FormationHistorie

Hitlers karriere: hendes vækst og udvikling. Personlige egenskaber og års global diktator

Adolf Hitler - en væsentlig figur i historien om verdenspolitikken. Tyran, morder, diktator - og dette er blot en lille liste over foreninger med hans navn. Den mand, der udløste Anden Verdenskrig og dræbte millioner af mennesker kom hurtigt til magten. Hitlers karriere, hvis vækst har været hurtig, og hans personlighed forbliver for historikere ikke fuldt ud løse mysteriet, på trods af den overflod af dokumenter og øjenvidneberetninger.

Oprindelsen af den tyske leder

Officielle kilder sagde, at Adolf Hitler blev en østrigsk oprindelse, men ifølge nogle ubekræftede rapporter, Føreren selv, så nidkært forsvarede renheden af ariske blod og hader jøderne, han tilhørte den jødiske nationalitet.

Adolf blev født april 20, 1889 og var den fjerde barn. Ifølge oplysninger fra historiske dokumenter, hans forældre Alois Hitler og Klara Peltsl registreret ægteskab kun med tilladelse af Kirken, det vil sige, de var faktisk relateret ved blod. I disse dage i den lille østrigske by Braunau disse forbindelser blev ikke betragtet som en sjældenhed og var ikke nogen skam.

Hitler Dyrkning

Efterhånden som du bliver ældre, har den kommende diktator ikke føler sig særligt trang til viden og videnskab, tiltrak den kultur, arkitektur og kunst. Ikke ønsker at få en videregående uddannelse, Adolf nægtede at studere, med henvisning til lungesygdom. Senere opdagede han et talent for at tegne. familie gør det muligt for Hitler virkede ikke, og han førte en ledig liv, besøger teatre og udstillinger. To gange han forsøgte at gå på kunstskole, men til ingen nytte - Adolf to gange afvist.

Under Første Verdenskrig, den kommende leder af Nazityskland, blev kaldet til at tjene som frivillig - det var begyndelsen på Hitlers militære karriere, som har været en kraftig vækst ikke kun på grund af de personlige kvaliteter af Führer men også viden, erhvervet færdigheder, mens deltager i fjendtligheder. Efter krigen Adolf vendte hjem med rang af korporal, der blev tildelt "Jernkorset" af første og anden grad.

Hitlers personlige egenskaber

Historier om lærere og unge leder klassekammerater give ham en modstridende svar: han var både en cheerleader, og en rolig og fredelig studerende, ikke søger at lære det grundlæggende i de eksakte videnskaber. Deklassificerede mange år siden de oplysninger siger, at Hitler var en slags lydhør, kreativ, stræben efter magt over andre folks bevidsthed. Men nogle kilder det blev kendt, at hans despotiske far Adolf forpligtet til negativt påvirke ham - hans dominerende og voldelig adfærd over for sin søn forvandlet til en manifestation af vrede, afvisning af Führer af andre nationer. Hitlers karriere vækst blandt ligesindede forårsager sine fejlfri oratoriske evner.

karriere

Vender tilbage fra krigen i 1919, Hitler ind i tyske Arbejderparti, og allerede 2 år senere blev dens leder, formørkelsesvariable hans tidligere og væltet ledere. Partiet omdøbt NSDAP (nationalsocialistiske tyske rabrchaya Party). Takket være den nyfundne magt og den opnåede viden i løbet af krigen, den Führer gradvist at indføre ind i politik i Tyskland sine nationalistiske synspunkter, samt en reform af grundlaget for det land. På dette stadium, Hitlers karriere, vækst og preuspevaemost hans persona begynder at gøre betydelige målestok.

Fra 8 til 09 november 1923 Adolf og tilhængere af hans ideer organiseret i München "ølkælderkuppet". Men kuppet mislykkedes, og Hitler var anholdt. Under sit ophold i fængslet, den tyske leder skrev bogen Mein Kampf, som kan oversættes som "My Struggle." Senere udgave vil få en betydelig popularitet.

1933 markerer fremkomsten af A. Hitler som kansler (hans reformer, hvorved efterkrigstidens økonomi i landet begyndte at udvikle sig, tjente som høj formål). Betydelig position tillod Führer til at forbyde andre parter, ikke-nationalister. Siden godkendelsen af Adolf grusom forfølgelse af jøderne begynder som kansler, øge sin indflydelse over hele Tyskland: åben koncentrationslejre, med hver soldat spørger stamtavle. I hver erobrede område byggede Hitler sin egen indsats - kommando indlæg.

Under regeringstid

Den Fuehrer er fast etableret i tysk politik siden 1933 og slutter med 1945. De tidlige år af Hitlers magt fandt sted i de mest turbulente tider i landets politik - mens Tyskland havde brug for en stærk leder, og Adolf lover ved forskellige møder og sammenkomster har ekstraordinær magt, de mennesker fulgte ham, blev de draget til ham. Hans talekunst på Versaillestraktaten hurtigt bidraget til at erhverve tilhængere blandt almindelige arbejdere og arbejdsgivere i landet - den efterkrigstiden var rig med grænserne for en data-befolkning.

Efter Hitler vundet landsmænd anerkendelse, han havde brug for at erobre nyt land. I 1938 sendte han tropper ind Østrig og Tjekkoslovakiet, derefter i henhold til hans plan var de andre lande i verden. Hjælpe deres partnere, herunder Mussolini, bredte han rundt i verden fascisme. Ifølge historiske data, Føreren vigtigste fejltagelse var begyndelsen af krigen med USSR. På trods underskrivelsen af landet i 1939 ikke-angrebspagt i 1941 nazistiske styrker begyndte at bombe landet råd. Resultatet af krigen med Sovjetunionen var den betingelsesløse overgivelse af nazisterne og selvmord af hovedet af Tyskland, Adolf Hitler, og hans kone, Eva Braun. April 30, 1945, klokken halv tre om eftermiddagen, Hitler og Eva begik selvmord, påtvinges at brænde hans krop. Dog kunne de SS-soldater ikke afsluttes inden udgangen af sin plan, og opdagede liget af sovjetiske tropper SMERSH. Det hævdes, at poluobgorevshie rester af en mand og en kvinde ikke hører til den afdøde, men snarere, det er liget af den berømte par tvillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.