FormationHistorie

Intern og ekstern Politika Pavla en (kort)

Paul 1 overtog tronen efter død Catherine 2. Hans personlighed forbliver tvetydig og uklar, nogle betragtede ham et geni af oplysningstiden, den anden - skøre. Intern og ekstern Politika Pavla 1 medfører også kontroversiel.

Paul 1 Childhood

1 Paulus blev født september 20, 1745, var han søn af Catherine 2 og 3. Den kommende kejser Peter siden barndommen lærer naturfagslærere mente, at drengen har en livlig sind og begavede af natur.

Paulus var meget glad for sin far, Peter Fedorovich, og betragtes som den skyldige i sin mors død. tabet af sin far udholdt meget hårdt.

Ægteskaber 1 Paulus og livet i Gatchina

Ekaterina 2 zhenila søn, da han var 17 år gammel, Prinsesse Wilhelmina af Hessen, efter dåben - Natalia Alekseevna. Hun døde i barselssengen.

Og i 1776, Paul gift igen. Hans kone blev Doroteya Vyurtembergskaya, kaldet efter dåben Marey Fedorovnoy. Hun var en slægtning til Kongen af Preussen, og det menes, at det var under hendes indflydelse, Paulus begyndte at kunne lide den tyske tradition.

Forholdet mellem Catherine og søn 2 ladilis. Kejserinde gav Gatchina ægtefælle efter brylluppet, at i virkeligheden, betød arving link. Her Paul Petrovich vises hær af halv-selskab af sejlere, Cuirassier regiment og en infanteri bataljon. Fremtidig konge ofte arrangerer shows og undervisning.

I 1777, Paul 1 en søn, Alexander, som straks blev udelukket fra familien og givet til uddannelse af dem, der er udnævnt Catherine 2. Forældre fik lov til at besøge sin søn kun på særlige dage. Alle forsøg på Paulus til at deltage i det politiske liv i landet straks stoppet af kejserinden.

Til trone Paul 1 gik op til 42 år. Manglende specifikke governance færdigheder, han var alligevel en bemærkelsesværdig lys personlighed. Nedenfor kan du blive fortrolig med, hvad der var den interne og eksterne Politika Pavla 1. Oversigtstabel viser højdepunkterne.

Det første, Paulus gjorde efter hans kroning - fars aske genbegravet i Peter og Paul Katedralen.

Hvorfor er Catherines politik blev ikke videreført?

Intern og ekstern Politika Pavla en markant anderledes fra Catherine. Dette skyldes i høj grad vanskelige personlige forhold mellem mor og søn.

Kejseren var ikke i stand til at tilgive plottet mod farmor, som kulminerede i drabet på Peter 3 og opstigning til tronen af Catherine. Brændstof til ilden hældes rygter om, at Paulus - et barn Saltykov, ikke Peter, og det er derfor ikke ud af Romanov-dynastiet.

Derfor indenlandske og udenlandske Politika Pavla først ikke kun forskellig fra løbet af sin mor, men brød og genskabt det. Han handlede ofte på trods af Catherine.

Intern Politika Pavla 1

Intern og ekstern Politika Pavla 1 kan henvises til kortvarigt som systematisk ændring og destruktion af alle Catherine innovationer 2.

Militær og bonde reform

Betragtes som den mest omfattende ændringer i staten. Paul 1 ændrede vedtægter infanteri, kavaleri og sejlere. Under den nye lov officerer er ansvarlige for sundhed og liv soldater. De blev tvunget til at give årlig ferie, officererne ikke havde ret til at bruge dem til at arbejde på godserne. Soldaterne var blevet reduceret levetid på 25 år, hvorefter pensionen blev tildelt. 1 Paulus dannede en ny hær enhed: Courier bygning, Pioneer Regiment, etc ...

Interne og eksterne politikker Paul 1 til en høj grad påvirket det russiske folk. Således forbedrede situation for bønderne, men nogle ting i historien om kejseren anses aparte. For eksempel Paulus gav mange statslige livegne grundejere, der mener, at de vil være bedre der.

