Sport og FitnessBasketball

Russisk basketballspiller Sergei Monya

Sergey Monya - en af de mest berømte basketball spillere i Rusland. En naturlig leder, perfekt eje basketball færdigheder, samt den uundværlige sjælen i virksomheden. Europamester i 2007, flere vinder af mesterskabet i Rusland, PBL og VTB League som en del af en flerhed af instruktioner ... Regalia og værdighed af denne bemærkelsesværdige spiller kan blive opført i lang tid. Nu vil vi fortælle dig, hvem sådan Sergey Monya og hvordan han blev en legende i russisk basketball.

fremtidig mester Barndom

Sergey Aleksandrovich Monya blev født i byen Saratov 15. april, 1983. Hans far arbejdede som lastbilchauffør, og mor var leder af husstanden. Sergei første sport var fodbold, han gav ham for omkring 4 år, først senere efter råd fra en ven, han begyndte at spille basketball. Han begyndte, ligesom mange stjerner, fra den meget lille, med børnebassin og sportsforeninger skoler.

I 17 år, allerede fuld af løfter, en spiller blev en fortaler for de lokale "Highways". Den første træner, der er uddannet fremtidig mester var Lyubov Polyakova, som bogstaveligt talt pleje unge talenter. Sergei indstillinger, ideelt til basketball - væksten af 203 centimeter. Succeser var ikke lang tid at vente, i 2000 basketballspiller Sergei Monya hævet over hovedet russiske mesterskab trofæ, og efter kort tid, og i det hele blev den bedste frem i turneringen.

En karriere i CSKA og NBA

På grund af de økonomiske problemer i Saratov klub spiller måtte forlade holdet gavn for hans lange indkaldelsesvarsler spejdere CSKA basketball. Bestemt, det første gang, han var nødt til at arbejde for at "sidde" på bænken fremtrædende og titlen klub, dog taler for hæren, han tre gange vundet det nationale mesterskab. Ambitionerne i det fremtidige europæiske mester tillod ikke Sergey at sidde på bænken, og i 2004 atleten annoncerede sit kandidatur til udkastet af NBA, den stærkeste basketball liga i verden! Monia gav en god start på National Basketball Association, men vinde fodfæste, desværre, jeg fejlede. Mange basketball eksperter Årsagen er ikke klart indtil nu: måske undladt at tilpasse sig livet i USA, måske det amerikanske spil hastighed kunne ikke modstå ...

I 2006 Sergey Monya underskriver en kontrakt med Moskva "Dynamo", som længe har ønsket at spille. For den blå og hvide stjerne angriber spillede fire sæsoner. I 2007 Sergei vandt, måske den vigtigste pris for sig selv og sin moderlandet i historien om moderne russisk Basketball - europæiske Cup mestre. Under denne turnering sammen (formanden for den russiske Basketball-Forbund nu) Andrei Kirilenko, John Robert Holden, Vitaliem Fridzonom, Aleksandrom Kaunom og mange andre, Sergey Monya hængt på halsen af en skattet mesterskabet medalje. David Blatt, i disse år tjente som cheftræner for landsholdet, mange gange gentaget, at Sergey - absolut den mest talentfulde og flittige spiller af alle, med hvem han havde at arbejde i et team. Enig, denne ros fra en af de bedste europæiske trænere værd!

Lang tid leder af Khimki

Fra 2010 til i dag basketballspiller Sergei Monya var til fordel for den eponyme klub fra byen Khimki. Ukuelige leder af det russiske landshold har ført klubben fra Mytishchi til mesterskabet i den mest prestigefyldte turnering i Rusland, samt Europa Cup. På dette tempo mester Sergei gik ikke i 2012, tog han bronzemedalje af De Olympiske Lege i London, for evigt indskrevet sit navn i historien.

I juni 2016 Sergey sagde, at afslutter karrieren på landsholdet. 33-årige atlet har besluttet at koncentrere sig om de opførelser af deres faglige klub. Som præsident for Den Russiske Føderation for basketball Andrei Kirilenko: "Monia har gjort meget for de vigtigste hold i landet, er han altid på det første opkald kom og hjalp holdet, han helt sikkert fortjent hvile." Mange eksperter og funktionærer siger, at Sergei har gjort et enormt bidrag til udviklingen af landsholdet, rejste prestige at spille for hende blandt professionelle basketballspillere fra andre klubber, for hvilke Monya er uden tvivl en myndighed.

Store sejre til at komme!

Sergey kun 33 år, han er i god fysisk og psykisk form. Dette tyder på, at den nye basketball sæson, mangeårig leder Khimki venter på nye spil, nye kampe og nye sejre! Sergey Monya - basketballspiller af højeste klasse, og han er stadig fuld af styrke og lyst til at erobre nye højder, opnå en virkelig gyldne resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.