Nyheder og SamfundKultur

Skipping i branchen Dreams

Ensidigt liv af indbyggerne i byerne selv kræver noget ud over det sædvanlige, lyse, mindeværdige, der er i stand til at snuppe os fra den monotoni af hverdagen, og i mindst 5 minutter, springet ind i verden af fantasy, drømme og glæde søgning.

Selvfølgelig, i det øjeblik et stort antal institutioner tilbyder deres tjenesteydelser inden for underholdning: aftenen med en kop espresso med venner i en cafe, for at se ind i klubben, til at rulle kuglerne i bowling, gå til udstillingen, en biograf, kulturelle arrangementer. Men rejser et meget alvorligt problem, og at det var så meget at vælge fra en bred vifte, hvad der skal prioriteres.

Det endelige valg påvirkes af mange faktorer: anbefaling af venner, personlige præferencer, omfanget af institutioner. Men det meste af vejen ud af situationen er ganske enkel: at henvende sig til medierne, især til plakaten: Kazan plakat giver dig mulighed for at foretage et valg baseret på de anmeldelser, kommentarer, og det er alle inden for rækkevidde. Lær biograf tidsplan, repertoire teater, temaet for udstillingen er ikke længere et problem.

Med henvisning til disse medier, ligesom Kazan plakat, vi er opmærksomme på "World of undere og opdagelser." Dette tematiske udstilling, udstillinger tilbyder 2 typer: tre-dimensionelle holografiske billede med originale navne og repræsentanter for marine planter - piratfisk, hajer, muræner.

Fastholdelsen af emnet, det er et besøg og under vandet odyssé af Jacques Iva Kusto værd, at se på første hånd den ædle skønhed af livet under vandet, til at overveje sine indbyggere, farverige koralrev, resterne af sunkne skibe. Plakat Kazan giver os mulighed for at sikre sig, at det ikke behøver at flyve til Oceanien: plakaten foran os med angivelse af timingen og mødested.

Creative kunstelskere bliver nødt til at smage den nye videoinstallation Plan Bertrand, bruger en interessant kombination af grafisk design og drift af belysning: hvide eller misfarvede interiør genstande fyldt med farver og nuancer spiller i stråler af projektører, hvilket skaber en illusion af andre former.

Plakat Kazan kogt ting som mere verdslige iskusstvolyubam: et kursus af forelæsninger om kunsthistorien i centret "Hermitage-Kazan", som er tilgængelige frem til maj i år, få oplysninger om historien om kostumer og overdådige boliger af russiske kejsere og konger.

Mange mennesker kan ikke forestille sig deres liv uden musik og er ikke villige til at skille sig af med. Og også her, derude, plakaten indbyder os på tiende årlige festival for unge musik "Europa-Asien", der samler repræsentanter for mange nationer og befolkningerne i Europa og den nye verden og Fjernøsten.

Fans af popmusik vil blive nydt af bandet Quest Pistols, især deres hit single "White guldsmed af kærlighed". Plakaten viser, at forestillingen vil finde sted i den berømte Maximillians restaurant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.