SundhedAlternativ medicin

Behandling af folkemusik retsmidler cystitis hos kvinder: opskrifter, anmeldelser

Cystitis - er en smitsom sygdom. I vores kroppe lever patogener af sygdommen kommer ind i blæren fra endetarmen.

Oftest sygdommen opleves af kvinder (ifølge statistikken, hver femte kvinde på planeten lider af denne sygdom).

Måske udseendet af blod i urinen i alvorlig fase af sygdommen. Det er for kvindens krop er farlig, fordi det kan føre til nyre-infektion eller udvikling af pyelonefritis. Hvis toiletbesøg du er blevet uproduktiv og hyppige, og hvis du finder blod i urinen af en urenhed, et presserende behov for behandling.

Blærebetændelse er i stand til at ødelægge de glade øjeblikke af dit liv. I denne artikel vil vi lære, hvordan behandlingen af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler derhjemme. De fremskynde inddrivelsen periode, og også lette medicinsk behandling.

Behandling af kroniske blærebetændelse folkemusik retsmidler for kvinder vil reducere risikoen for tilbagefald, erhvervelse af en kronisk sygdom. Hvis du finder dig selv på de første symptomer på sygdommen, så er denne artikel for dig.

årsager til

Den vigtigste årsag til blærebetændelse - få en infektion i blærevæggen. Sygdommen er forårsaget af bakterier, vira og svampe. Ligeledes kan årsagen være kronisk pyelonephritis, tuberkulose, nyre-, andre sygdomme i infektiøse. Slimhinden i blæren resistente over for infektion derfor til udviklingen af sygdommen er ikke nok en simpel gennemtrængning af patogene organismer, har brug for yderligere faktorer, der udløser sygdommen.

Yderligere årsager:

 1. stagnation af blod i bækken området.
 2. Hypotermi.
 3. Langsigtet og hyppig forstoppelse.
 4. Ændring af vaginal mikroflora.
 5. Enhver kronisk inflammation.
 6. Trauma urinrøret.
 7. Et svækket immunsystem.
 8. Overtrædelse af reglerne for hygiejne.

tranebær

Hvert år mere og mere populær bliver behandlingen af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler. Tranebær gør det effektivt og sikkert. Til dette formål anlægget bær. Bemærk, at i løbet af denne behandling urinen udskilles kan afslutte kalium og calcium.

Det er ønskeligt på dette tidspunkt til at spise fødevarer, der indeholder disse elementer -. Hytteost, mælk, zucchini, persille, græskar, bananer osv Små børn ikke anbefales at bruge et afkog af tranebær. Mennesker med reduceret tryk og høj surhedsgrad mavesaft bør også opgive denne infusion.

opskrifter

 1. Teskefuld bær blandet med ½ kop kogende vand. Insister, drik en skefuld før du spiser. Denne bouillon har en positiv indvirkning på organsystemer og væv.
 2. To spiseskefulde bær blandet med en liter vand, kogt infusion 25 minutter ved lav varme i en emalje potte. Lad det stå 40 minutter. Opdelt i tre lige store dele, til at drikke tre gange om dagen.

tutsan

Infusion af perikum har antibakterielle, udtalt. Stort set terapeutiske egenskaber forstærkes ved tilstedeværelsen i anlægget af vitamin C. Infusion deraf har antiinflammatorisk, hæmostatika, diuretiske virkning på kroppen.

dosering

Bland 8 teskefulde af urt perikon med 3 teskefulde kamille blomster til at brygge en liter vand, så lad det trække i en time. Stamme, drikke en halv kop en time efter måltidet.

kamille

Hvis du er interesseret i behandlingen af blærebetændelse folkemusik retsmidler for kvinder under graviditet, da denne plante er simpelthen uerstattelige. Daisy blomster på blæren har anti-inflammatorisk og desinficerende handling. Dette er en af de billigste metoder til behandling. Kamille blomster kan købes på dit lokale apotek.

opskrift tinktur

For at forberede infusion, er du nødt til at tage 20 gram kamille blomster, 20 g nyre poppel og 15 g mynteblade. Skeen færdige blanding fyldes i et glas varmt vand. Lad sidde i 2 timer. Infusion bør tages en halv kop 4 gange om dagen.

Behandling af folkemusik retsmidler cystitis hos kvinder: hvidløg og honning

Hvidløg er den bedste naturlige antibiotikum. I århundreder det bruges som et effektivt middel mod forskellige infektioner.

køkkenfaciliteter

Det anbefales at drikke varm mælk med knust hvidløg. For voksne, den daglige dosis er 3 kopper mælk, men hvis du startede forværring, jo mere hvidløg drik du drikker, jo bedre. Hvis du behandle akut blærebetændelse i et barn, er det nødvendigt at overveje, at hans dagløn på - ¼ kop mælk med et enkelt fed hvidløg to gange om dagen.

Pileurt

Vi fortsætter med at finde ud af, hvordan behandlingen af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler (kommentarer om det kan læses i denne artikel nedenfor). Pileurt (Polygonum aviær) er kendt for sine medicinske egenskaber. Cystitis det har antiinflammatoriske, diuretiske, hæmostatika og styrkende effekt.

Infusion af Pileurt

For at forberede denne infusion af mirakel, du har brug for at hælde en spiseskefuld Pileurt ½ liter vand. under konstant omrøring holde i et vandbad i 10 minutter. Tag 1 spiseskefuld tre gange om dagen.

salvie

Behandling af folkemusik retsmidler blærebetændelse hos kvinder er muligt og bruge salvie. Strukturen af sine blade indeholder forskellige næringsstoffer:

 • flavonoider;
 • alkaloider;
 • vitamin P og PP;
 • organiske syrer;
 • en enorm mængde af æterisk olie.

