Hjem og familieGraviditet

Tegn på befrugtning efter ægløsning

Vores oldemor prøvet forskellige måder at se, om graviditeten, længe før forsinkelsen. De lytter til din krop og bruge nationale tegn. Kun i begyndelsen af 1960'erne var der en Precision diagnose af graviditet. Tysk videnskabsmand Zondek introducerede verden på prøve, som gør det muligt at bestemme indholdet af HCG i urinen. Det var hans opfindelse, bruge moderne damer. Indtil da, i gynækologiske afdelinger fortalte kvinderne, hvad er de tegn på befrugtning. Læger straks advaret om, at sådanne symptomer også kan indikere patologi det reproduktive system.

Hvad er ægløsning?

Graviditet sker kun efter ægløsningen, og det sker meget hurtigt. En sådan kompleks proces tiltrækker sig opmærksomhed fra læger og forskere indtil nu. Under ægløsning almindeligvis forstås som et punkt, der forekommer efter ca. 4-7 dage efter den sidste menstruation. På dette tidspunkt ægget frigøres fra æggestokken, der viser hans parathed til befrugtning. Hvis der på dette tidspunkt ubeskyttet intim kontakt, forudsat et sundt reproduktive system af kvinder er tænkt. Desuden kan graviditet opstå, hvis et par dage før den forventede ægløsning haft sex. Sædceller bevarer deres aktivitet inden for 3 dage.

Processen med befrugtning og graviditet

"Meeting" æg og sædcelle sker i æggelederne. Efter deres vellykkede fusion dannet et nyt element - en zygote. Det er allerede i begyndelsen af udviklingen lavet en ny mand. Befrugtning - denne gang fødslen af zygote. Det er fra denne periode anses for at være en gravid kvinde. Processen begynder derefter den aktive knusning zygote. Buret øges gradvist i størrelse og omdannes til et foster.

På den femte dag i deres liv zygote forvandler sig til en blastocyst. I nogen tid efter befrugtningen, embryo flyder frit i æggelederne, er på jagt efter et punkt for den vedhæftede fil. Efter opgaven division fase indtræffer. Det var i dette øjeblik begynder omstruktureringen af kroppen, og kvinden kunne tydeligt mærke de første tegn på befrugtning.

Begyndelsen af graviditet er en vigtig periode i hverdagen for alle vordende mor. Eventuelle overtrædelser i kroppen, kan dårlig kost eller alkoholmisbrug påvirker fostrets udvikling. Jo før en kvinde lærer om sin nye rolle, jo bedre.

De første manifestationer af et nyt liv

I de første par dage efter ægløsning er næsten umuligt at forstå, gravid kvinde eller ej. Embryoet har endnu ikke formået at sikre vores position i livmoderhulen, så ingen tegn vises ikke. Af en eller anden grund graviditeten og kom ikke. For eksempel, ægget var ude af stand til at opfatte, eller ægløsning ikke har fundet sted. En anden almindelig årsag til manglende undfangelse er et misforhold partnere organismer på immunsystemet. Dette betyder, at kroppen afviser damer mandlige sperm.

På trods af alle disse kendsgerninger, mange kvinder ønsker at vide, før besøget hos lægen om en vellykket fastgørelse af foster. Hvad er tegn på befrugtning er der? Faktisk er den såkaldte traditionelle metoder til bestemmelse af efterfølgende graviditet karakteriseret ved høj pålidelighed. Men mange kvinder stadig ty til deres hjælp. Blandt dem er en smerte i maven og brystkirtler, pludselig blærebetændelse, forhøjet kropstemperatur, og andre. For mere information om hvert tegn vil blive diskuteret nedenfor.

mavesmerter

Mange kvinder lider af forekomsten af ubehag i underlivet område. Ubehag i deres egenskaber kan ligne en smerte, der opstår før menstruationens. Disse spasmer er ikke relateret til vækst i livmoderen, for varigheden af graviditeten er stadig lille. Denne form for reaktion på afslutningen af processen for befrugtning. Hvis smerten varer længere end to uger, og menstruation ikke skete, er der risiko for graviditet uden for livmoderen. Når sådanne symptomer rådgivning gynækolog vil ikke være overflødig.

Dysfunktion af gastrointestinale system

Når undfangelsen allerede har fundet sted, kan tegn på befrugtning være forårsaget af forstyrrelser i fordøjelseskanalen. De bør tages alvorligt, hvis den intime kontakt fandt sted 7-10 dage før forekomsten af følgende symptomer:

  • opstød;
  • halsbrand;
  • opkastning;
  • afvisning af lugt og produkter.

Gastrointestinal lidelse begynder sædvanligvis efter den endelige fastgørelse af embryonet ind i de reproduktive organer.

psykologiske aspekt

Aktivt planlægge tilføjelse til familien, kvinderne beregne den mest gunstige tidspunkt for undfangelsen, studere specialiseret litteratur. Vi kan sige, at de er konstant i psykologisk spænding. Humørsvingninger damer forsøge at forklare allerede blive gravid.

