ComputereDatabaser

Hvad er det mål database design

Kun små organisationer kan kompilere oplysningerne i et enkelt, integreret database. Typisk en administrator eller en gruppe af mennesker næppe i stand til at dække og opfylde alle de krav, oplysninger fra de medlemmer af organisationen. Det er derfor, i store organisationer informationssystemer består af snesevis af databaser, der ofte fordelt på tværs af flere forbinde pc'er i forskellige divisioner.

Nogle databaser indeholder alle de oplysninger, der kræves for at løse en eller et sæt af applikationer, sådanne baser kaldes applikationer. Hvis den indeholder oplysninger om et bestemt emne eller område, vil det blive omtalt som emne. Det er svært at overvurdere gavn for fagdatabaser, da de giver dig mulighed for at supplere de oplysninger systemet uden at omskrive allerede er blevet skabt alle applikationer.

Hvad er den database design

Hvis vi taler om informationssystemet som helhed, er det nødvendigt at afsløre vigtige spørgsmål. Hvis du baserer designet af databaser på det aktuelle program, og dem, der kun forudser oprettelsen af en høj grad af effektivitet af informationssystemet kan fremskyndes betydeligt. I dette tilfælde, under højt betyde et sådant system, hvis struktur vil tage hensyn til de mest almindelige måder at få adgang til information. Denne ansøgning database design, og er nu tiltrækker flere og flere udviklere. Da antallet af ansøgninger om sådanne informationssystemer muliggør hurtig stigning i antallet af database applikationer, hvilket medfører en kraftig stigning i data dobbeltarbejde og øge værdien af deres efterfølgende adfærd.

Det viser sig, at hver af de ovennævnte tilgange til design påvirker design resulterer i en række forskellige måder. Ønsket om at modtage den fleksibilitet og effektivitet samtidig ført til en logisk database design udføres ved hjælp af den anvendte metode og anvendes direkte underlagt tilgange. Emnet fremgangsmåde anvendes generelt for at konstruere den oprindelige datastruktur, og applikation, der anvendes med henblik på forbedring deraf, til formål at øge effektiviteten af informationsbehandling.

Database design - det er kun en del af det arbejde, der tager sigte på at skabe et informationssystem. Når det kommer til dannelsen af et integreret informationssystem, her er det bydende nødvendigt at identificere kravene til de enkelte brugere. indsamlingen Betjening af data begynder med det faktum, at undersøgelsen er lavet af enheder og processer i organisationen. Alle enheder derefter nødvendigvis grupperet efter en vis lighed, såvel som antallet af obligationer, der opstår mellem dem. Disse enheder, der har set den største lighed eller den maksimale frekvens af associative forbindelser, nøjedes forene i emnet databasen.

Hovedformålet med de database design fortalere reducerer redundans af lagrede data, det vil sige, at redde den mængde hukommelse, der anvendes, reducere udgifterne til det sæt af opdatering operationer redundante kopier, samt fjerne muligheden for, at der opstår modsætninger, relateret til lagring af oplysninger om et objekt i forskellige steder.

Stadier af design -database

Design procedure har funktioner i hvert af de trin og faser af design. Der er en række af arbejder vedrørende før-fase, hvorefter det viser sig at danne forundersøgelsen og den tekniske projektet selv. Efter dette trin går til det tekniske design, som er forbundet med udarbejdelsen af den opdaterede model, den logiske og fysiske udformning, samt design og præsentation af data til applikationer. Sidstnævnte betragtes som den detaljerede projekteringsfasen, hvis resultat er at opnå en produktion database, selve systemet og den ledsagende dokumentation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.