HjemlighedReparationer

Vandbehandlingssystemer: hvad der ligger bag valg af, hvem de skal henvende sig til, de generelle anbefalinger

I stigende grad folk konfronteret med nødvendigheden af at rense vand, der forbruges - det er de nuværende realiteter miljømæssige faktorer, samt en funktion af vandet i forskellige regioner. At vælge det rigtige udstyr til vandrensning - ikke en let opgave, der kræver specifik viden og forståelse af denne proces, foruden et stort antal leverandører kan være forvirrende for alle, der har stået over for et lignende problem.

vandrensningssystem

Systemer til vandrensning kan være sammensat af flere slags filterelementer, der hver især udfører en bestemt funktion. Afhængigt af arten og intensiteten af vandforurening ved hjælp af disse filtre:

  • grove rengøring (for at fjerne forskellige vandige suspensioner: sandpartikler, ler, små sten, etc ...);
  • afjernning (der er flere typer reagens, reagentless, reagentless forbinder til beluftningssystemet med præcis dosering af natrium hydrochlorid) ;
  • Vandblødgører (fjern hårdhedssalte);
  • finrensning (fjernelse af små rester, som kunne komme fra andre bestanddele af vand behandling);
  • ultraviolette og ozon sterilisatorer (dræbte bakterier);
  • surhed korrektionssystem.

Desuden vandbehandlingssystemet på sit Udførelsesform er følgende typer:

Ballon-typen rengøringssystemer er meget udbredt i vandforsyning af landsteder, og patronen og membran - i lejligheder og kontorer. Men under alle omstændigheder, at beslutningen om at installere et system eller en anden er taget individuelt af den enkelte forbruger.

Hvilke faktorer har indflydelse på valget

For at hente den nødvendige vandrensningssystem i et land hus, lejlighed eller kontor, først at producere kemiske og bakteriologiske analyser af vand. For at gøre dette, tage prøver af vand og sende dem til et certificeret laboratorium. Gentag denne procedure kan være, både selvstændigt og med hjælp fra eksterne eksperter i selskabet, som er engageret i salg, installation, service og garanti vedligeholdelse af vandrensning udstyr.

Efter at have modtaget vand testresultater vil det være nødvendigt at inspicere din vand og kloaksystem, og også tage hensyn til, hvilke materialer de er lavet (metaller, plast) rørdimensioner, egenskaberne af vandkilden (brønde, brønde, afregning akvædukt) standarder daglige vandforbrug, hyppigheden af forbruget (sæsonbetinget eller permanent). På grundlag af disse oplysninger, vil de blive udviklet af den tekniske dokumentation og foretaget valg af nødvendige typer af filtre, et styresystem (manuel eller automatisk) og andre yderligere elementer af vandrensningssystemer.

En god løsning kan være meget tæt på, hvis en af de naboer til dit sommerhus eller ferieby allerede er installeret nogen vandbehandling system, kan du finde dem på virksomhedens besvarelse, at det har etableret, og vand kan blive spurgt, om du ønsker at analysere deres hanen, for at sikre effektivitet. Dette vil komme i praktisk, hvis du har en vandkilde eller identiske med resultatet af sin analyse.

Producenter af vandbehandlingsanlæg

marked af udstyr til vandbehandling præsenteres som fremmed (Ecosoft FK 1252 Aquachief, Filtromatic FDP, Raifil et al.), og indenlandske systemer ( "Aquaphor", "barriere", "Norteks" et al.). Det skal bemærkes, at vandbehandlingssystemet "Norteks Osmo" - en femtrins-kompleks, som er designet til at fjerne vand fra alle almindelige forureninger.

Den vigtigste ting at overveje, når du vælger - tilstedeværelsen af certifikater produktkvalitet, og serienummer. Det er værd at tjekke vandet i laboratoriet efter installationen af systemet for at sikre kvaliteten af udstyr og tilslutte den.

vandrensningssystem "Norteks": anmeldelser

Internettet er fyldt med rapporter om svindel, som er forbundet med navnet "Norteks". Ordningen er som følger. Under dække af en organisation til at styre medarbejderne i boligblokke folk kommer og invitere beboere til mødet. Der er de spørgsmålstegn ved kvaliteten af vand til at give de forventede svar. Så meddele, at de handler i overensstemmelse med føderale (kommunale, statslige og så videre. D.) Program til at forbedre vandkvaliteten og for modtagerne erklære en rabat på udstyr og dets installation. Og priserne for vandbehandling systemer varierer efter de velstående regioner.

At dømme efter de anmeldelser af dette udstyr, betyder det ikke har serienumre på enhederne, ingen certifikater for kvalitet for det, og har mistanke om, at under dække af indenlandske producenter sælger lav kvalitet kinesiske filtre til opskruede priser. Vær på vagt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.