FormationHistorie

Tysk snigskytte Josef Allerberger: biografi og foto

Arbejde snigskytte er blevet påtrængende i Første Verdenskrig. Meget snart det udviklede sig til en separat militære aktiviteter. Designere guerillaen stål tyskere, som omfattede en link legkopulemetnoe fighter bevæbnet med en riffel med et kikkertsigte. Per dag tysk snigskytte kunne dræbe et par fjender i den seneste måned, dette tal voksede betydeligt.

Artiklen diskuterer kun én snigskytte. Josef Allerberger - en af de mest succesfulde snigskytte af værnemagten. Overgå det var kun en soldat, der gjorde tjeneste i den samme division. To hundrede og halvtreds syv mennesker - antallet af dræbte fjender, ifølge officielle tal.

biografi

Josef Allerberger blev født den 24. december 1924. Selv om han hævdede, at hans fødselsdag i september. Det er fødestedet for Steiermark, Østrig. Ikke længe været en maskine skytte, så blev overført til snigskytte division.

familie

Josephs familie er ikke meget forskellig fra andre familier på den tid. Min far var tømrer. Succes i erhvervet ønskede at opnå og søn. Allerede i en alder af atten Josef var i stand til at mestre alle de finesser af sagen.

Anden Verdenskrig

I 1942 blev Joseph Allenberger indkaldt til den tyske hær. Beliggenhed service blev Alperne. Grunden var, at han var en indfødt af de bjergrige regioner (Salzburg, Østrig). I kampen var han i stand til at starte i sommeren 1943. Ifølge bogen Wacker "tysk snigskytte på Østfronten 1942-1945", Joseph måtte gennemgå uddannelse, som varede cirka seks måneder. Alt dette tidspunkt, han studerede på skytten.

Tredje Mountain Division blev Joseph arbejdssted. I løbet af de blodige kampe har det ændret sig meget. Fra erindringer en snigskytte kendt, at gruppen formået at overleve kun til ham og den kompagnichef. Nu er den unge mand så ti år ældre og var ikke så naiv som hjemme. Kun ønske var at overleve soldat.

Regiment, som skulle være Joseph, havde ikke deres egne snigskytter. Det ligger omkring Voroshilovsk. I vintermånederne, blev regimentet reduceret til en fjerdedel. Gendan en regelmæssig mængde rekrutter vi havde det gjort kommandoen i de følgende måneder. På tidspunktet for kollisionen med den sovjetiske hær faldt. Kun lejlighedsvis opstod beskydning og små træfninger.

Men alvorlige problemer skabte russiske snigskytter. Deres vigtigste ofre var utrænede soldater kun ankom i 144. regiment. Pil var svært at lokalisere positionen. I sjældne tilfælde har det været i stand til at dræbe den snigskytte maskingevær eller mørtel. Selv da det var klart, at regimentet har brug for at eje snigskytter.

Josef Allerberger i sine erindringer roste sovjetiske snigskytter. De er godt camoufleret og skabte store problemer. Affyret fra en afstand på mindre end 50 meter, hvilket betød, at et hundrede procent nøjagtighed. Ofte en tysk soldat havde følelsen af, at de russiske snigskytter ødelægge hele regimentet.

sår

Allerede på det tidspunkt begyndte Josef Allerberger at indse, at det at være en maskine skytte, tilbøjelige til at overleve til slutningen af krigen er ikke nok. Sagen er, at de ofte er udsat for brand store kanoner. Alt ændrede sig efter en svag sår i armen.

Det var den femte dag i kampene, og ikke langt fra Joseph shell eksploderede. Efter kampen, gik han til en improviseret hospital. Her blev Øjne åbnede Josef Allerberger frygtelige billede: omkring der var mange sårede. Da hans skade ikke var kritisk - jeg var nødt til at vente i kø i tre timer. sårbehandling var uden bedøvelse. Soldat i besiddelse af en korporal, og lægen dygtigt rengøres og syede op såret.

uddannelse

Efter bedring, blev Josef Allerberger rettet mod enkelt arbejde. Samtidig besluttede han at forsøge at undgå enhver form for tjeneste, herunder maskine skytte. Da Josef var tømrer, blev han tildelt genopbygningen af de skod af våben, samt dens slags.

En dag Josef Allerberger i hænderne på russisk snigskytteriffel. Joseph ønskede at øve skydning ud af det, hvad og bad om en underofficer. Umiddelbart soldaterne viste imponerende resultater og har formået at etablere sig som en god snigskytte.

genoprette sundhed varede fjorten dage, hvorefter Josef Allerberger formodes at vende tilbage til virksomheden. I afsked, den underofficer gav ham en snigskytteriffel med et kikkertsigte.

Retur til forsiden

I august 1943 drog Josef tilbage i virksomheden, der modtages fra sergent sort mærke "sår" og tildeling dokumenter. Josef Allerberger kunne ikke komme ind i lejren af maskinen-artillerister. Nu er han en snigskytte. Nyheden om hans ankomst hurtigt spredes gennem hele regimentet. Kolleger med varme mødte Joseph.

Snart Josef Allerberger nærmede chefen og fik til opgave at ødelægge den sovjetiske snigskytte. Han ikke længere blev overladt til tyske soldater. Den første skud fra en riffel var præcis uden syn. Tyskerne styrtede ind i kampen. Hundrede meter Allerberg med kolleger opdagede liget af en død snigskytte. Kuglen ramte præcis i øjet, hvilket efterlader et enormt hul i hovedet. Pil var seksten år gammel. Joseph blev syg af typen af offeret. I det øjeblik, da han mindede sig selv, blev det fyldt med skyld, stolthed og frygt. Men ingen af hans kolleger ikke forsøge at bebrejde ham.

