SundhedAlternativ medicin

Agave: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Rundt om i verden, vokser flere hundrede arter af Aloe. Til dato har videnskaben lykkedes at akkumulere utrolig væld af oplysninger om agave. Det bruges ikke kun som et middel til traditionel medicin, men også formel, der ofte findes på vindueskarme af mange lejligheder.

Interessant kan synes, nogle videnskabelige forskning. For eksempel akademiker Filatov fandt, at anlægget, der ligger i et mørkt rum i 12 dage ved en temperatur på fem grader, genererer og akkumulerer yderligere biogene stimulatorer. Akademiker arbejde bidrog til aloe anerkendte officielle medicin. Agave, bliver de helbredende egenskaber af hvilke udbredt til denne dag, kan være en reel hjem læge.

Sammensætningen af agave juice

 1. C-vitamin - giver væv elasticitet, en del af de cellulære enzymer, letter fortætning af karvæggen, mobiliserer forsvar.
 2. Mineraler og sporstoffer - udskille skadelige stoffer, forbedre immunforsvaret baggrund, beskåret smertefulde fornemmelser fører til normale metaboliske processer. Disse kvaliteter er særligt værdifulde i Scarlet. Agave, den helbredende egenskaber af som anvendes selv for behandling af børn, altid hjælper til at helbrede.
 3. Carotenoider - fremme syntesen af vitamin A, reducere koncentrationen af kolesterol i blodet, stabilisere fedtstofskiftet, har en positiv virkning på den retinale følsomhed.
 4. Catechin - fjerner allergiske reaktioner, styrker karvæggen.
 5. Flavonoider - gavnlig effekt på hele kroppen, hjælper til bedre at tilpasse sig eksterne forhold, har desinficerende egenskaber.
 6. Organiske syrer - tillader ikke udviklingen af putrefactive processer i fordøjelseskanalen. Derfor, når motilitetsforstyrrelser drikke aloe juice. Agave, medicinske egenskaber og fordele, der er videnskabeligt bevist, godt det helbreder fordøjelseskanalen.
 7. Tanniner - har bakteriedræbende, anti-inflammatorisk og hæmostatisk virkning.

Agave: medicinske egenskaber, som de afskårne blade, som planten er transplanterede

Repot anlægget anbefales ikke mere end én gang i to eller tre år. Forberedte og jordovn pot blanding (1: 2 blade og græstørv jord del flodsand, nogle trækul). Anlægget er omhyggeligt fjernet fra den gamle potte, kontrolleres tilstanden af rodsystemet. I bunden af den nye kapacitet er lagt dræning, jord 1/3, er aloe placeret i midten af potten og hældte resten af jorden. Efter transplantationen, skal det være lidt udvandet. Erfarne avlere har bemærket, at en af de mest krævende i vedligehold og pleje af planter - er agave. Medicinske egenskaber af blade til transplantation er fuldt bevaret.

Aloe juice er til salg på ethvert apotek netværk, og er den nemmeste måde at få den medicinske væske. Hvis hjemmeholdet der er selve planten, er det bedst at bruge det. Saml rå agave kan være på ethvert tidspunkt af året. Det er bedre at vælge at skære de nederste eller mellemstore modne, kødfulde blade. Deres længde skal være op til 15 cm, og spidsen kan let tørre ud - det er her den maksimale mængde koncentrerede næringsstoffer. Hvordan til at skære arket? Det kan rippe på basen og omhyggeligt adskilt fra stammen med en kniv. Modtagne agave blade er i stand til at opretholde deres egenskaber i det fri er ikke mere end fire timer, så det er bedst at bruge råvarerne med det samme.

Anvendelsen af planter

En af de mest nyttige stueplanter anses aloe. Aloe, hvis medicinske egenskaber har længe været kendt, anvendes i et stort antal folkemedicinen opskrifter. plantesaft hjælper med at fjerne sådanne tilstande og sygdomme, såsom:

 • nedskæringer og hudafskrabninger, sår, trofiske sår;
 • fordøjelsesproblemer;
 • ligtorne og hård hud;
 • fremadskridende tab af hår;
 • bronkial astma, tuberkulose, lungebetændelse;
 • ledsygdom, diabetes;
 • urinvejene sygdomme;
 • løbende næse.

Desuden er aloe, helbredende egenskaber er kendt i folkemedicinen og har vist sig som en del af husstanden kosmetiske midler.

Generelle egenskaber

Nyttige egenskaber af planter har været kendt i mere end tre tusind år siden. Det blev brugt mere af de gamle egyptere, herunder balsamering af mumier. I Europa er det agave juice anvendes til behandling af colitis formationer på huden, lange ikke-helende sår, forbrændinger.

Aloe har stærke antibakterielle egenskaber og viser dem med hensyn til de følgende patogener: difteri, dysenteri, tyfus bacillus, Staphylococcus, Streptococcus. Dens saft hjælper med at fjerne stråling fra krop produkter, har sår-helende og antiinflammatorisk virkning.

Opskrifter med agave kan være uundværlige for at forbedre de beskyttende kræfter. Anlægget er en kraftfuld biologisk stimulans, en tonic middel. De aktive bestanddele af plantesaft stabilisere tarmperistaltikken, galde styrke og forbedre fordøjelsen.