Forpligtelser bønderne har ændret sig meget: udlejere kan påstå at arbejde livegenskabet ikke mere end tre gange om ugen, brød værnepligten afskaffet.

Positionen af adel

1 Paulus bevidst svækket adelen. Tilsyneladende, kejseren frygtede et palads kup. Han tillod adelen at straffe fysisk for røveri, fuldskab, mord og embedsmisbrug.

Paulus afskaffede de ædle forsamlinger, har indført capitation gebyr, forbød kollektive andragender og deltage i valget til afskediget fra den offentlige sektor på grund af forseelse.

Dette var på orientering interne og eksterne politik tabel 1. Paulus, som kort er de vigtigste ydre ændringer i landet, er præsenteret nedenfor.

Vigtige begivenheder inden for de interne politikker

1796 De preussiske hær ordrer indtastet. Intensiveret censur, forbudte bøger er udenlandske.
1797 Vedtaget lov om arv. Det viser sig, at forbuddet mod exit og studere i udlandet. De link falde favoritter Catherine 2.
1798

Industrielle virksomheder får lov til at købe bønderne.

Begrænsning af adel

1798 Governors er forpligtet til at være til stede, når der er et valg af ædel leder.
1799

Annulleret provinsielle forsamling. Det er forbudt at vælge et amt leder af den provinsielle ledere. Forbuddet mod kollektive andragender.

Reformer forbundet med bønderne

1796

Bønderne er knyttet til jord i New Rusland.

1797

Corvee begrænset til tre dage. Du må ikke sælge under hammeren af jordløse bønder og livegne.

1798 Du må ikke sælge jorden uden de ukrainske bønder.

Resultater af Pauls indenrigspolitik 1

Kejser forsøger at dokumentere alle reglerne i livet støbt, boret hær og undertrykke adelen førte til døden af Paulus logikken 1 i hænderne på de sammensvorne. Det er dokumenteret, at nyheden om død af kejseren blev mødt af jubel.

Efterkommere og modtageren anslår sin bestyrelse negativt, at tro Pauls despot og en tyran. Intern og ekstern politik 1 Paulus også skarpt fordømt.

udenrigspolitik

Indenlandske og udenlandske Politika Pavla 1, kort sagt, blev oprindeligt rettet mod kampen mod Frankrig. I 1798, der var endda organiseret anti-fransk koalition. Han befalede hæren AV Suvorov, takket være hans talent blev befriet i det nordlige Italien og gjort overgangen tropper over Alperne. Men i 1799 blev aftalen opsagt, og hæren trukket tilbage fra Europa.

Ikke alt for godt og sluttede en alliance med England - Paul skylden det for den fejlslagne fælles ekspedition til Holland.

Impulsiv og følelsesmæssige var indenlandske og udenlandske Politika Pavla Tabel 1 illustrerer de store begivenheder i udenrigspolitikken.

Udenlandske Politika Pavla 1

1798 Oprettelse af anti-fransk koalition: Rusland, Østrig, Det Osmanniske Rige, England, Napoli
1798 Den Sortehavet flåde Ushakov vinder i Middelhavet - den franske fæstning af Korfu slået tilbage.
1799 Vandre A. V. Suvorova. Norditalien er undtaget fra det franske.
1800 landets udenrigspolitik ændrer - alliancen med Frankrig er ved at blive en prioritet.
Konsekvenserne af alliancen med Frankrig Rusland trækker sig ud af krigen, og brækker de diplomatiske forbindelser med Storbritannien og Østrig.
Russiske hær begynder at forberede sig på at marchere mod Indien.

Fred med Frankrig indgået. Rusland deltager i alliancen mod Østrig og England.

Således god opstår interne og eksterne Politika Pavla 1. Ordningen med til at forklare præcist den mest grundlæggende, fatalt både for landet og for kejserens beslutning.

Resultaterne af den udenrigspolitiske

Kejserens handlinger i forhold til England betragtes uklogt. Negativt vurderede den interne og indenlandske og udenlandske Politika Pavla 1. Resumé du kan sende det i ét ord - kortsynethed. Dette skyldes næsten starte en krig med denne magt til gavn for Knights of Malta. Mange siger unødvendig risiko asiatiske kampagner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.