Nyheder og SamfundMiljø

Formel-1. Grand Prix i Sochi: alle vinderne

For i 2014 Olympiske Lege, der fandt sted i Sochi, blev det besluttet at bygge i byen racerbane. Race sporet er placeret på det område af byen den olympiske Park. Før OL i byen har der været flere hændelser med henblik på at øge interessen for bilen spænder over område i Den Russiske Føderation. Om vinteren 2013 byen Sochi, besøgte Berni Ekklstoun, at se udviklingen i byggeriet på sporet.

Den første Grand Prix Formel 1 i Rusland: Sochi 2014

Det første løb på banen fandt sted i midten af september 2014 foretages der en uge før den officielle åbning af vejen. Efter en måneds kredsløbet tog et af faser af Formel 1-serien. Ifølge resultaterne af Grand Prix i Sochi 2014 sejr i en hård kamp lykkedes at få Lewis Hamilton. Sølv medaljevinder af konkurrencen var holdkammerat Hamilton på "Mercedes' tysk chauffør Nico Rosberg. På tredjepladsen var finnen Valtteri Bottas. Den har vist den hurtigste tid på en af cirklerne i den første Grand Prix Formel 1 i Sochi, kørsel den sidste 5848 m pr min 1,40,896.

Dagen før løbet disse piloter i samme rækkefølge færdig kvalifikation. Brite Dzhenson Batton og russisk Daniil Kvyat i lørdagens kvalifikationen blev taget af de 4. og 5. pladser. I søndagens løb knap gentagne kvalificerende resultat, men Kvyat var på 14. position.

Grand Prix 2015

Den anden Grand Prix med formlen 1 i Sochi blev afholdt i 2015. På grundlag af kvalifikationer tog førstepladsen Nico Rosberg. Co-pilot, der havde mulighed for at starte med det første felt var en anden pilot, "Mercedes' Lewis Hamilton, og den tredje var Valtteri Bottas. Således er den anden sæson i træk de første tre pladser i lørdagens kvalifikationen tog de samme ryttere, men piloterne i "Mercedes" byttede plads.

På søndag, vinderen af Grand Prix Formel 1 i Sochi var det andet år i træk Briton Hamilton. Den anden var den tyske Sebastian Vettel, der repræsenterer "Scuderia", og tredjepladsen blev taget af den mexicanske Perez. Tysk viste den hurtigste omgangstid - 1,40,071 min.

Nico Rosberg, der lørdag vandt pole position, måtte fuldføre løbet tidligt på grund af svigt af speederen. Valtteri Bottas, der startede fra den tredje position, havde en ulykke og ikke færdig, men han talte 12 th sted som Finn kørte 90% interval.

Formel 1 i Sochi i 2016

Strækker den mest populære i verden fandt sted på Sochi sporet for tredje gang i træk i 2016. De første to pladser i den adgangsgivende race på lørdag tog tyskerne Vettel og Rosberg. Den tredje og fjerde var finnerne Bottas og Raikkonen henholdsvis og 5. plads tilbage til brasiliansk Felipe Massa.

På søndag, i kapløbet vundet af piloten af "Mercedes' Nico Rosberg. Den anden var Lewis Hamilton, der steg til andenpladsen fra tiende. Femte var Felipe Massa, og finnerne byttes - Raikkonen vandt bronzemedalje race, og Valtteri Bottas var udeladt af podiet. Vinderen af løbet Nico Rosberg var forfatter til den hurtigste omgang, omgang efter kørsel 52 minutter 1,39,094.

Grand Prix 2017

I april 2017 den fjerde i de sidste 4 år Grand Prix Formel 1 i Sochi. På grundlag af kvalifikationer vundet pole position Vettel det tyske med "Ferrari". Kimi Raikkonen tog andenpladsen. Fra den anden linje startede Valtteri Bottas og Lewis Hamilton, der tog 3. og 4. pladser hhv.

Grand Prix Formel 1 i Sochi i 2017 vandt Finn Bottas, der flyttede til "Mercedes" efter afslutningen af karrieren Niko Rosberg annonceret. Partner Valtteri hold britiske chauffør Lewis Hamilton sluttede løbet på en fjerdeplads. Mellem de to piloter "Mercedes" er placeret to "Scuderia" bil - Sebastian Vettel var anden og Kimi Raikkonen sluttede på tredjepladsen. Den bedste omgangstid blev sat til 49-lap Kimi Raikkonen - 1,37,844 min.

Således i de 4 års Grand Prix Formel 1 i Sochi, hver gang sejren blev fejret driver "Mercedes" hold - Hamilton to gange, og en gang - Rosberg og Bottas.