turister og lokale beundre den nuværende vandet danse ledsaget af lyse lys og inciterende musik. Dette sted syntes gennemsyret af romantik og vitalitet.

En nyligt åbnet en anden springvand - Chacha Tower. Dens ejendommelighed er, at i stedet for vand fra jet flyve ham det meste af denne drue vodka. Besøgende kan ikke blot beundre dens skønhed, men også smage chacha.

§ 3. Attraktioner Georgien. Øko-turisme

Primært i Georgien gå til at nyde skønheden i den lokale natur, indånde ren bjergluft og hvile på kendte kurbade.

Bevare deres helbred folk kommer i Borjomi, Gudauri, Utsera eller Akhtala. Men den stigende popularitet af Adjara, som ligger på kysten ved foden af Kaukasus-bjergene.

Vi kan roligt sige, at albummet vil blive titlen "Georgien. Vartegn "foto, der ønsker at gennemgå, ikke kun for dig personligt, men mange slægtninge, venner og bare venner.

Det er værd at besøge landet og det gyldne skind, at røre ved gamle kultur og lang historie værd. Det ser ud til, at Svaneti er tabt i tid, og der er et særskilt rum mellem verdener. Fra det udstråler ånd forfædre, og at se al sin skønhed, her skal du bruge mindst et par dage. kan besøges delstaten tusind tårne på ethvert tidspunkt af året, det er altid smukt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.