Hjem og familieTilbehør

Typer af persienner for plastvinduer. Sådan vælger du den rigtige persienner til plastvinduer? Sådan installeres persienner til plastvinduer?

Plastic vinduer indgår i vores hverdag for relativt nylig, men de har vundet popularitet blandt boligejere. De har en række fordele i forhold naturlig Træudformninger (lav pris, støj og beskyttelse støv, et attraktivt udseende). Det er derfor, de er blevet anvendt med succes, ikke kun på kontorer, men også i boligområder.

Mange ejere af sådanne strukturer er interesserede i spørgsmålet: "Hvordan man vælger den rigtige persienner til plastvinduer?". Og det er forståeligt. Blinds - en populær og effektiv måde at beskytte dit hjem fra alt for skarpt sollys. Men mange af vores læsere vide, at producenterne ikke anbefale at krænke integriteten af profilen. En rimelig opstår spørgsmålet om, hvordan du installerer persienner på plastvinduer. Vi vil forsøge at besvare det i denne artikel.

Har jeg brug for persienner i lejligheden?

Oversat fra fransk ord jalousie betyder "jalousi". Måske når blinds og kun har til formål at skjule fra nysgerrige øjne, hvad der sker i huset. På nuværende tidspunkt er deres funktion er meget bredere.

Skodder på plastik vinduer reguleres i overensstemmelse med tidspunktet på dagen og den nuværende nødvendighed. De er stort set universel. I de seneste år er blinds bliver stadig mere populære, og i et boligområde, med nye modeller, der kan bruges i alle indvendige stilarter.

klassifikation

I dag, producenter tilbyder deres kunder en bred vifte af persienner. De adskiller sig i design (horisontal og klynge, lodret og tromletype), og på den anvendt i deres fremstilling materialer (aluminium og stof, plast og træ, bambus). Desuden er der Multifacture struktur. For eksempel kan kombineres stof og plast.

horisontal model

Denne kategori samler de mest populære typer af persienner til plastvinduer. Stænger, bestående struktur (lameller) er anbragt horisontalt. Deres bredde varierer. For eksempel i aluminium lameller af persienner har en bredde på 16 eller 25 mm, er mønstret af træ eller stof typisk med en bredde på ca. 50 mm i lamel. En af de ældste, men har ikke mistet sin relevans i dag - bambus strukturer.

Uanset hvilket materiale der anvendes til fremstilling visuelt ekspanderende space vandrette persienner. Deres pris kan være lidt lavere end de mere moderne design, men vi vil diskutere dette senere. Materialet og farve af disse produkter er fastsat til det indre. For eksempel aluminium strukturer er ideelle til at blive placeret i high-tech eller minimalistisk, træ - harmonisk passer ind i det klassiske interiør.

lodret design

Denne type af persienner for plastvinduer visuelt øge højden af rummet. Denne slags stof er produceret med en speciel støvafvisende imprægnering, aluminium, træ og plast.

Interessant, den vandrette lige snit i bunden - det er ikke den eneste løsning, mulighederne er varierede. For eksempel kan bunden være en halvcirkel, som er det højeste punkt er i midten af vinduet. I nogle modeller på lamellerne til at lave en tegning. I dette tilfælde, i lukket tilstand, de ligner gardiner. Blinds for plastvinduer med til at skabe en bred vifte af avantgarde sammensætning af ethvert rum.

valse design

Mange moderne typer af persienner til plastvinduer er blevet anvendt med succes ikke kun hjælpetjenester lokaler (badeværelse, køkken), men også i stuer. Rullende struktur ved åbningen bevæger sig i en særlig vejledning og folde til en rulle. De er lavet af stoffer med antistatisk, antibakteriel og anti-støv imprægnering. Stoffet kan være både gennemsigtige og mat (blackout). Valget i dette tilfælde afhænger af belysningen af rummet præferencer ejere bolig.

Banen består af alternerende, generelt vandrette striber tynd men tæt væv. I de seneste år, en version af "mini" denne sort, der er designet til plast vinduer. Sådanne konstruktioner er monteret på vinduesrammen ved hjælp af specielle skruer. De kan åbnes manuelt eller ved elektrisk drevet og fjernstyring.

Cassette model

Ved forskellige design af vinduer er lavet forskellige typer af persienner. For plast vinduer er specielt designet kassette model. Designet er en lille kassette, som er fastgjort til den plast vinduesrammen ved hjælp af specielle skruer.

Fordelen ved disse modeller er evnen til at åbne et vindue med dem, ikke med fare for deres skader. Det er bemærkelsesværdigt, at der i vejledningen til persienner til plastvinduer af denne type anbefales at installere dem ikke blot direkte, men også på de skrå vinduer.

De findes kun i den vandrette udgave, men du kan justere placeringen af lamellerne, og derved opnå tilstrækkelig lys i rummet. Mini kassetter er limet til vinduesrammen til skummet tape.

Lavet disse typer af persienner til plastvinduer i forskellige materialer: aluminium, plast, stof. De har et stort udvalg af farver og mønstre. Og nu er det tid til at finde ud af, hvad materiale er bedst egnet til udsmykningen af plastvinduer i den levende områder.

aluminium

Dette materiale er meget udbredt i næsten alle typer af persienner. Dens største fordel - hygiejne. Aluminium strukturer er ikke behov for vask - Tør lameller med en fugtig svamp, og de vil være som ny igen. Derfor er de særligt efterspurgte i børneværelserne.

