SundhedKvinders sundhed

Spin blod (årsager)

Næsten alle, selv helt raske kvinder mindst én gang i deres liv synes fordeling med blod. Hvad er årsagen til dette fænomen, og hvordan vi kommer videre i denne sag? Sekret fra skeden med blod er ganske et fælles problem, som mange kvinder står over for. Forekomsten af sådanne udledninger er normalt umiddelbart skræmmer en kvinde og tvang obraschatsya konsultere en specialist.

Sukrovichnye udledning kan forekomme før menstruation, og ofte bliver tildelingen den sædvanlige karakteristika under menstruation. De kan også fortsætte i et par dage efter menstruation er afsluttet. I så fald bør du ikke bekymre dig for meget, da dette er et fænomen observeret i mange ellers raske kvinder. Adskillelse af blod er typiske for kvinder, der skulle IUD. Dette fænomen bør heller ikke forårsage alvorlig bekymring. Ofte blod separation har en brunlig nuance (såkaldt "udtværing"), hvis forekomst er forbundet med en proces med oxidation og nedbrydning af blod i vagina. Normalt okolomenstrualnye normal afslutning praktisk talt have en ubehagelig lugt.

Sommetider lille mængde blødning kan også observeres i midten af cyklus (den såkaldte "blødning under ægløsning") eller kvinder, der tager forskellige p-piller. I det andet tilfælde er der ofte et sådant fænomen: når en lavere dosis af estrogen observeret en voldsom udledning. I det tilfælde, hvor adskillelsen af blod forekomme hos patienter i hormonale kontraceptiva eller i en spiral slid periode, bør du konsultere din gynækolog.

Andre tilfælde af udflåd, er det absolut ikke er relateret til menstruationscyklus, næsten altid pege på det faktum, at en kvindes krop der var nogle sygdom. De opstår ofte under eller efter forekomst af erosion efterfulgt af livmoderhalskræft. I dette tilfælde, udvælgelse er ofte værre efter samleje. På samme tidspunkt under samleje forekomme temmelig ubehagelig følelse af smerte.

Rigelige blod (pludselig og enkeltstående) er ofte forårsaget af spontan abort i det første trimester af graviditeten. Meget stærk og langvarig frigivelse opstår, når en ektopisk graviditet. Hvis forekomsten af disse sekreter hos kvinder forekommer i fastsættelsen af de forskellige graviditet symptomer, bør du straks kontakte din gynækolog. Også brug for akut undersøgelse af forekomsten af det sent i graviditeten, da de kan indikere begyndelsen af præterm fødsel. Let brunligt udflåd under graviditet undertiden indikere en mindre blødning fra blodkarrene i livmoderhalsen. Og i dette tilfælde er det nødvendigt at inspicere og kontakte en læge.

Ofte, sådan udtømning indikerer forekomsten af forskellige gynækologiske sygdomme , såsom akut og kronisk adnexitis, endometriose, polypose, kronisk inflammation af uterus (endometrium), ikke-specifik vaginitis (Colpitis) , og en række andre sygdomme. I de fleste tilfælde ovenstående har en ubehagelig blodige udledning, rådden lugt. I tilfældet med deres forekomst og den tillid, at de ikke er relateret til menstruationscyklus og graviditet, skal du bruge en fuldstændig undersøgelse af en specialist, som kun ved at tage skridt til at helbrede den underliggende sygdom, vil symptomet blive elimineret. Selvmedicinering i form af douches eller modtage antiinflammatoriske tabletter uden tilstrækkelig lægehjælp kan føre til alvorlige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.