Medicinske planter danner

 • Tinkturer. Til fremstillingen af et lægemiddel eller alkohol brug vodka. Bladene er knust, fyldt med alkohol og opbevares i måneder. Fem dele alkohol nødt til at tage et af bladene.
 • Juice. Det presses standardmetode af vaskede og hakkede blade af en plante, fortrinsvis umiddelbart før anvendelse. Værktøjet kan opbevares i køleskabet i omkring tre dage, men kun i ekstreme tilfælde.

Agave behandling mod forkølelse og løbende næse

Den friske saft af anlægget anbefales at grave i hver næsepassage 3-4 dråber ad gangen (2-3 gange dagligt). Behandlingsforløbet er en uge. Efter flere behandlinger hævelse faldende, er åndedræt lettes. Alle patogener elimineres på grund af bakteriedræbende virkning, som har en aloe plante. Medicinske egenskaber er manifesteret ved en kold meget hurtigt.

Agave øje

Fortyndet aloe juice indpodet i øjet. Én del af saften fortyndes med 10 dele vand. Denne behandling har vist høj effektivitet i katarakt, selv konventionel medicin har anerkendt fordelen for øjet, som bærer agave. Medicinske egenskaber, har recepter lægemidler med aloe hjulpet mange mennesker slippe af oftalmologiske problemer.

I sygdomme i halsen

plantesaft blandes med vand i forholdet 1: 1. Opløsningen blev anvendt til at skylle behandling af forskellige sygdomme nasopharynx. Efter proceduren anbefalede drikke 15 ml af friskpresset juice af aloe, drik den varm mælk.

Behandling af lungesygdomme og forkølelse

Denne opskrift vist høj effektivitet. Agave juice i en mængde på 350 ml blandes med 250 g honning. Den resulterende masse hældes 750 ml "Kagor" og 100 ml alkohol. Lægemidlet skal opbevares i et tørt, mørkt sted, et glas eller en emalje gryde under låget tæt lukket. Voksne patienter kan modtage eliksir af en spiseskefuld før måltider, børn ældre end fem år -. 1 tsk. Det er den mest populære opskrift, som er baseret på aloe. Medicinske egenskaber og anvendelse, gennemprøvede, nødvendigvis vil have en gavnlig effekt.

Behandling af betændelse i huden

Svezhevydavlenny saft udvortes som en komprimeret. Den fortyndes med vand i forholdet 1:10. Ren gazebind imprægneret med en opløsning og appliceres på det angrebne område i 15 minutter.

Aloe saft til udmattelse

Med udtømningen, som opstod efter en sygdom, kan følgende opskrifter anvendes til at forbedre appetit.

 1. 350 ml rødvin blandet med 150 ml agave juice, 250 g honning. Blandingen blev infunderet i fem dage og tage 20 gram tre gange om dagen før måltiderne strengt.
 2. 125 ml aloe juice blandet med bankede valnødder (500 g), citronsaft, 300 g honning. Elixir modtages på en teske, før de spiser (ikke mere end 3 gange om dagen).

TB behandling

I en beholder blandedes 100 g svinefedt (eller smør), 150 ml agave juice, 100 g honning, 100 g kakaopulver. Lægemidlet opløses i 1 spsk. l. om to gange om dagen.

Kontraindikationer

Agave, den helbredende egenskaber, som er så bred, har sine kontraindikationer. Relativt aloe skal bemærkes, at dens sammensætning er stadig ikke helt forstået, jo mere er der mange sorter af planter. Derfor uønsket intern modtagelse af præparater på basis af agave unge børn og personer, som har passeret grænsen for fyrre. På grund af den høje biologiske aktivitet af saften kunne have en skadelig spirende eller et svækket immunforsvar.

Aloe farlig misbrug behandling, som det høje indhold af vitamin A, C, PP, B og E til akkumulering i kroppen kan forårsage overskud, allergiske reaktioner, irritation af maveslimhinden, stofskiftesygdomme.

Vigtigste kontraindikationer agave følgende:

 • graviditet;
 • en akut fase af nogen sygdom;
 • lidelser i det cardiovaskulære system;
 • inflammatoriske processer;
 • læsioner i mavetarmkanalen;
 • marasmus.

Brugen af aloe i diagnosen af kræft forbliver kontroversiel. En gruppe af eksperter anbefaler, at supplere de traditionelle behandling narkotika agave, og den anden - kategorisk imod det. Argumenter for et afkald på en sådan behandling består i, at aloe - dette er en af de mest magtfulde bio-stimulanser. Det kan fremkalde spontan acceleration i væksten af cancerceller.

i stedet færdiggørelse

En af de mest effektive medicinske planter er bredt anerkendt som agave. Helbredende egenskaber af aloe og kontraindikationer, der er beskrevet ovenfor, for at hjælpe nøjagtigt at bestemme formalitet på baggrund af sine forberedelser til sin egen helbredelse.

Hvis huset ikke er agave er bedre at starte på fabrikken. Det er meget uhøjtidelige, vinter kræver lidt eller ingen vanding, men er i stand til at levere uvurderlige sundhedsmæssige fordele for hele familien. Efter alle de anbefalinger, der præsenteres, vil eliminere de negative virkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.