TravelingFlyrejser

Europæiske lufthavne: Budapest. Den Ferenc Liszt lufthavn: adresse, hvordan man får

I modsætning til disse hovedstæder som for eksempel London, Berlin eller Moskva, der kan nås gennem forskellige lufthavne, Budapest har kun én terminal - International, opkaldt efter Franz Liszt. De fleste rejsende kender ham som Ferihegy, da han blev kaldt frem til 2011, da mindes 200-året for fødslen af den store ungarske musiker og komponist, blev det omdøbt. Budapest Ferihegy International Airport er den største af de fem ungarske internationale luft-stationer og tjener mere end 10 millioner passagerer fra forskellige lande i Asien, Nordamerika og Europa årligt.

Lidt historie

Den første fjerdedel af det XX århundrede var præget af den hurtige udvikling af luftfarten, samt store anlægsarbejder af forskellige objekter, der er nødvendige for gennemførelsen af fly og flyvedligeholdelse. I slutningen af 20-erne af det sidste århundrede i mange europæiske hovedstæder designet og er bygget flyvepladser og lufthavne. Budapest - da hovedstaden i Ungarn - er ingen undtagelse. I 1938, en beslutning om opførelsen af terminalen, som også kunne bruges til de behov, som civile, militære og sportslige luftfart.

Ved udgangen af 1939 i henhold til resultaterne af arkitektkonkurrencen blev afholdt, blev projektet lufthavn ungarske arkitekt Karolya Devida Jr. anerkendt som den bedste. Ifølge hans idé, passageren terminalbygningen var minder om et stort fly næse. Til dette projekt, blev byggepladsen valgt, beliggende på en grund på tre administrative enheder i Budapest: Veshesh - Peshtentlerink - Rakoshed.

Opførelsen af lufthavnen begyndte i 1942, men krigen og kampene dikteret betingelserne: militærbaser, hvis konstruktion blev lanceret samtidig med de civile bygninger, blev afsluttet så tidligt som 1943. Samtidig begyndte aktiv drift af flyvepladsen til militære formål.

Som et resultat af kampene, samt mange andre europæiske lufthavne, blev Budapest næsten ødelagt.

Restaurering af flyvepladsen til formål, civil luftfart og opførelsen af terminalen er netop startet i 1947. Den store åbning af den genoplivede lufthavnen afholdt 7 maj 1950. Siden den tid, fejret som en årlig stigning i antallet af indgående og udgående fly og antallet af passagerer.

En vigtig fase i udviklingen af de vigtigste ungarske luft havn var året 1985, da han blev bestilt en anden aktuel terminal, der betjener flyselskaber såsom Swiss Air, Malev, Lufthansa og Air France.

I 1997 begyndte konstruktionen af terminalen 2B, som blev bestilt i december 1998.

På trods af de mange forandringer, renovering og nybyggeri, Ferihegy Lufthavn er en moderne arkitektonisk monument.

Hvor er det?

Blot 24 kilometer fra centrum af den ungarske hovedstad Budapest lufthavn er beliggende. Adresse luft porte, hvorigennem hovedbyen Ungarn ankommende passagerer fra forskellige lande, den næste: Budapest Ferihegy Lufthavn, H 1675, Budapest Pf 53, Ungarn.

enhed

Ungarsk Ferihegy terminal, anerkendt som den næststørste i Øst- og Centraleuropa efter Vienna Schwechat har 4 terminaler. Kernerne er 1, 2A og 2B, en mere beskeden fjerde arbejde tjener generel luftfart. Flybilletter til lande i Schengen-Union skal udføres fra terminalen 2A; 2B tjener fly til staten, er ikke medtaget i denne forening. Fly loukost forskellige virksomheder, der udføres gennem den første terminal. Særlige glasvæg adskiller nedrykningsstregen i Schengen-landene fra resten. Mellem den anden terminaler afstanden er lille, og det gør det nemt at overvinde sin fod, men før den første er ganske langt væk, så her ply specielle busser.

Som alle moderne lufthavne, kan Budapest tage på deres landingsbaner forskellige flytyper. Det meste af flyet modtaget - det tomotorers Airbus og Boeing, noget mindre - AN-225 og AN-124. Det skal bemærkes, at luften station er den alternative lufthavn for flyvning på vej til Wien eller Bratislava.

tjenester

For passagerer, der venter afgang af deres fly til Budapest Ferihegy Lufthavn, er alle forhold: på det område af havnen er der en bagageopbevaring, et udvalg af restauranter, barer og caféer, Zone Duty Free med en lang række butikker, såvel som den eksisterende posthus. I tilfælde af en flyforsinkelse , kan du overnatte i en lufthavn hotel. Slap af i rummet kan og de rejsende, der forventer transplantationen.

Hvordan kommer man til byen?

Spørgsmålet om, hvordan man kommer fra lufthavnen til Budapest meste af den ungarske hovedstad, forundret mange turister. Men der er ingen særlige vanskeligheder, bare nødt til at vælge den mest egnede til finansiering og tid mulighed.

taxa

Den hurtigste og dyreste måde at komme til hovedstaden i Ungarn. Turen vil være kort, cirka 20 minutter, men det vil koste omkring 30 euro.

bus

Den mest bekvemme og demokratisk til en pris af en option, der gør det muligt at komme fra lufthavnen til byen Budapest. Den største fordel - mulighed for at forlade terminalbygningen på ethvert tidspunkt af dagen. Fra 04:00 til 11:00, kan du komme til den nærmeste metro station Köbánya-Kispest (Kyubanya-Kispest) bus nummer 200E, nat kører ruten nummer 900. Omkostningerne ved sådan en tur - lidt mere end 1 euro.

tog

Som det er tilfældet med andre internationale lufthavne, for at nå hovedstaden af objektet kan blive behandlet af os og toget, men det vil tage noget mere tid. Prisen for sådan en tur - lidt mindre end en euro.

Balatonsøen!

Afstand 212 kilometer adskiller den populære ungarske kursted Heviz på Balatonsøen og Budapest. Heviz Lufthavn er endnu ikke blevet internationalt, så fra den ungarske hovedstad kan nås, forudbestille en overførsel. Du vil tilbringe i vejen for 2,5-3 timer, som han bliver nødt til at betale 35 til 80 euro per person. Privat transfer vil koste lidt dyrere - fra 130 euro.

Ud over Heviz kan nås med bus, ikke at gøre transplantationer i Keszthely. Fra lufthavnen bliver nødt til at komme til busstationen Népliget Budapest (Népliget) og købe en billet til 12 euro. Busser kører regelmæssigt fra 6,30 i morgen til syv om aftenen. Ca. 2,5 timer, du vil blive taget til centrum af den udvej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.