Om ni måneder en tysk snigskytte havde kæmpet imod sovjetisk trehlineykoy. Sam Joseph bemærkede, at tælle de døde fjender han kunne kun senior i rang, på trods af at han var en snigskytte felt. De havde ikke gå til bekostning af fjender dræbt ikke på grund af sniper våben. Således at ofre for officielle statistikker kan være helt forskellig fra den virkelige.

ferie

Ligesom mange snigskytter Anden Verdenskrig, Joseph, takket være den fremragende service, var i stand til at tjene en ferie. I 1944 tog han til Tyskland, hvor han var kurser og lært en masse for mig selv. Nu er han blevet mere forsigtige og professionelle skytter.

Efter at et nyt våben var den tyske snigskytte Mauser 98k. Ofte måtte han bruge en riffel, "Walter 43". Dette våben Josef Allerberger reagerede positivt, bemærkede det yderst effektiv ved forskellige afstande.

færdigheder

Josef Allerberger ganske udførligt beskrevet de grundlæggende principper for overlevelse shooter. Som du ved, blev Verdenskrig snigskytter meget værdsat, så deres forberedelse var meget vanskelig og lang. Josef Allerberger mente, at hver skytte skal være i stand til at vælge den position, som kan ændres i tilfælde af fare. Ikke mere end et ekstra og en forberedt sted for en snigskytte.

Stor opmærksomhed Obergefreiter forklædning. Der anvendes han Wehrmacht kendt teknik, hvor snigskytten blandet med vegetation. Våbnet måtte også forklædning. Ansigt og hænder bør dækkes med mudder, men hun holdt dårligt, så ofte brugt plantesaft. Tilsvarende Josef Allerberger forklædt hele krigen. Denne camouflage var nemt og bekvemt, og det kan bruges under nogen omstændigheder.

Men grundlaget for en god funktion hånd, han kaldte psykologiske stabilitet, samt mod. Ikke at sidste sted Josef Allerberger sætte sniper nøjagtighed og forsigtighed.

Joseph kunne ikke lide den måde, valget af snigskytter, der var baseret kun på shooting færdigheder og evne til at skjule sig selv. Prioriteten i udførelsen af kamp snigskytte rettet mod soldatens evne til at dræbe. På østfronten havde det meste af deres tid i kamp ved middel spænder op til fem hundrede meter. Mord i en afstand af mere end otte hundrede meter er allerede overvejet held og lykke.

Snigskytter skyder ikke kun tysk, men også sovjetiske gennemført normalt til kroppen af fjenden. Der var hårdt i hovedet. Optagelse i kroppen, er det snigskytte øget sine chancer for at få. Udover ind i huset også trukket tilbage fra systemet og fjende bistået miss shooter.

Joseph Allerberg fortalt mange eksempler på, hvordan du med succes kan bruge en snigskytteriffel mod infanteri, invaliderende soldaterne.

udmærkelse

Josef Allerberger modtaget ridderkorset af April 20, 1945. Men der er ingen officiel bekræftelse af dette. Ikke desto mindre, på det tidspunkt mange soldater modtaget sådanne priser.

Afslutningen på krigen

Afslutningen af Anden Verdenskrig fanget Josef i Tjekkoslovakiet. På dette tidspunkt var han ganske genkendelige personlighed, takket være den propaganda af Goebbels. Hans fotografier er dukket flere gange i tyske aviser. Imidlertid kunne denne popularitet har spillet en dårlig service for ham. Af frygt for at falde i fangenskab, Josef Allerberger besluttede at gøre alt for at komme hjem.

Omkring to uger sammen med kolleger Joseph prialpiyskie vej gennem skoven. Flytningen kommer om natten, for ikke at løbe ind i en patrulje af den amerikanske hær. 5 juni 1945 Josef Allerberger formået at få til sin landsby. Hun havde ikke ændret sig, da han selv nævnt, ligesom sov hele krigen. Alt var roligt og stille.

Josef Allerberger måtte besøge mange kampe. Men den snigskytte var ikke kun i live, men ikke alvorligt såret.

Yderligere liv Joseph er ikke allokeret noget usædvanligt. Han arbejdede som en simpel tømrer, ligesom sin far. Josef Allerberger døde den 3. marts 2010 i Salzburg (Østrig). På det tidspunkt, den tyske snigskytte var 85 år.

hukommelse

bog "Sniper på Østfronten" blev udgivet i 2005. Værket består af erindringer Josef Allerberger. Bog indeholder ikke kun positive anmeldelser. Mange kritikere mener, at det fordrejede oplysninger, og Josef overdrive deres resultater.

Del dine minder Josef Allerberger besluttet kun halvtreds år efter krigen sluttede. I lange samtaler med forfatteren fortalte sin vision snigskytte krig. Læseren får mulighed for at se disse rædsler gennem øjnene på en almindelig tysk skarpskytte.

Det siges, at alle navnene i bogen erstattes. Dette gøres for at redde Josef Allerberger. Efter alt, selv i sit eget land, han er ikke som en fremragende målscorer, og grusom morder. Men alle de begivenheder, er reelle, navnene på andre aktører er også fiktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.