Nyheder og SamfundNatur

Fisk SOPA: beskrivelse, levested, fiskeri

White-eye, eller som det hedder i de mennesker, fisk SOPA er relativt lille, så det har ikke meget kommerciel værdi. Men fordi det er svært at blive fanget for agn, fiskerne har til sin interesse for sport.

Beskrivelse udseende

SOPA rangeret blandt familien af karper, brasen underarter. Udadtil ser det ud som en brasen, men hvide øjne krop er mere aflang. Dens primære farve - sølv, kun på bagsiden kan ses lidt darkish blå tidevand. Men så snart Sopa får i luften, er dens farve ændrer sig hurtigt. Hendes øjne er forholdsvis store. Iris lys sølv farve. Anal fin lang, der løber fra den torakale finlets halen. de er kortere på bagsiden. På den halefinnen ses skæres. På alle disse grunde SOPA - fisk (foto foreslået nedenfor), som adskiller sig fra den brasen.

White-eye er komprimeret på siderne af kroppen. Den kan blive op til 46 cm, og dets vægt er 1,5 kg. Men for SOP er et sjældent fænomen, så ofte er der enkeltpersoner op til 22 cm og vejer op til 200 gram.

Nogle mener, at Belle, SOPA, blå fisk - det er én og samme race. Umiddelbart bør det sige, at vasketøjet kaldet fredelige yngel vejer op til et halvt kilo (her også inkluderer karpe). Men fisk zope og SOPA - de er forskellige arter, selv om de ligner hinanden i udseende. Hvid øje har større skalaer, store øjne og en lavere mund.

levesteder

White-eye - en flod og sø fisk, der forsøger at holde sig væk fra kysten tættere på bunden. De købte også flygtig vand.

I bassinerne i Det Kaspiske Hav og Sortehavet møder fisk SOPA. Hvor repræsentanten findes endnu? Lime knuder bebor Kuban bassiner Vyatki, Dnestr, Dnepr, Don, Bug, Ural og delvist Donau. I Kama-floden og dens bifloder er det meget sjældent. I den nedre Volga det er en semi-anadrome og tidligere SOPA vodilas til den øvre del af floden. SOPA South Caspian bor i Mellemøsten og Syd Caspian, men lige ud for kysten. White-eye - en flod fisk, så det ikke går i havet dyb.

de feeds

Det vigtigste kost af animalsk føde. Det kan være forskellige organismer, der lever i vandet. SOPA fisk kan lide at spise krebsdyr, amphipoder, bløddyr, vand æsler. Men i hendes kost kan være og alger. White-eye unge lever af zooplankton. Med alderen er deres menu genopfyldes med larver af myg og andre insekter. Da fisken holder bunden, det feeds meste bund, sensationsprægede ham, hun ofte sluger sand med dynd.

Liv og vaner af fisk

SOPA foretrækker at holde små flokke. Dette er en meget forsigtig visning og forsøger at være så dybt som muligt (mere end tre meter). SOPA - fisk (foto foreslået nedenfor), der hæver sig over dette niveau er meget sjælden. I efteråret gik de overvintrende nedstrøms og tage en dyb depression. I det tidlige forår kommer de tilbage, løfte op i floderne, hvor de vil blive gydning. Hvis der er en mangel på ilt fisk, forsøger hun at komme rundt fjedre. Hvid øje på den gennemsnitlige lever 15 år.

reproduktion hvid-eye

I en alder af fem år bliver SOPA kønsmodne, og dens størrelse når op på 18-22 centimeter. I denne periode vil fisken vejer omkring 100-200 gram. Men hanner bliver kønsmodne tidligere end hunnerne, for omkring et år. Gydning i fisk vand begynder ved en temperatur på 11-12 grader. Typisk er denne periode falder på midten og slutningen af april. Gyde en one-off i floden strømfald. Fiskeyngel SOPA 1,7 mm i diameter, er større end den for brasen. Normalt er det opfostrede på den stenede bund på kurset. Antallet af æg er altid afhængig af kvindens alder, og dens størrelse. Men dette interval er meget bredt. For eksempel kunne fisk vejer fra 150 gram Dnjepr og en kropslængde på 20 cm knaphul fra 8.000 til 12.000 æg. I hvid øjne fra den samme reservoir af op til 500 gram og kropslængde på 27 cm fertilitet varierede fra 18500 til 21000. Hvis gennemsnittet tæller for hvert gram fiskekroppen bringer omkring 30-80 æg. Efter larverne kommer ud af æggene, forbliver de i nogen tid på bunden. Men i modsætning til deres nære slægtninge, de ikke udvikle vedhæftede organer.

Den unge af denne art vokser ganske hurtigt. Hvert år fisken vokser yderligere fem centimeter. Men da den hvide øjne når puberteten (omkring fem år), er deres vækst aftagende.

fiskeri hvide øjne

SOPA fisk kan bide både om sommeren og om vinteren. Men det er værd at bemærke, at det gør netop ikke fange så blå brasen. Under fange andre fisk er fanget ved et uheld. Derfor, for den hvide øjne agn bruges meget sjældent. Normalt det kommer til agn for brasen. For eksempel i grøden først kommer diverse små ting. Så det fortrænger sølv brasen og SOPA. Lidt senere, er der en stor brasen eller karpe, som forvist sine brødre. I løbet af vinteren, en agn anvendte naturlægemidler komponenter, der indeholder elementer af animalsk oprindelse.

Alt fiskeri under dysen ændring for SOP'er. Til foråret fangst dyr agn anvendes. Normalt er det en stor joker, der skubbes på et par stykker (op til fem). I løbet af sommeren, i løbet er orme og vegetabilske agn (dej, korn). Men denne periode er bedre larver. Med udbruddet af efteråret fisk igen begynder at plukke kød mad, så er det bedst at komme videre bloodworms. Om vinteren, SOPA fortsat vælge bloodworms. Når dette maddiker på det reagerer trægt.

Kroge bør vælges med synlige skæg. Motylja ønskeligt stick ring. Kroge bør ikke være mere end 3-4 nummer. Det er værd at bemærke, at hvide øjne møl dygtigt fjerner krogen. For sådanne lokkemidler egnet jig "pellet", "dukke", "kegle". De skal vælges med følgende farvekombinationer: brun og grøn, sort og hvid, citron og appelsin, bly.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.