SundhedSygdomme og betingelser

Genoptræning efter en fod og en radial knoglefraktur

Fraktur - snarere smerter, hvilket fører til delvis eller fuldstændig afbrydelse af integriteten af bendelen. Når dette organ er oftest dannet sår, tårer sener og muskler forekomme. Rehabilitering efter bruddet - den vigtigste fase af patientens tilbagevenden til det velkendte liv. restaurering af mennesket involverer hele komplekset af medicinske foranstaltninger, som ikke er baseret øvelser, fysioterapi og massage.

Meget nyttig individuel fysisk træning. De tillader dig at vælge et sæt af øvelser, der er acceptabelt for en særlig grad af væv reparation. I de indledende faser af de vigtigste terapeutiske øvelser vægt på forbedring af metabolisme i kroppen, forebyggelse af atrofisk fænomener, normalisere patientens psykologiske og følelsesmæssige baggrund. Rehabilitering fra et brækket ben, såvel som andre dele af kroppen, efterfulgt af en obligatorisk maade hygiejniske øvelser. De hjælper folk re-uddannet til selv-service færdigheder. Hygiejniske gymnastik nødvendige for at veksle med øvelser for åndedrætsværn, bryst massage og motion benskade.

Fra det øjeblik, hvor patienten mestre de grundlæggende færdigheder for motion i opretstående stilling, er det nødvendigt at begynde at træne til at gå på krykker. For det første er tillid til benskade ikke gjort. Over tid lov til at flytte rundt på krykker med hjælp af begge lemmer. Efter at have mestret denne type tur, med tilladelse fra den behandlende læge patienten kan bruge en stok til støtte. Det bemærkes, at bevægelsen af en krykke kan forårsage forstyrrelse af gangart.

Rehabilitering efter bruddet efter fjernelse af gips bør sigte på at genoprette muskeltonus og fælles mobilitet. Patienten skal lære at udføre koordinerede bevægelser.

Terapeutisk motion er obligatorisk bør suppleres af fysioterapi. Til behandling af smerte, reduktion af ødem og kredsløbssygdomme opsving tildelt opvarmning ultralyd. Efter gips vil blive fjernet, skal patienten gå til elektroforese procedure. Når en brækket knogle helbrede, anbefales det at tage et bad med nåle, salt, jod og radon.

Rehabilitering efter bruddet af radius af patienten kræver en masse tålmodighed og udholdenhed. I dette tilfælde, genvinding af erhvervsevne er muligt i seks uger efter fjernelse af gips. Terapeutiske øvelser, kombineret med massage og fysioterapi, bør udføres regelmæssigt. meget nyttig til fjernelse af belastningen for at holde dem i varmt vand. Før du begynder at udføre terapeutiske øvelser anbefales at lave en lille træning: udvidelse - fleksion af albueleddet af hånden. Dette vil gøre det muligt hurtigere at slippe af med smerter i radius. Hele cyklus af øvelser bør ikke vare mere end tredive minutter.

Rehabilitering efter bruddet kræver overholdelse af visse kostvaner. Kosten bør omfatte fødevarer rige på gelatine, fx geler, kød gelé. Du er nødt til at spise mere sødt som saccharose stimulerer blodcirkulationen i hjernen og rygmarven. Det anbefales også at øge antallet af produkter, der indeholder fosfor og kalium. Disse stoffer findes i mælk, fisk og korn. Folk medicin anbefaler at bruge infusion af røllike, vejbred og mullein. For en bedre søm knogle fjernelsesorganer kan anvendes, indbefatter smerte og hævelse af 20 g gummi spiste bør blandes med findelt løg, 15 g kobbersulfat og 50 g solsikkeolie. Den resulterende sammensætning bør opvarmes for varme i 30 minutter. Remedy er anvendt på det beskadigede område.

Det er vigtigt, at genoptræning efter fraktur blev udført under nøje overvågning af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.