SkønhedHår

Den æteriske olie af kanel - påføringsegenskaber

Homeland Cinnamomum Ceylon, som er en stedsegrøn busk er øen Sri Lanka, alt, hvad han er bedre kendt som Ceylon. Det har længe været ude af bladene af busken folk lærte at udvinde æterisk olie, som bruges til kosmetiske formål, og kanel bark opnået.

I Europa, nemlig i det gamle Egypten, er kanel kendt i lang tid, omkring 17 århundreder f.Kr., på det tidspunkt, det blev kaldt Cassia. I værdi, det var på niveau med guld og elfenben. Senere har kanel været anvendt mere bredt, og allerede i 1500 f.Kr.. e. Den kommer i mange kulinariske retter.

Kanel æterisk olie har en unik krydret aroma. Det var ham, der er med til at erobre kronisk stress og en følelse af komfort og fred. Tilstedeværelse af den behagelige aroma giver dig mulighed for at slappe af og skaber en unik intim atmosfære. Men den virkning, at æterisk olie af kanel er ikke bare stoppe der. Det anvendes til at behandle forstoppelse og diarré, anvendes til flatulens, er meget godt for en normalisering af mave-tarmkanalen. I den gamle østlige medicin, har det altid været nummer et middel til behandling af forskellige gastriske lidelser.

Kanel æteriske olie har en fremragende anti-inflammatorisk virkning og er derfor almindeligt anvendt i forskellige insektbid som en ekstern middel. Det hjælper til at normalisere tilstanden af den person, der var hjemsøgt svimmelhed og besvimelse.

Kanelolie har været anvendt i behandlingen af blødende tandkød og periodontal sygdom. Skylning af munden med en sammensætning indeholdende nævnte olie, det hjælper til hurtigt helbrede sår, men også eliminerer tilstedeværelse af lugt.

På grund af dets egenskaber, nemlig forbedring af blodcirkulationen, er kanelolie anvendes til at øge styrken af mænd og frigiditet i reduktion af det modsatte køn.

For en person, der er syg med influenza eller ARVI foreskrevne indånding tilføje kanel olie. Det er godt øger den samlede immunitet og i høj grad udglatter og reducerer symptomerne på feber, samt meget godt for ondt i halsen og halsbetændelse.

Lugten af kanel har en anden meget vigtig funktion, det bremser appetitten og hjælper med at normalisere metaboliske processer i kroppen. Derfor anbefales kanel til brug for folk, der har problemer med overvægt. Brugen af kanel olie med en daglig massage hjælper til mere effektivt at bekæmpe cellulite.

Brugen af shampoo, som omfatter den æteriske olie af kanel, hår, hjælper ikke kun til at stimulere deres vækst, men også forhindrer dem tidligt hårtab. Olie af Hair Cinnamon er tonic og er særlig effektiv, hvis der anvendes i forbindelse med olivenolie.

De vigtigste måder at bruge kanel olie:

- det er en del af en række forskellige kosmetiske produkter, såsom cremer og shampooer;

- anvendes til inhalation, og inhalation er effektiv kanelaromastof i 4-5 minutter;

- tilsættes til sammensætningen organer til skylning af munden, således kan opløses i almindeligt vand, og i forskellige urtete;

- bruges som en ekstern middel til behandling af gigt, forskellige former for skader såsom kvæstelser, forstuvninger.

Bivirkninger af kanel olie, stort set ingen. Men før du bruger det, skal du stadig finde ud af, om du er overfølsom over for det angivne produkt. Med hensyn til dens anvendelse er nødvendigt at tage en forsigtig tilgang til folk, der har en mangel på energi eller hypertension. Når du tilføjer af æteriske olier under udarbejdelsen af kosmetiske produkter i hjemmet, bør vide, at det ikke bør overstige 1% af den samlede vægt af blandingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.