ComputereDatabaser

Sådan oprettes en database, og det er SQL?

Overdrevet, databasen er et katalog over objekter. Sidstnævnte kan være for eksempel opskrifter, telefonbøger, bil tal og filer. Generelt nogen objekter med lignende egenskaber, med forskellige betydninger.

Sådanne funktioner er kaldet felter databasen (f.eks efternavn eller et år indførelsen af bygningen i drift). Felterne af objektet danner et kort, hvorpå (eller en gruppe af dem), kan du tage nogle tiltag.

Databaser muliggør håndtering enorme mængder af information hurtigt og effektivt i realtid. Dette er meget vigtigt i dagens verden, som den mængde data vokser konstant og har brug for højtydende metoder til behandling og opbevaring. Af den måde, opbevaring og pålidelighed - en anden fordel ved sådanne systemer.

Sådan oprettes en database?

Dette vil kræve udvikling af sit koncept. Den bør omfatte de centrale områder - beskrivelse af objekter og listen over krævede metoder til forarbejdning. I overensstemmelse hermed den forventede bund og defineret værktøjerne til implementering. Metoder til data afhænger af deres kompleksitet og prioriterede områder. Sådan opretter en database og ikke får den "dødvægt"? For at gøre dette, skal du ikke springe planlægning og design. Jo klarere udvikleren forstår, hvad han har at gøre med den problemfri drift bliver det færdige produkt.

Og dette er kun tilsyneladende indfald. Hvordan? Opret en database, kan du blot "på knæet!" Du er nødt til straks at begynde at implementere og bruge det! Alt dette - de typiske fejl, som derefter fører til tab eller delvist tab af data, og det bør ikke være. "Hvem ejer oplysninger - ejer verdens", - sagde vismændene.

Simple typer af databaser er allerede forældet. De arbejder godt som en mobiltelefon bøger eller hjælpe med at holde en registrering af dine yndlingsbøger. For den moderne virksomhed, der er ikke nok.

Realiteterne i dagens økonomi kræver øjeblikkelig håndtering millioner af database felter. Denne fakturering, og aktiekurser, og en masse af de overordnede ting. Dog bør gøres adgang til databaser hurtigt, smidigt og for et stort antal brugere.

Med henblik herpå udvikler standarder og programmeringssprog til databaser, såsom SQL. Structured Query Language - så denne forkortelse står for, er blevet standard på området for lagring og behandling af data.

Dens popularitet er under en stærk motivation. Sprog giver en fantastisk mulighed for at håndtere et vilkårligt antal vilkårlige komplekse data. SQL kan du oprette en distribueret relationsdatabase, med samtidig adgang til et stort antal brugere, herunder - programmer og robotter.

Men den største fordel er pålideligheden af sproget. Det byggede en masse hjælp af kryptering af oplysninger, dens skovhugst og backup. Intet under, at SQL-database, der bruges i militær og højteknologiske industri.

Sådan opretter en SQL-database? Dette vil kræve at bringe data i overensstemmelse med sproglige standarder. Dette indebærer at skrive visse områder og adgangsrettigheder til dem. Til gengæld udvikleren får et stærkt værktøj til jobbet, og ejer de data kan være sikker på deres integritet.

I moderne kontrolsystemer, og lagring af alle presserende er spørgsmålet om data: "Hvordan man laver en database sikre og sikre problemfri drift?". Dette involverede ikke kun enkeltpersoner, men hele divisioner førende softwareudviklere. Der standardiseringssystem, beskrivelser og informationssikkerhed. Kvalificerede specialister er konstant at forbedre deres færdigheder og støtte deres internationale certifikater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.