Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan laver sovs med kød

Hvordan laver sovs, fordi denne sauce peppe, ømhed og smag af enhver parabol. Det skal bemærkes, at der er et tilstrækkeligt stort antal af opskrifter saucer, der kan forsynes med kød, fisk, pasta, forskellige korn, grøntsager og svampe. Essensen af madlavning saucen er, at det forbereder til væsken, der er tilbage efter kogning eller stegning ovennævnte produkter, og at tilføje smag til grøntsager, krydderier, forskellige krydderier, og for tæthed - mel.

Hvordan laver sovs med svampe? Det skal bemærkes, at der er en bred vifte af toppings, blandt hvilke er svampen, tomat, krydret, kød. Således for eksempel til fremstilling af champignon sovs bør være hakkes fint hoved blå eller hvide løg og steges i olie, indtil det smukke og appetitvækkende farve. Så i gryden føje til løgene skal være rene og finthakkede svampe, du har brug for at stege indtil kogt, så hæld mælk, creme fraiche og gryderet i omkring tyve minutter under låget.

Hvordan laver sovs med mel? For at gøre dette, omhyggeligt røre en halv liter fløde med to spiseskefulde mel for at undgå klumper. Efter dette, hæld blandingen i gryden med høje kanter, sat i brand, og lad det simre ved svag varme, tilsæt derefter omkring 200 gram revet ost russiske og to fed hvidløg, du ønsker at hugge eller gennem løgfrø, eller rist. Denne sovs skal sygne hen, indtil osten smelter, og på samme tid, det skal være konstant omrøring.

Hvordan laver sovs med kød? Til denne opskrift skal du skære en gulerod skiver eller strimler, skåret i terninger gennemsnitlige leder af løg. Derefter skal et halvt kilo svinekød eller oksekød skæres i små stykker. Varm vegetabilsk olie på en pande og tilsæt kød, steger det op i hvidt, tilsæt derefter løg, derefter gulerødder. Efter dette, når steger grøntsager med det kød, de har brug for at tilføje salt, peber, smag til med dine yndlings krydderier, hæld tomatsauce og lad det simre i en gryde med låg ved svag varme indtil de er møre. Jeg ønsker at bemærke, at i stedet for hakket kød, kan du bruge oksekød, bare for at gulerod er bedst at rives. Dette kød sovs kan fodres sammen med pasta, sauce og forskellige korn.

Sådan koger sovsen med fisk og skaldyr? Til denne parabol skal være på en pande steges et par små løg, derefter tilføje til en pakke af crab stick eller enhver cocktail fra fisk og skaldyr, samt 350 gram tomatsauce krydret med hvidløg, peber, salt og krydderier nødvendigt. Put ud sovsen indtil de er møre 10-15 minutter og modigt tjener det med hvidvin. Denne opskrift er godt, at han er ved at forberede et par minutter og stadig få en meget velsmagende.

Hvordan laver saucer? Den mest almindelige anses hvid sauce, til dens fremstilling skal steges i en gryde spiseskefuld mel i smør, indtil det vil erhverve en gullig-brun farve. Efter dette, skal den resulterende masse gradvist hælde bouillon indtil, indtil saucen opnår den ønskede tykkelse. Glem ikke hele tiden blande sig for at undgå klumper dannet, og i slutningen tilføje krydderier til den ønskede smag. Af den måde, for at fortynde smagen, kan du bruge ingredienser som vin, mælk, fløde eller tomatpuré. En af mine foretrukne saucer er - Matrichano. For sin forberedelse bør skæres til 300 gram hvide løg, 300 gram bacon og derefter steger det hele i olivenolie og derefter tilføje til 500 gram dåsetomater, laurbærblade og salt og peber. Simre det skal være på en svag varme i ca. 60 minutter, under konstant omrøring, og først i slutningen, før du afbryder, bør det vrid et par fed hvidløg.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.