SundhedMedicin

Effektiv antipyretisk til barn

Heat - altid en alarmerende tegn, især hvis det er nødvendigt at observere barnet, hvilket ikke kan siges om, hvad, hvor og hvor meget det gør ondt. Forældre spørger sig selv ofte, hvilken slags medicin at vælge at fjerne manifestationer af dette symptom. Hvis du vil vide, om du skal skyde ned temperaturen, samt hvilke værktøjer giver os moderne medicin og folkemusik behandlinger vil blive diskuteret yderligere.

Årsager til feber

En stigning i temperatur - en af de vigtigste organisme signalerer begyndelsen af sygdommen, og en indikation af, at vores immunsystem forsøger at kæmpe sin sag, da der kan gøre vira eller bakterier, fysiske skader (alvorlige traumer, forfrysninger, forbrændinger, indtrængen af fremmedlegemer ind i bløde væv, postoperative periode). En sådan reaktion kan forårsage og virkningen af eksterne faktorer, blandt hvilke kan være en lang konstatering i direkte sollys (varme eller sol slagtilfælde) , og modtage fødevarer dårlig kvalitet (fødevareforgiftning).

Før du vælger en antipyretisk for barnet, er du nødt til at forstå, hvad der præcist var årsagen til et immunrespons. Hvis i nogle tilfælde giver det mening at give kroppen tid til at selv-kamp, i en situation med akut forgiftning eller hastigt voksende forsinkelse infektion kan være dødbringende. Den kritiske temperatur er ledsaget af stærke smerter, kramper, hallucinationer og vrangforestillinger, kvalme, diarré, mavesmerter, hoved, lemmer, kræver øjeblikkelig lægehjælp eller behandling ringer ambulance.

Måder at håndtere varmen

Hvis sygdommen ikke er alvorlig, og temperaturen - kun en konsekvens af kamp immunitet over for virussen, giver det mening ikke at reducere den til så længe dets værdi ikke overstiger grænsen på 38 - 38.5 0. Det er begrundet i det faktum, at de fleste almindelige infektioner af patogener dræbes ved lignende satser. Bemærk, at mange børn er forholdsvis let at tolerere denne stigning i temperatur, så tag dig tid til at bruge antipyretisk er ikke nødvendigt for barnet. Hvis forældrene temmelig vanskeligt at overleve sådan en sygdom af sit barn, kan du bruge ikke-medicinske metoder.

Den mest almindeligt anvendte organ rubdown flydende opløsninger. Nogle anbefaler en let sur opløsning af eddike, andre har tendens til at favorisere alkohol væsker (vodka, sprit opløsning). Fugtig klud aftørre halsen på barnet, albue og popliteale folder, pande. Derefter bør opløsningen have tid til at fordampe. Proceduren skal siges, ganske irriterende, men meget effektiv. Forskellige frugtdrikke, urtete og infusioner sweatshops - er også en god smertestillende for barnet. De øger sveden, der forårsager kroppens naturlige køling. Ofte forældre forsøger sværere at vikle et sygt barn, dog være nidkær i at det ikke er nødvendigt.

Hvis metoderne til alternativ medicin du behandler med en vis skepsis, bruger stoffer. Men før begge banke temperatur barn ved hjælp af dem omhyggeligt læse instruktion til stoffet, som bivirkninger af lægemidlet kan forårsage mere alvorlig sygdom og alvorlig end temperaturen, hvorfra de lindre baby. I øjeblikket er den mest almindelige smertestillende for barnet - stoffet "Paracetamol" (som sirup, tabletter eller lys). Lægemidler af denne fremstillede lægemiddel under forskellige varemærker, både indenlandske og importerede. Spædbørn under et år normalt anbefale rektalsuppositorier, børn ældre foretrækker sirup med frugtsmag. Tabletter - antipyretiske for børn i skolealderen. Selvfølgelig, ingen 100% effektive midler, hvilket ville være lige så effektivt på alle børn. Denne noget ganske simpelt tablet "aspirin", de andre helt uden udleveringscykler lægemidler nødt til at banke ned den tredje temperatur via injektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.