LovStat og lov

Territorial selvstyre i Rusland: den demokratiske potentiale af staten

I dag er en hjørnesten i Rusland er der et problem med dannelsen af juridiske bevidsthed i befolkningen. Forfatning af den første artikel hedde russisk demokrati. Men den magt af de mennesker kan ikke eksistere i mangel af proaktive borgere, som er i stand til at realisere deres kollektive behov og selvorganisering til at gennemføre dem. Det er grunden til i dag, så presserende ideen om dannelsen af det civile samfund.

Den deklarative natur af forfatningen kan retfærdiggøre en konsolidering af dens bestemmelser, som stadig er langt fra realisering. Men helt at realisere selv den første del af den første artikel i grundloven ikke er muligt ved at styrke den centrale regering. En overførsel af beføjelser og ansvar til regionale organer, ledsaget af nedskæringer i midlerne, har intet at gøre med decentralisering. Ud over den virkelige, og ikke at have et sted at være i dag, støtte fra de føderale fag, bør hele kommunerne dannes territoriale selvstyre.

Udviklingen af denne form for offentlig deltagelse i lokale myndigheder - beviser for bevidsthed af folket, ikke kun for deres direkte indflydelse på den skæbne af byen, regionen, men den afgørende faktor i styringen processen. Således kan en ægte demokrati dukke "nedefra" snarere end "oppefra". Territorial selvstyre, dens fordeling og dynamisk udvikling - det er det første skridt i processen med dannelsen af det civile samfund.

Således at den form for selv-organisering af beboerne i kommunen gennemføre sine initiativer til at løse lokale problemer kan registreres som en juridisk enhed. Territorial selvstyre kan kaldes en kombination af en direkte indflydelse på dannelsen af befolkningen om deres egen organisatoriske liv og arbejde valgte organer. Retsgrundlaget for denne form for vilje kommunens borgere oplyses i bestemmelserne i statutten.

Territorial selvstyre kan gøres på to måder: ved at holde konferencer på hver enkelt udstedelse, eller ved valg og bemyndigelse permanente organer.

Under denne form for selvorganisering kan drive sin forretning og påvirke retlige regulering på lokalt plan. I det første tilfælde er der tale om boliger vedligeholdelse, landskabspleje, og andre sociale og husholdningsartikler borgernes behov.

Deltagelse i den retlige regulering af offentlige selvstyre udføres ved at lave forslag - kommunale udkast til retsakter. Disse initiativer, ved lov, skal behandles af de lokale myndigheder.

Derudover kan de offentlige myndigheder arrangere kontrakter med de kommunale myndigheder, der anvender budgetmidler for administrativt og territoriale enhed. Det giver borgerne den finansielle kapacitet til at realisere deres sociale og indenlandske behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.