Sport og FitnessOutdoor Sports

Hvorvidt jogging er nyttig på stedet

Løb på plads - nyttigt eller skadeligt? Den entydigt svar på dette spørgsmål er nej. Når alt er helt sikkert en positiv udvikling, som opstår i kroppen på grund af denne form for fysisk aktivitet, der er også nogle negative fænomen.

cardio

Løb på plads anses cardio for kroppen. I løbet af denne øvelse øger hyppigheden af sammentrækning af hjertemusklen.

For benet muskler kræver øget mængder af næringsstoffer og ilt. De leveres med blodgennemstrømning, så hjertet skal arbejde dobbelt så intens.

Dette arbejde udvikler vaskulaturen af hjertemusklen selv, forbedre sin iltforsyning.

Denne belastning er forebyggelse af aterosklerose, myokardieinfarkt, angina pectoris, hjertesvigt. Men de mennesker, der allerede har disse sygdomme, bør begrænse fod gåture eller periodisk arrangere en kort kører på plads derhjemme. I dette tilfælde, belastningen er lille, og på det ville være godt.

Fysisk aktivitet under en sådan beskæftigelse bidrager til den stærke, aktive fedtforbrænding, det hjælper med at slippe af med ekstra volumen. Når en jogging på stedet, kalorieforbrug stiger betydeligt som øger stofskiftet. Dette sikrer, at i hofter, balder og talje øget blodgennemstrømning, forøge temperaturen i vævene. Dette fører til en gradvis brænde fedt, fjerne overskydende væske og, som et resultat - en reduktion på vægt og volumen.

Løb på plads, hvis anvendelse er ubestrideligt, men kan nogle gange have negative konsekvenser. Under kørsel, er der et stærkt pres på rygsøjlen og på leddene. Derfor er dem, der har problemer på dette område, er det nødvendigt at udskifte køre en hurtig tur. Folk i midten og alderdom er ikke nødvendigt at køre, meget løft med knæene. Sådan jogging på plads, kan bidrage til åreknuder.

På grund af overdreven vægt på leddene og knæ ofte forekommer nagende, ubehagelige smerter i lægmusklerne. Reducere disse fænomener kan korrekt matchede sko. Det bør være en vis støddæmpere, med en blød og behagelig sål. Tilstedeværelsen af faste såler ofte fører til microtrauma, så det er bedre ikke at bruge sådanne sko eller sneakers til træning.

Men på trods af visse mangler, der kører på plads hjælper til at klare de mange problemer, der har akkumuleret. Efter stress, for eksempel på arbejdspladsen, spændinger og følelser lys jogging kan hurtigt berolige nervesystemet, især hvis du kombinerer fysisk aktivitet med din yndlingsmusik. Pleasure og følelsesmæssig afslapning - garanteret.

Mange regelmæssig jogging hjælp slippe af søvnløshed. Bare beskæftige sig med det skal være senest to timer før sengetid.

Uddannelse til hjælpe med at håndtere neurasteni, og neutraliserer effekten af negative følelser, akkumuleret i løbet af dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.