HjemlighedReparationer

Installation af termoruder i et træhus

Installation termoruder i et træhus og kræver en separat opmærksomhed, da der er en vis forskel i monteringsrækkefølge. Hvis ruder er lavet af et nyt sommerhus eller hus på landet, er det nødvendigt at tage hensyn til sådan et øjeblik som log krympning over tid, hvilket kan nå op på omkring 5 cm i det første år af byggeriet, hvis højden af væggene er 3 meter.

Årsagerne til denne virkning er flere, principal heriblandt de tørrende logfiler og udstansning tætningsmaterialet, der er indlejret mellem fælge. Desuden vil træ kvælde så snart fugtighed stiger, og krympe i senere år, hvis de omgivende temperaturstigninger og luftfugtigheden vil være utilstrækkelig.

Alle disse funktioner er kendte fagfolk på deres felt, bag hvilke mere end én installation af glas i et træhus. I dette tilfælde, du markere feltet, og specialister vil udføre resten af arbejdet, begyndende med fremstilling af vinduer og efterbehandling sin installation. Men deres tjenester kræver visse omkostninger, der skal leveres i familiens budget. Hvis sådanne omkostninger ikke har givet, så er den eneste mulighed er at installere plastvinduer i et træhus med sine egne hænder. I dette tilfælde, vil du spare en vis mængde af kontanter, men du bliver nødt til at ofre en masse personlige tid for at gennemføre hele omfanget af arbejde på højeste niveau.

Før du begynder at arbejde, skal du sætte dig ind i teorien om "vinduer i træhus:. Særlige egenskaber" Dette vil tillade dig at undgå mange fejl og, som en konsekvens, spare tid på at korrigere dem. Selv hvis du allerede har udført installationen af vinduer i lejligheden alene, vil du ikke være i stand til at udføre dette job ret, fordi her er der nuancer, som du bør helt sikkert vide, før du begynder enhver handling.

Installation af termoruder i et træhus bør gøres til at starte med oprettelsen af "okosyachki", også kaldet "kabinet box", der skal tjene som en prop for rammen. Installer det vil være, når i et år fra tidspunktet for færdiggørelsen. Op til dette punkt i de træhuse er normalt sat tidsvinduer, som næste år vil ikke blive ked erstattet af mere holdbare og dyrt. "Okosyachka" vil fastgør vinduet i åbningen og for at undgå indflydelse på udformningen af belastningen overføres af bærende væg. Det vil sige, det vil fjerne presset træ, som uundgåeligt vil forekomme under svind og fremskridt i hjemmet.

Til fremstilling af "okosyachki" forbereder vognene. Til dette tømmer er taget, hvis længde er større end højden af vinduet 5 cm. På den brede side af tømmeret er i midten af spalten størrelse 5x5 cm. Ved enderne af vinduesåbningen savede kam, hvis dimensioner falder sammen med rillen dimensioner. Comb kan skære to måder: lige i midten eller slutningen side, at øge bredden af vindueskarmen, tæt på gaden. Når det forberedende arbejde er afsluttet, kam ledes i vognen med en rille. Efter at have afsluttet denne meget vigtige fase, kan du starte installationen af rammen, i henhold til hvilken underlag chips. Den resulterende spalte derpå fylde skummet, efter at have taget den rigtige position, og vil blive hængt vinge. Jeg tror, det siger sig selv, at det er nødvendigt at arbejde på det niveau.

Ved første øjekast kan det se ud, at installationen af termoruder i et træhus er meget generende ting, så bør du helt sikkert henvende sig til fagfolk. Men hvis du ved, hvordan man arbejder med hænderne, så omhyggeligt læse ovenstående anbefalinger, skal du sørge for at være i stand til at udføre vindue installation af høj kvalitet selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.