TravelingRejsetips

Ture i New York: hvad seværdigheder at besøge

Ture i New York er traditionelt meget populært blandt turister fra hele verden. Efter alt, denne by er den største på østkysten af USA. Hertil kommer, New York er et kulturelt, erhvervs- og politiske centrum i hele landet.

Indkøb tur til New York, kan du ikke bekymre dig, at du ikke vil finde det sjovt at din smag. Denne by på ethvert tidspunkt af dagen eller natten er klar til at blive vist foran dig er den side af hans mangesidede måde, at du forventer det: det være sig storslåede museer eller et udvalg af forretninger og butikker, fester i Bronx hip-hop og verdensberømte Metropolitan stemme -opery, gamle bygninger, bygget i den hollandske stil, et par århundreder siden, eller spejlet facade af enorme skyskrabere. Nu, New York er hjemsted for mere end 19 millioner indbyggere, og en sådan mangfoldighed og sammenfletning af kulturer, underholdning, erhvervsliv og handel, vil du ikke længere finde i enhver storby af vores planet.

Foregår turné i New York, er det vigtigt at bestemme placeringen af dit hotel placering. For eksempel, hvis hovedformålet med din rejse er at udforske moderne kunstgallerier i Chelsea, og hotellet er bedre at samle op i samme område. Hvis du ønsker at bruge det meste af tiden shopping, stop i Midtown eller Soho. Hvis du ikke tror på deres eksistens uden natklubber og sekulære partier, vil det være en glimrende mulighed for hoteller i Meatpacking District. Hvis du ønsker at se hele byen, museer, parker, og tage med dig til børnenes tur, ville den ideelle løsning være at leve i et roligt område ikke langt fra Central Park.

Når du planlægger en tur til New York, nogen ønsker at se så meget som muligt, fordi denne by kombinerer næsten alle de prøver af verdens kultur, kunst, religion og historie, samt de bedste og værste træk af den moderne civilisation. Derfor, hvis kort skitsere en liste over de væsentlige attraktioner at besøge, vil det se noget som dette.

Først og fremmest, New York er utænkelig uden de store skyskrabere, hvoraf den mest bemærkelsesværdige Chrysler, Woolworth, Seagram, Empire State Building og andre. Det er også umuligt at forestille sig New York uden Frihedsgudinden, som er placeret på den samme ø ved mundingen af Hudson Strædet.

Ud over dette, er næsten obligatorisk punkt på ruten gennem byen blev Museum Mile, nær Hyde Park. I begyndelsen er det Metropolitan Museum, som indeholder den største kunstsamling af hele den vestlige halvkugle. Yderligere museer er næsten på hver efterfølgende gade: Barrio Museum (104:e Street), Museum of New York (103. Street), det jødiske museum (92. Street), Design Museum (91st Street) og så videre.

New York, ture, der er utænkelig uden et besøg til en anden verdensberømte sted kaldet Broadway, åbner dagligt til de beboere og besøgende i forskellige døre af teatre med forestillinger og shows.

Også, tager på turné til New York, så glem ikke at besøge den berømte Brooklyn Bridge, der forbinder Brooklyn og Manhattan.

Efterlad ingen ligegyldig, og smukke parker i New York: er nok den mest berømte af dem er Central Park og Pelham Bay og Fort Tryon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.