Nyheder og SamfundMiljø

Mineraliseret band: formål, konstruktion, funktioner i programmet

Bekæmpelse af skovbrande kræver enorme udgifter af midler og ressourcer. For at mindske risikoen for, at de opstår, er ved at udvikle et sæt af forebyggende foranstaltninger. Nogle er til formål at forhindre brande, andre - at bekæmpe branden og deres spredning på det store område. Korrekt investeret mineraliseret bandet spiller en vigtig rolle i denne.

tid

Mineraliserede strimler - er kunstigt skabt af brandbarriere. Det er skabt af oprensning af den lineære sektion område, der grænser skovområder, fra brændbare materialer. Typisk sker dette ved mekaniserede midler: gjort pløjning jord traktor til en vis bredde.

Mineral jordlag er afsløret, og tørv, græs, fyrrenåle, blade og andre materialer, der kan brænde i processen, dækket med jord. Når fokale tændinger dette pløjet strimmel forhindrer spredning af jorden ild til andre dele af skoven.

Andet formål mineraliseret strimmel - at skabe en referencelinje, hvorfra vil være en tæller styretøj er faldet (annealing) skov. Gå mod de vigtigste brand lane brand ødelægger alle brændbare materialer på sin vej. Efter mødet, flammen dør ud, som ikke har noget mere at brænde.

I dette tilfælde den mineraliserede bånd afregning langs skudlinien spredning i afstand fra ham. Det er produceret ved afbrænding af den forestående katastrofe. Processen skal være konstant overvåget af ilden til ilden ikke finde en åbning i afsnittet bag rækken af afgrænsningen.

krav

Som en separat mineraliseret barriere strip - det er ikke kun den tilstand af rekreative steder, hvor åben ild er tilladt. En sådan barriere er nødvendig for nogen papirer i umiddelbar nærhed af skoven.

Han afregning ved logning steder i oplagringsstederne af brændstof og smøremidler, arbejdsområdet til at skære og fældning af træer og deres opbevaring. Territory med unge beplantninger også være beskyttet af sådanne bånd. Nestle og barrierer langs vejene, på grænsen til landbrugsjord omkring huset og fremstilling.

Bredde mineraliseret band kan være forskellige, det afhænger af formålet med og betingelserne for terrænet. For arrangementet af linje kontrolleret udglødning kan det være 0,3-0,5 m. Til forebyggelse af brand anbefales at udstyre strimlen ikke er mindre end 1,4 m. Det er bedre, hvis sådan linie vil være endnu bredere (2,5-4 m), som fra dette afhænger barriere beskyttende effektivitet.

I forbindelse med at sprede ild i skoven beslutning arrangement bredde af barrieren er lavet på stedet og afhænger af mange faktorer. I områder med bush plantager vil være tilstrækkelig til at modstå brud 1,5-2 m, mens der i standen behøver bredde op til 4 m. Hvis en høj trussel om krone brande, vil lyden mineralisering af jorden i en stærk vind ikke være tilstrækkeligt.

Dekoration

Brand-mineraliseret bands er fræsere. I de fleste tilfælde er mekaniseret måde ved hjælp af traktorer, bulldozere, særligt udstyr til udlægning strimler. For arrangement mest almindeligt anvendte plove skovbrande kombineret (PCL-70 og 2,0-PLC). I en sådan gennemgangsåbning muliggør traktor binding jordlag til bredden mellem 1,4 og 2 meter. I nogle tilfælde, manuel rengøring af jord, anvendelsen af sprængstoffer, herbicider behandling for ødelæggelse af vegetationen i en steppe zone.

Mineraliseret banen antager fuld oprydning af brændbare materialer. Derfor, i tillæg til pløjning kan have brug for fældning af træer og buske i vejen for sin installation. Ud over alt nye linjer, at 1-2 gange om året tilbringer omsorg for dem, deres fornyelse og restaurering, som ophobning af et lag af brændbart materiale (nåle, blade, kviste, græs) forekommer konstant.

For at kontrollere kvaliteten af strimlen producerede visuel vurdering af graden af mineralisering (åben jord). Kontroller også fuldstændigheden af arealbefæstelse brændbart skov materiale til den ønskede bredde. Det kompleks af foranstaltninger vurderer, i hvilket omfang vedlægge de mineraliserede strimler netværk overalt i skoven. Industristandarder end bredden af de beskyttende linjer, de definerede standarder for jord Områderestriktioner sådanne barrierer og afstanden mellem tilstødende strimler.

Egenskaber

Mineraliseret strimler på skråningerne af at slå sig ned med en rille i midten, til det rullende bakke med brændende materialer kunne bo i det. Filialer af dødt træ i nærheden af demarkationslinjen, hvis tiden tillader det, hakket. Brug traktoren kan kun være en kabine. Sørg for, at det er i god teknisk stand. Det er bedre, hvis teknikken vil arbejde i par. Det er nødvendigt at beregne den tid at have tid til at afslutte bandet til at nærme sig den front-brand og har tid til at lave en tæller-vittighed.

Ruten er lagt i overensstemmelse med topografien af terrænet. Retningen er valgt i en lige linje, undgå skarpe hjørner og huller. Hvis det er muligt, bruge naturlige barrierer (veje, motorveje, floder og søer). Udruste strimmel under en brand, skal overholde sikkerhedsforanstaltninger og arbejde udføre på en acceptabel afstand fra skudlinien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.