Nogle sandhed i disse argumenter der. Kvinder i staten er virkelig i en vanskelig følelsesmæssig tilstand. Som et resultat af hormonelle forandringer kan betragtes som en succes befrugtning proces. De funktioner, der karakteriserer denne tilstand, når gravide, er kendt af alle. Denne overdrevne emotionalitet, og gråd, og selvmedlidenhed.

Ubehag i brysterne

En anden manifestation af den efterfølgende graviditet er ømhed i brysterne. Ca. 90% af kvinderne indrømmer, at de føler ubehag i brystet umiddelbart efter undfangelsen. Mælkekirtler for et par dage før den forventede dato for menstruation begynder at vokse i størrelse, bliver en afrundet form. Det kan ses som brystvorterne bliver større og lidt mørkere. Således bryst forberede den næste laktation.

pludselig blærebetændelse

De første tegn på befrugtning efter ægløsning er ofte manifesteret i form af forskellige lidelser. En af dem er en velkendt bedøvelsesmiddel. I rollen af årsagerne til den inflammatoriske proces til fordel rekonstruktion af hele organismen. Immunforsvaret er svækket, så de patogener trænge hele vejen åben. Nogle gange, indtil den dag, hvor kvinden føder oplever problemer med vandladning.

Ændring af basal legemstemperatur

Planlægger at undfange en kvinde konstant måler den basale temperatur. Denne metode også praksis, hvis de ønsker at få et barn med en bestemt dato. Det antages, at en kraftig stigning i temperatur indikerer ægløsning. Hvis i de næste par dage, dette tal fortsætter med at vokse, betyder det, at befrugtningen har fundet sted. Når en kvinde er sikker på succes undfangelsen, men den basale temperatur ikke øges, er der risiko for spontan abort. Denne kliniske billede normalt indikerer en mangel på hormonet progesteron.

Bestemmelse af hCG niveau

Hormonelle symptomer efter befrugtning manifesterer ikke blot ved en ændring af mental og følelsesmæssig tilstand af kvinden. Længe før den kommende fødsel i kroppen begynder at producere humant choriongonadotropin. Det sker næsten umiddelbart efter undfangelsen. Derfor, for at finde ud af om graviditeten kan være et par dage eller endda uger før forsinkelsen. Du skal blot tage en blodprøve for niveauet af hCG. De fleste sande resultat kan opnås, hvis datoen for intim kontakt tog 10 dage. Nogle kvinder gør denne test umiddelbart efter stigningen i basal kropstemperatur. Det kan imidlertid ikke betragtes som 100% pålidelige, fordi blodets indhold af hormonet i første er ikke meget forskellige fra normen.

graviditetstest

Hvis en kvinde bliver fundet tegn på befrugtning i de tidlige dage af forsinkelse, kan du roligt gå på apoteket for en graviditetstest. Før dens anvendelse bør læse vejledningen på emballagen. Desuden anbefales det at bruge flere tests af forskellige prisklasser og producenter. I dette tilfælde kan vi håbe på et gyldigt resultat.

Hvis størstedelen af den anvendte test viser graviditet, skal du se en gynækolog. Specialisten vil kunne bekræfte tilstedeværelsen i hulrummet reproduktionsorganer af udviklende embryo. Sagen er, at testen undertiden viser de to strimler i sygdomme eller ovariecancere. Derfor, i tillæg til standard eftersyn krævede blodprøve og gå til ultralyd. Hvis andre er nævnt i denne artikel, tegn på ægløsning, befrugtning af ægget mangler og ultralyd viser graviditeten, er det nødvendigt at tro dette diagnostiske metode. I dag er ultralyd betragtes som den mest præcise procedure bekræfte undfangelse. Det er sikkert for sundhed og er ikke tidskrævende.

Hvorfor skal jeg kende tegn på befrugtning, forsinkelsen?

Ikke alle kvinder er opmærksomme på de særlige kalendere og beregning af den anslåede dage ægløsning. Mange af dem har ikke en fast partner, men ved hjælp af prævention. Derfor, for dem den næste menstruation forsinkelse kan være en reel overraskelse.

Desværre er det ikke altid graviditetstest vise pålidelige resultater. I medicinsk praksis, da der er tilfælde, hvor en kvinde har lært om sin nye rolle kort før levering. Kan du ikke se fosteret er meget vanskeligt at forstyrrelser, men stadig muligt. Derfor er enhver kvinde, der bekymrer sig om deres helbred, har brug for at vide, hvad tegn på befrugtning bør være opmærksomme på det første sted. Særlig vigtig denne information er for damerne, der har uregelmæssig menstruationscyklus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.