LovStrafferet

Sløring af forbrydelsen: ansvaret under straffeloven i Den Russiske Føderation

Meget ofte er de undersøgende myndigheder står over for et problem, når du ikke kan løse forbrydelsen i forfølgelse på grund af det faktum, at der er fortielse af forbrydelsen. I så fald, før eller senere, at gerningsmanden vil stadig være bag tremmer, men han vil have masser af tid til at udføre en anden handling. Undersøgelse myndigheder, i praksis, konfronteret med et meget stort antal subtile måder, der hjælper kriminelle på tid for at undgå sanktioner. Men vi skal altid huske, at der er en særskilt artikel, som medfører en anden sætning i straffeloven i denne henseende.

Naturligvis vil Retten overveje alle fakta for at skjule forbrydelsen, så det vil blive taget hensyn til, arten af forbrydelsen var perfekt. Hvis en lovovertrædelse er en nem karakter, for eksempel, kan det være en falsk underskrifter på dokumenterne, vil gerningsmanden kunne stå fint, i mere komplekse situationer risikerer fængsel i op til to år. Lad os prøve at detaljer alt dette løst.

Hvad er essensen af artiklen?

Skjule kriminelle punkter til en liste over foranstaltninger, der kan anvendes på en person, der har begået en lovovertrædelse. Sløring af forbrydelsen kan planlægges, for eksempel når den er forhandlet på forhånd, før begå en sådan forbrydelse. Den hemmeligholdelse kan være uplanlagt. Det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at straffen i henhold til loven ikke gælder til nære slægtninge. Når det bruges sådan noget som en alvorlig forbrydelse, kan gerningsmanden blive fængslet i mindst ti år.

Det vil være forkert at antage, at fortielse af forbrydelsen sker kun i tilfælde af, at gerningsmanden selv bidrage til at skjule forsøgspersoner med til at begå forbrydelser. Sommerhus forkert vidneudsagn i retten kan også overvejes fortielse. Det skal også bemærkes, at fortielse af forbrydelser, som er små eller moderate i naturen, kan erklæres ulovlige, og derfor vil folk ikke være nogen kriminel eller administrativt ansvar. Grundlæggende kan de alvorligste forbrydelser straffes, hvilket er grunden til der er en tendens til en stigning i kriminalitet på virksomhedsniveau.

Hvem kan være genstand for en forbrydelse

Ansvaret for fortielse af forbrydelsen kommer fra 16 år. Men i loven er der en ændring, som klart siger, at folk, der er slægtninge til gerningsmanden ikke bliver straffet for at huse. Det faktum, at det er i strid med alle regler og bestemmelser, fordi ikke alle kan give deres kære en person, selv om han er en forbryder. Men det er også nødvendigt at huske, at der er sådan en ting som en borgerpligt. Pårørende, der ikke kan være ansvarlig for cover-up er:

  1. Forældre kriminel.
  2. Hans egne børn og børnebørn.
  3. Ældre slægtninge, såsom bedsteforældre.
  4. Den legitime hustru. Det er vigtigt, at parret er blevet registreret i registreringsdatabasen kontor, fordi kæresten vil være ansvarlig for loven fuldt ud.

Hvad der præcist gemmer sig?

Sløring af forbrydelsen - er særlige handlinger, der er beregnet til at være i stand til at skjule en kriminel, giver ham husly, og bidrage til at gøre falske dokumenter til at ændre sit udseende. Hvilken slags straf vil blive afholdt af den part, der har begået disse ulovlige handlinger - vil blive udelukkende afgøres af retten. Som regel kan det være en bøde, der svarer til to hundrede tusind rubler eller gerningsmanden kan blive arresteret for op til to år. form for straf bestemmes kun, når bekræftes af, for at være indblandet i kriminalitet, og også afhængigt af, om det er en forbrydelse skjult efterforskere.

Når en forbrydelse anses for at være perfekt?

Sløring af forbrydelsen kan betragtes som perfekt i forskellige sager på forskellige måder. Faktum er, at hvis du er nødt til at dække noget, der er fremskaffet på ulovlig, såsom et våben, eller hvis den identificerede opbevaring, fortielse af forbrydelsen er en kendsgerning fra det tidspunkt, hvor dette blev kendt til den anden part. Loven tager højde kun de handlinger, der er begået, selv om de er til en vis grad ikke er afsluttet. For eksempel, selv om gerningsmanden ikke er opnået fuldt ud målet om hans forbrydelser, han ville stadig nødt til at blive straffet.

Den vigtigste hensigt på at skjule forbrydelsen: hvordan det er taget i betragtning i retten

Retten kan tage hensyn til de tider, hvor concealer bevidst begået en forbrydelse. Lad os sige, vil undersøgelsen vise sig, at den person vidste, at han skjulte det mord, der blev begået af uagtsomhed. Hvis det rent faktisk blev begået forsætligt, kan den anklagede ikke retsforfølges: fordi i hans enheder havde noget ønske om at skjule den virkelige mord.