Korrosionsbestandig aluminium er holdbart og ser vidunderlige på skærmen. Disse produkter er den ideelle løsning til det rum, indrettet i stil med hi-tech eller moderne. Metal-behandlet ved forskellige aflejring, simulerer materialer, op til en naturlig træ. Udover deres farve næsten ikke falme med tiden.

træ

Træ persienner for plastvinduer (kundeanmeldelser bekræfte dette) er perfekt kombineret med gardiner af stof, selv med lambrequins, klassiske træmøbler. Ofte trælameller dækket med lak, hvilket gør dem særligt elegant og højtidelig. Hertil kommer, at denne belægning beskytter træet og gør det lettere for pleje.

Tree - dette er kendt for at være et miljøvenligt materiale. Derfor vil denne indretning være hensigtsmæssigt i interiører i øko-stil. Træ persienner kan være lodret og vandret. Rullen, rulle, klynge modeller anvendt bambus.

klud

Stof lameller er lavet af alle former for persienner. Deres popularitet kan tilskrives den vane mennesker til den traditionelle tekstil gardiner. Jalousie til plastvinduer fra vævet, trods de ubestridelige æstetiske kvaliteter af denne art, kræver særlig pleje. Ved at vælge rullegardiner af stof, vil du bemærke, at i deres design ofte brugt jacquard mønstre, trykte tegninger. Det skal erindres, at jo mere kompleks indretning, jo sværere er det at tage sig af blinds. Hertil kommer, eksperter siger, at de har langt mindre driftstid, og prisen er meget højere.

Sådan installeres persienner til plastvinduer?

Der er to metoder til at installere strukturer: ved hjælp af en boremaskine uden. Lamel persienner placeret på afsatsen, og om hvordan du planlægger at installere afsats - over vinduet eller i vinduet åbning, vil afhænge af den metode til installationen.

Installation med boring

Blinds kan monteres på hver karm separat. Vedhæfte tagskægget til overkanten af bladet og markere stedet for dets fastgørelse. Placer beslaget, stram skruerne og fastgør tagskægget. Så er det nødvendigt at fastsætte den linje, der holder lamellerne. Lav et lille hul foran det sted, hvor fiskeri linje kommer ud i bunden af rammen. Indsætte det i propper og hætter låsehul.

boring metode er relevant, når du placerer gesims på væggen over et vindue eller på et loft. I dette tilfælde gør hullet hammer dyvler og skruer er faste beslag på dem.

Installation uden at bore

Vi har allerede talt, og specialister i installation af plastvinduer altid advarer om, at hullerne i vingerne af vinduer kan levere en masse besvær efter fjernelse skodder. Desuden overtrådt integriteten af PVC-profil, som kan reducere levetiden betydeligt. foreslår vi derfor bruge en alternativ metode til fastsættelse. Forbindelsen udføres på topklappen åbning, med bunden fikseret med små magneter. Denne metode er enkel og ikke skade vinduesrammen. Ved hjælp af denne metode, kan du fjerne blinds for at rense dem mod støv nemt.

Nuancerne af installationen

Lamelgardiner er ganske velegnet til fastgørelse til vinduesåbningen, væg eller loft. De kan ikke bruges til fastgørelse til rammen. For dem er tilgængelig kun én vej - ved hjælp af skruer.

Vandrette persienner har en stor fordel - muligheden for at montere nye vinduer. Disse designs betragtes universelt, som er etableret i vinduet åbning, og på hvert blad.

Rullegardiner hensigtsmæssigt installeret på rammen. Hvis de er monteret i vinduet åbning, eller være fastgjort til væggen, mister du muligheden for at åbne et vindue med lukkede skodder.

udgifter til

Det er fortsat for os at diskutere et meget vigtigt spørgsmål for alle købere - den pris, vi har beskrevet modeller. persienner omkostninger varierer afhængigt af design, materialer og andre efterbehandling metoder.

For eksempel er prisen på rullen og lodrette persienner er ganske høj - fra 3 til 4 tusind rubler per kvadratmeter, og omkostningerne modeller af dyre stoffer undertiden når 5000 per kvadratmeter. m. I midten af rullegardiner af stof er fra 300 rubler til 1.000.

Hvis du beslutter dig for at købe en færdig aluminium persienner, at prisen på et gennemsnit på 500 rubler per kvadratmeter, men den lodrette fra det samme materiale, du kan næppe finde billigere til 1000 rubler.

Tværtimod situationen med plast: vertikal - fra 400 rubler, og den horisontale - ikke mindre end 2 tusind rubler per kvadratmeter.

Træ persienner, som du kan gætte er ikke billige: 2000-3000 s. per kvadratmeter, og den lodrette koster endnu mere. På kassetten blinds gennemsnitspris på omkring 1500 rubler, men mini-kassetter sælges billigere - omkring 1000r.

anmeldelser ejere

At dømme efter de anmeldelser indehavere persienner til plastvinduer, de fleste af dem er tilfredse med købet, uanset designet. Produkt perfekt klarer med dets vigtigste funktion - beskytter rummet fra sollys. Udtalelser adskiller sig kun i valget af materiale. Nogle mener, at der ikke er noget bedre end træ, selv om det ikke er billigt, andre mener, at det indre af rummet vil erhverve personlighed med rullegardiner af stof, men de kræver mere kompleks pleje for lokaler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.