Sport og FitnessOutdoor Sports

Jeg vil gå til jægerne. Lad mig lære

Hvorfor jagten begynder? Med købet af våben? Med uddannelse jagthunde? Med undersøgelsens tips og råd om et givent emne? Men ikke gættet! Jagten starter altid med at få jagttegn. Uden det, en favorit hobby er ulovligt og kan føre til de mest negative konsekvenser.

Det er derfor, hver nybegynder jæger bør først være forundret registrering af dokumentet. Godt, så gør det i dag er ikke svært. Under alle omstændigheder, lovlydige borgere og juridiske kapacitet.

Så for at få jagttegn kan kun være personer af civile kapacitet (under 18 år og er ikke blevet frataget retsevne ved en domstol). Selvfølgelig er dette kun kriteriet om "valg." Blandt andet, udførelse af en anden af en række betingelser. Især loven begrænser retten til at modtage jagttegn personer, der har begået en bevidst kriminalitet og dømt for det. Undtagelserne er borgere, hvis straffeattest er blevet fjernet eller slukket.

For at få tilladelse til at jage beskrevet bør den pågældende kontakte den relevante udøvende myndighed en erklæring person. Til dette bør ledsages af følgende dokumenter:

* To sort-hvid eller farve billeder, størrelse 25x35 mm;

* En kopi af pas eller andet officielt identitetsdokument;

* Udstedt tidligere (inden den 1. juli, 2011) jagttegn, der har endnu ikke udløbet.

Som du kan se, den liste over dokumenter er lille og næppe har problemer med deres samling. En anden sag, som en, selv om det er velformet ønske er ikke nok. Fremtiden er stadig en jæger bekendt med kravene ohotminimuma og satte sin underskrift at bekræfte en omhyggelig undersøgelse af reglerne for jagt og sikkerhed.

Hvis det gøres korrekt, er den eftertragtede tilladelse modtaget inden fem arbejdsdage efter anmodningen.

Advarsel! Jagt licens udløber ikke, men under visse omstændigheder kan det blive annulleret. Dette kan forekomme på anmodning af jægeren, efter vedtagelsen af de relevante domstolsafgørelser, såvel som når en jæger ikke opfylder de krav, der er anført ovenfor. For eksempel, hvis i forbindelse med sin dom kommissionen af en forsætlig forbrydelse, eller hvis han blev frataget retsevne ved en domstol. Ordren annullering jagttegn, samt proceduren for dens udstedelse, er strengt reguleret ved lov. Men det er en anden historie.

Artikel skrevet med materiale fra hjemmesiden "Hunters".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.