SundhedSygdomme og lidelser

Papillomer på huden. Årsagerne til deres udseende

De mest almindelige godartede hudformationer, der er dannet af epitelet i form af papillær vækst og stikker ud over overfladen af det omgivende væv, er papillomer på huden. grunde Deres udseende - medfødt, viral oprindelse, kronisk inflammatorisk irritation. Papillomaviruset er i stand til at trænge ind i menneskekroppen ved hverdagens seksuelle måde, der overføres under graviditeten til barnet fra moderen.

Uanset alder og køn på nogen del af huden eller slimhinden, er de bløde afrundede formationer, som er fastgjort til foden eller på en bred base, ofte ikke forskellige i farve fra kroppen. Deres størrelse kan variere, i gennemsnit når de op til 10 millimeter i diameter. Men der er også større neoplasmer på huden. Papillomer kan enten være single eller multiple. Med deres store tal taler vi om papillomatose. Den hyppigst forekommende lokalisering af vækst er ansigts-, nakke-, oksel- og genitalområdet.

Skelne mellem enkel, trådformet, spids, flad, plantar papilloma på huden. foto I atlaser om dermatologi og hudsygdomme viser tydeligt arten, størrelsen, placeringen af tumorer. Deres virale oprindelse fremkalder hyppigere udseendet af mange vækst. I åbne områder af kroppen (ansigt, hals, i decollete), kan de se meget uæstetisk ud. Nogle gange giver deres ubehagelige beliggenhed stor ulejlighed, hvilket øger risikoen for deres skade, fører til sårdannelse. Dette skyldes, at neoplasmaerne indeholder et betydeligt antal blodkar, og selv deres mindre traumer kan føre til blødning. Sådanne skader bidrager ofte til degenerering af udvækst i alvorlige sygdomme, fremkalder udviklingen af maligne tumorer.

Oftere karakteriseres neoplasmer ikke ved udtalt symptomatologi, der er normalt ingen forstyrrelser fra forekomsten af papillom på huden. Årsagerne til dens forekomst kan også forklares af indflydelsen af Ultraviolet (med længerevarende ophold hos en person under solen). Men i grunden er den hyppigste måde at overføre viruset på den seksuelle måde. Den største fare for papillomer er deres spredning og degenerering i neoplasmer af ondartet natur. Disse er normalt kønsvorter, der forekommer i kønsområdet og bærer en potentiel fare. For kvinder er det for eksempel en større risiko for at udvikle livmoderhalskræft.

Hvis de er fundet, er der behov for et besøg hos dermatologen, som om nødvendigt vil udpege en bestemt metode til fjernelse af papilloma på huden. Årsagerne til vækstenes oprindelse, der består af HPV (human papillomvirus), kræver en detaljeret undersøgelse. Virusen, der trænger ind i epitheliumets basale celler, er i stand til at formere sig aktivt, især hvis den menneskelige immunitet svækkes.

På virusets høje aktivitet kan siges, når der er flere papillomer på huden. Deres årsager er ikke kun i HPV. Som årsagsfaktor kan det også virke som hyppige forkølelser, hvilket indikerer et fald i immunitet, indtagelse af visse lægemidler, gastrointestinale sygdomme og andre. Risikoen for infektion er høj nok til folk, der ofte besøger poolen og andre offentlige steder med høj luftfugtighed.

Det anbefales stærkt ikke at fjerne papillomer alene for at undgå alvorlige problemer. Deres fjernelse bør udpeges og udføres kun af specialister, der vælger den mest effektive måde til dette. Dette kan være laserfjernelse, kryostyring, elektrokoagulering, kirurgisk metode.

Det er værd at vide, at HPV, der spredes dybt ind i vævet, kan blive der i lang tid. Derfor er det vanskeligt at fastslå entydigt, om viruset er slettet eller undertrykt og ikke kan detekteres.

Mere end 100 arter af papillomavirus er kendt, langt fra dem alle udgør en risiko for udvikling i den nærmeste fremtid af alvorlige afvigelser på mobilniveau. Men selv for mental ligevægt er det umagen værd at gennemgå en PCR-test, der ved sin høj diagnostiske betydning gør det muligt at identificere visse typer af virus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.