Hvad er det mål concealer

Formålet med at skjule forbrydelsen kan være anderledes. Naturligvis prioriteten er ønsket om at gemme sig for retfærdighed, ulovlige handlinger. Desuden kan efterforskerne betragtes som en forhindring sådanne skridt efterforskning og retfærdighed. Ofte som motiver kriminelle har deres egne egoistiske motiver. For eksempel kan folk flytte de følelser af kærlighed, kan nogle gange motivation være en skræmmende kriminel person. Selvfølgelig er årsagerne er ikke sammensætningen af kriminalitet, men det skal bemærkes, at de er taget i betragtning, når straffen er pålagt.

Sløring af kriminalitet ved de intellektuelle og fysiske aktiviteter

Skjule spor af forbrydelsen kan begås, både fysisk og med hjælp af intelligent handling. Oftest et eksempel for belysningen af sådanne handlinger fortielse samonagovor eller mened til fordel for den anklagede for at afværge den virkelige kriminelle mistanke. I dette tilfælde kan retfærdighed gå ned den forkerte vej, og gerningsmanden på det tidspunkt kan undslippe. Også, som en intellektuel aktivitet kan handle og råd om, hvordan man bedst til at flygte, hvordan man kan skjule våben eller til at slippe af med den dødes krop. Sekretion og anses for at skjule spor af forbrydelsen, for eksempel, da han blev ramt en fodgænger og ramte en bil. At undersøgelsen var ikke i stand til at nå gerningsmanden, bilreparation, eller den anden person af samme bil brandstiftelse blev gennemført blev produceret.

Hvad der ikke betragtes som en forbrydelse fortielse

Det skal bemærkes, at udskillelsen af hvilket er strafbart ved lov, betragtes fortielse af kriminalitet, hvad der virkelig gør det vanskeligt at effekt. Men det kan ikke betragtes som en mindre sekretion hjælp kriminelle, der ikke forfølger nogen mål at komme ind i undersøgelsen på afveje. For eksempel kan en person vide om forbrydelsen, men det gør ikke oplyse om dette til de relevante myndigheder. Men i nogle tilfælde stadig kunne finde anvendelse på sådanne personer af en særlig artikel i straffeloven i misprision.

Kompleksiteten af undersøgelsen, som kan være forårsaget af den kriminelle fortielse

Undersøgelse i detaljer konceptet - fortielse af en forbrydelse (artikel 316 i straffeloven nummer) - være opmærksom på, at artiklen har en masse nuancer. Det er vigtigt at huske om sondringen af arter af fortielse. For eksempel er en eftersøgt element forsøger at skjule, fordi han ulovligt opnåede. konsekvenserne af en beslutning om concealer vil afhænge af, hvordan det blev erhvervet af emnet. I dette tilfælde kan denne kendsgerning betragtes som en direkte hensigt, fordi concealer klar over karakteren af den forbrydelse, på den anden side - en forbrydelse, kan være uopdagede. Under alle omstændigheder, vil retten tage hensyn til de mål, der hjemsøgte concealer.

Hvilke foranstaltninger anbefales at tage for at mindske det faktum af fortielse af forbrydelser

Det skal bemærkes, at hvert år er antallet af forbrydelser er stigende concealers. På trods af dette, den voksende satsen for forbrydelser løst, og ganske få tilfælde, og når de forbrydelser blev afsløret, og concealers straffet. Men i denne lille trøst. Mange eksperter mener, at der bør anvendes strenge foranstaltninger, når der er selv den mindste fortielse af forbrydelsen, straffeloven underfulfilled i denne retning. Alvorlig arbejde i denne henseende. Til dato, begyndte at forekomme hyppigere, når der er fortielse af forbrydelsen, hvor alle personer er kendt tilfælde, det gør. Motivet i dette tilfælde er kun én - for at få deres fordele.

For at undgå yderligere sådanne udviklinger i samfundet, er det nødvendigt at differentiere ansvaret selv for fortielse, som ikke blev lovet på forhånd. I betragtning af alle alvoren af lovovertrædelsen, som kan gøres, skal retten pålægge disse sanktioner med hensynet til de mindste detaljer, og under hensyntagen til den skade, der blev påført samfundet. Specielt svært at forholde sig til de retslige myndigheder, som også kan være aktivt involveret i husning, forfølgelse, så deres egne egoistiske mål.

Som vi kan se, at artiklen om at skjule forbrydelsen har sine mangler, som derefter nødvendigvis skal fjernes. Til konflikten kunne løses ved hjælp af præcise tiltag der er nødvendige præcise kriterier for at retsforfølge dem, der har noget at gøre med forbrydelsen. Sløring af forbrydelser kan fortolkes meget forskelligt, hvilket gør det muligt for retten ikke altid foretage en objektiv vurdering af adfærd. Resultatet af en sådan handling kan være anderledes. Nogle gange bag tremmer er ikke-skyldig mennesker, men virkelige forbrydere fortsætter med at bryde loven, hvis som helhed. Men alt dette kan let undgås ved at foretage mindre ændringer i loven. Straffen for at skjule forbrydelsen har at gøre med embedsmænd og myndigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.