Salvia besidder antibakterielle, antiinflammatoriske, blødgørende og hæmostatisk virkning.

behandlingsmetode

Bland 10 g blade med et glas med kogende vand, koges i en halv time på lav varme. Når infusionen er afkølet, er det nødvendigt at dræne, drik tre gange dagligt 50 g behandling udføres inden for to uger.

enebær

Behandling af folkemusik retsmidler blærebetændelse hos kvinder er også muligt med brug af enebær. Det har unikke antimikrobielle og antivirale egenskaber. Folk i oldtiden deres organismer blev oprenset fra forskellige sygdomme ved hjælp af enebær. Det skal bemærkes, at infusion af dens bær vanddrivende. Det er effektivt i kampen mod blærebetændelse.

Afkog af enebær

Til fremstilling af infusion, er det nødvendigt at tage en skefuld bær, skær dem, så de hæld kogende vand (1 kop), derefter dække med et låg. Madlavning i et vandbad i femten minutter. Når infusionen er afkølet, alle stammen, presning med bær. Den resulterende bouillon kan fortyndes med vand.

briar

Behandling af folkemusik retsmidler cystitis hos kvinder kan ikke undvære de hyben. Infusionen af det har diuretiske og antibakterielle egenskaber, og også styrker immunforsvaret. Det skal bemærkes, at i behandlingen af blærebetændelse bruge frugter og rødder af planten.

Opskrifter fra hofterne

Forbinde 2 spiseskefulde rødder med en glas med kogende vand, derefter koge i 20 minutter på et dampbad. Te Klar til at indtage et måltid 4 gange om dagen med 100 ml. Bouillon genoprette den beskyttende funktion af kroppen. Hjælp til at slippe af med smerter, hofter normaliserer vandladning.

birk nyrer

De har anti-inflammatorisk, antimikrobielle og antifungale aktivitet, desuden har en diuretisk virkning. Gennem denne behandling af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler, er du nødt til at tage særlig pleje i sygdomme i nyrerne.

Midler til birk knopper

For at gøre bouillon, er det nødvendigt at tage 1 spsk. nyre skeen i et glas med kogende vand. Infusionen skal være i et vandbad for at koge i omkring femten minutter. Yderligere kapacitet wrap et håndklæde til at presse.

Nu stamme væsken gennem en særlig si eller ostelærred, tilsæt en spiseskefuld honning, derefter røre. Bouillon opbevares i en glasbeholder i køleskabet i omkring tre dage. Spis tre gange om dagen i 100 gram. Behandlingen varer i op til tre dage.

Echinacea blærebetændelse

Dette anlæg accelererer produktionen af interferon, desuden har en udtalt antiviral effekt. Hæld en spiseskefuld urter kop kogende vand. Insister tre timer. Spise i morgen og aften for en halv kop. En sådan behandling af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler derhjemme hjælper også mod forkølelse, bihulebetændelse, allergi, herpes, prostatitis, leddegigt.

ved opvarmning af mælk

Du er nødt til at købe tre liter mælk, varme det i en skål hæld 500 g varm drik, vendte til at udholde, så tag et Sitz bad. Tilføjer løbende varm mælk, således temperaturen holdes. Tag et bad på denne måde, indtil alle de tre-liters ikke vil blive brugt. Fjern derefter mælken i køleskabet næste dag kog igen og tage et bad.

blomster kornblomst

Folk har længe været klar over de medicinske egenskaber af blomsten. Der tales om det, selv i det gamle mytologi. På nuværende tidspunkt, anbefaler traditionel medicin tager infusion fra det til behandling af kronisk blærebetændelse kvinde.

Dette anlæg har vanddrivende og antimikrobielt middel. Blomster har også analgetisk virkning, fjerne smerter ved vandladning.

Afkog af kornblomst

Til behandling af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler derhjemme for at være effektiv, skal du tage en spiseskefuld af urter, så hæld kogende vand over det (1 kop). Den resulterende infusion kløft i tre dele og drink før et måltid. Betyder det ikke er nødvendigt at tage pigerne med gynækologiske sygdomme. Det er også kontraindiceret under graviditet. Det er nødvendigt at tage pauser i behandlingen af blærebetændelse, der passerede i kronisk form.

Effektiv behandling af sygdommen muligt og hjemme. Patienten var første gang, er det nødvendigt at holde sig til sengeleje, holder vand flaske på den nederste del af maven. Det bør også slankekure. På dette tidspunkt, drikke så meget som muligt med varmt vand. Perioden for behandlingen er strengt forbudt brugen af krydret og røget, alkohol.

Hvis du er på dette tidspunkt er der forstoppelse, skal du sørge for at fjerne det med hjælp fra et lavement eller en mild afførende. Overholdelse af disse regler vil hjælpe dig til at beskæftige sig med blærebetændelse i tre dage.

Behandling af blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler: udtalelse

Læse anmeldelser af kvinder, der er kommet sig blærebetændelse folkemusik retsmidler, skal det bemærkes, at mange af dem er ganske effektiv og skånsom indsats af kamille og hyben. Andre kan hærdes ved anvendelse af knopper af birk og enebær. Men der er meninger og negative - fra de mennesker, som bliver behandlet med folkemusik retsmidler hjalp ikke. Sådan behandler blærebetændelse hos kvinder folkemusik retsmidler? Anmeldelser understrege, at naturlige opskrifter er kun effektive i den indledende fase, i andre tilfælde, bør de anvendes som et supplement til medicinsk behandling. Før du anvender dem til at være sikker på at rådføre sig med din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.