Nyheder og SamfundKultur

Khlynovsky Kreml: det tabte monument af russisk arkitektur med en vanskelig historie

I middelalderen i Rusland befæstninger oprindeligt bygget af træ. Denne ressource i de fleste regioner var til rådighed i ubegrænsede mængder. Af denne grund har mange af de tidlige fæstninger ikke overlevet til i dag. Khlynovsky Kreml - en gammel fæstning, hvorfra der kun minderne nu.

Historien om opførelsen af Kreml Khlynovsky

Moderne forskere er enige om, at Kreml i Khlynova blev bygget i midten af det femtende århundrede. I disse dage var Vyatskaya Republik del af den galiciske Coalition, der kæmper med Moskva. Af denne grund, opførelsen af fæstningen var en nødvendig foranstaltning for beskyttelse. Khlynovsky Kreml blev bygget 300 m fra den gamle Vjatskogo forlig, grundlagt i XII århundrede. Stedet er valgt ved en tilfældighed.

Langs kanten af fæstningen blev forsvaret ikke kun af mure og tårne, men også naturlige barrierer. Fra øst og syd for Kreml at forsvare dyb kløft og den stejle bred af floden. kunstig voldgrav blev gravet På de to andre sider. I første omgang Kreml havde fem tårne, hvoraf tre var rejse. Hertil kommer, at befæstning havde to hakket Gorodnya og tre stifter til arquebuses. Khlynovsky tårne af Kreml blev kaldt: Frelser, opstandelsen, Helligtrekonger, St. Nicholas og St. Basil.

Perioder med fremgang og tilbagegang af fæstningen i Khlynova

I 1489 blev Vyatskaya Republik inkluderet i staten Moskva. Således Khlynovsky Kreml (Kirov - den moderne navnet på byen Khlynova), er fortsat en vigtig strategisk objekt. Befæstning bliver styrket og let omstruktureret. I det sekstende århundrede, den fokuserer på for rammerne af de lejlighedskomplekser. I første omgang, de forstærker et træ palisade og en voldgrav.

I anden halvdel af det syttende århundrede lejlighedskomplekser grænser blev udvidet. For deres beskyttelse blev bygget forskellige strukturer: grøfter, volde, Gorodnya og konklusioner. I 1700:e i byen var der en stor brand, der ødelagde en stor del af de træbygninger. Efter 20 år, det begyndte opførelsen af en stenmur. Ved den tid mistede Khlynovsky Kreml sin militære betydning. Nye væg fungerer som en vagthund vogte biskoppens hus. I slutningen af det attende århundrede blev det revet ned fuldstændigt bevarede fragmenter af det gamle træ fæstning.

"Dekorative Kreml"

I 1840'erne blev stenen Khlynovsky Kreml ombygget flere gange. Omtrent på samme tid (ved årsskiftet XVIII-XIX århundrede) i det område af den ødelagte træ slot dannet et kompleks af sten kirkebygninger. Det husede Trinity Cathedral, hjemsted for ærkebiskoppen Transfiguration klosteret. Ved udgangen af det XIX århundrede blev det rejst hegn med tårne. Skabet blev bygget på det sted, hvor der engang husede de gamle bymure.

I 30'erne i det tyvende århundrede alle bygninger i den "nye" Kreml, også kaldet "dekorative", blev ødelagt. Nær slugt Zasornogo bygget to model hjem, kældre, som blev genopbygget fra resterne af hvide sten hegn. Siden Khlynovsky Kreml - historie, kun bevaret i gamle legender og gamle tegninger.

Moderne påmindelse om fortiden storhed Khlynovsky Kreml

På grund af de mange reorganiseringer og forskellige katastrofer dag i byen, engang kaldte Khlynov, meget få fortidsminder. Under kun fragmenter af jordarbejdet kan ses vandre gennem det historiske centrum, styrker en gang lejlighedskomplekser grænse. I dag disse historiske steder, er der kun tre. Personligt er jeg rører historien om byen kan være i børnenes park "Apollo" (den sydvestlige del), for biografen "Sejr" (i dag denne bygning er en klub "Gaudi Hall"), og i nærheden af byen gymnasiet nummer 22. Ikke langt fra de steder, hvor fragmenter af forstæder aksel, engang husede tårnet. Vær sikker på at besøge byen museum, hvis du ønsker at lære at se Khlynovsky Kreml. Kirov - er den moderne navnet på den by, der engang blev markeret på kortene som Khlynov. Specielt kommer her af hensyn til at udforske resterne af forstæder træ giver ikke mening. Men hvis du har mulighed for, skal du sørge for at besøge lokale attraktioner. Glem ikke at købe en souvenir par af kort med billeder af antikke by panorama.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.