SundhedMedicin

Gastroøsofageal refleks sygdom, og noget medicin mod halsbrand udpege eksperter

Halsbrand - en sygdom, der er velkendt for de fleste af os. I medicinsk praksis, også kaldet halsbrand - gastroøsofageal refleks sygdom, der opstår i strid med esophageal funktion. I højtudviklede lande, USA, Vesteuropa, halsbrand klager over 50% af befolkningen. Derfor er de fleste spørge sig selv, end at helbrede halsbrand? Ifølge undersøgelsen i Rusland halsbrand generer omkring 17-45% af befolkningen.

De fleste moderne publikationer viser, at den vigtigste årsag til halsbrand er at komme ind i spiserøret af maveindholdet. Der er også bevis for, at tilsætningen af mavesaft HCI, ødelæggende virkning på esophageal mucosa udviser proteolytiske og lipolytiske enzymer (pepsin, lipase), galdesyrer og pankreas-enzymer. I strid med den esophageal ventil, indholdet af maven på grund af retrograd (baglæns) bevægelse i spiserøret. Denne proces er ledsaget af ubehagelige fornemmelser. Der er nogle fødevarer og drikkevarer, der udløser halsbrand (fede, stegte fødevarer, pebermynte, kaffe, chokolade, alkoholiske drikke og læskedrikke). Også forårsage halsbrand er nogle faktorer - stramt tøj, motion, graviditet, rygning, stress. Hyppig halsbrand opstår i brugen af aspirin, hypnotika, antispasmolytika, antihistaminer, beroligende midler. Kvinderne - når du bruger p-piller.

Halsbrand symptomer åbenbart som en slags brændende i det øvre abdomen, er denne følelse forstærket af skråningerne af kroppen. Hvis halsbrand manifesterer yderligere symptomer - træthed, nedsat appetit, kvalme, opkastning med blod, smerter i ryg og bryst, bør sveden straks kontakte eksperterne. Vedvarende symptomer på halsbrand kan indikere esophagitis (betændelse i spiserøret), eller onkoobrazovaniya i maven og spiserøret. Det er nødvendigt at bemærke, at selv babyer kan fornemme følelsen af halsbrand. Dette skyldes det faktum, at spædbørn (6-12 måneder) efter fodring kan gylpe. For de børn, som har problemet med halsbrand kan være forbundet med astma, betændelse i hals og lunger.

Mange gastroøsofageal refleks sygdom anses som en af de syrerelaterede sygdomme såsom saltsyre virker som den vigtigste patogenetiske faktor og vigtigste tegn - halsbrand og esophagitis. Dysfunktion af den nedre lukkemuskel af fødevarer kan udvikle sig på baggrund af sklerodermi, graviditet, samt rygning, brug af lægemidler, der reducerer glat muskeltonus (theophyllin, blokkere).

Medicin for halsbrand. Læger begrænse brugen af fede, stegte fødevarer, chokolade, kaffe, stærk te, alkohol, citrusfrugter, hvidløg, løg, osv Terapi er rettet mod lindring af halsbrand. Til dette formål, er patienten forpligtet til at tage antacida (MegaPack, Mylanta, Maalox, Fosfalyugel, Topalkan, Gaviscone) virkningsmekanisme som formål at reducere surhedsgraden i maven. Jeg vil sige, at disse lægemidler er karakteriseret ved hastighed, men virkningsvarigheden er små (ca. ånd timer). Med henblik på forebyggelse eksperter anbefaler forbrugende mad ofte, små portioner, omhyggeligt tygge det (op til 30-40 gange). Efter måltidet ikke skal tage den horisontale position af kroppen, ikke at udøve.

Medicin mod halsbrand: konservativ behandling. Effektiviteten af behandlingen afhænger ikke kun af de udpegede behandlingsregimer, men også på patientens livsstil ændres. Læger anbefaler en ændring af kropsstilling under søvn (til dette formål hovedenden af sengen bør dog med 15 cm); til at afstå fra at ryge og drikke; Nogle patienter skal stoppe med at tage medicin (sedativer, beroligende midler, anticholinergika, calciumkanalblokkere, narkotika, progesteron); fjerne stress, som fremkalder en stigning i intra-abdominale tryk.

Medicin mod halsbrand: medicin. At neutralisere de saltsure administreret syreneutraliserende lægemidler, som aktiverer de proteolytiske enzymer, adsorberer galdesyre og lysophosphatidylcholin, er alkalization udføres mave. Aluminiumioner, som er i præparater udviser cytobeskyttende virkning. I moderne medicin, mennesker diagnosticeret med gastroøsofageal refleks sygdom ordinere medicin mod halsbrand som et prokinetisk, cytoprotectors, blokkere af histamin H2-receptorantagonister (ranitidin, famotidin, nizatidin, roxatidin). Nylige blokere aktivt sekretion af pepsin, men også reducere sekretionen af saltsyre i maven.

Nogle mennesker tilbringer behandling af halsbrand hjemme med brug af traditionel medicin: krydderurter (oregano, perikon, timian, vejbred) og saft af grøntsager (kartofler, kål, agurk), etc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.