TravelingFlyrejser

Lufthavne i Tashkent: et overblik

Usbekistans hovedstad Tasjkent ligger i et kup, kunne man sige, et strategisk sted. I middelalderen gennem byen passerede Silkevejen, og nu himlen over det krydsede luft veje i Europa, de asiatiske republikker i SNG. Lufthavne i Tashkent kan kaldes den "Gates i Øst", fordi de er en bekvem platform for de forskellige transitruter. I denne artikel beskriver kort vi navene i hovedstaden i Usbekistan. Flere af dem. De er ligetil titel: Syd, Øst og Sergeli.

internationalt knudepunkt

Opfylder udenlandske rejsende, der ankommer i Tasjkent Syd Lufthavn. Denne hub har ICAO certifikat (anden kategori). Mange flyselskaber rundt om i verden vælger Syd som en platform for operationer, og den lokale luftfartsselskab "Uzbekistan Airways" betragter sin vigtigste knudepunkt lufthavn. Hub blev bygget i de fjerne halvfjerdserne, men siden da har gentagne gange opgraderet til internationale standarder. Hvert år navet modtager mere end to millioner passagerer. På hans band er i stand til at tage alle typer af skibe af enhver tonnage. Syd har tre terminaler: international, transit og betjener indenrigsfly ( "Tasjkent-3"). Efter således at have ankom her, kan du gå til de gamle byer i Uzbekistan - Samarkand, Khiva, Bukhara. Passagerer komme om bord i navet galleri for Luftbroer. Hvad er særlig rart, indenrigsflyvninger justeret til det internationale. Passagererne behøver ikke at bekymre sig, at de ikke vil have tid på sin flyvning til det regionale center for republikken.

Tjenesteydelser af internationale knudepunkter

Det er usandsynligt, at alle lufthavne er udstyret med Tasjkent som syd. Sidste rekonstruktion af den vigtigste terminal blev gennemført i 2001. Nu er der alle vedligeholdelse, der kræves for centrum for dette niveau. Passagerer kan slappe af i loungerne. I højre fløj af bygningen beliggende forretning og VIP-lounges. Der er toldfri butikker, vekselkontorer, cafeterier, barer og restauranter, legepladser. For passagerer, der rejser på tidlige flyvninger drevet hotel. Parkering døgnet rundt kan du tage bilen på længere tids opbevaring. I den store sal i ankomsthallen finder du mange turistbureauer. Du kan straks købe en billet til resten huse, pensionater og moteller i Usbekistan eller at bestille en tur til seværdighederne i landet.

Hvor der er en international lufthavn

Tashkent har længe været medtaget i den sydlige bygrænse. Derfor er behovet for særlige pendulfart der. Kom til den største lufthavn i landet er mulig både med bus og taxi. Desværre har metrolinje ikke nået til syd. Den nærmeste metrostation - en "Oybek" og "Halklar Dustligi". De fleste minibusser og busser fulgt i boligområder eller til forskellige metrostationer. For at komme til Caravan Bazaar, vælg en bus nummer 94. vifte Sergeli være nummer fyrre og bus nummer 89. Ved ankomsthallen på vagt døgnet rundt taxachauffører. Betaling er til forhandling. Faktisk kan en sådan transportvogn i Tashkent billige, men en udlænding anmode om en oppustet pris.

Planer for genopbygningen af det sydlige

Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til de store byer i verden. Herfra kan du komme til New York, Kiev, Moskva, Sankt Petersborg og andre byer langt og nær udlandet. Kapaciteten af den vigtigste terminal - mere end tusind passagerer i timen. Airline "Uzbekistan Airways" anser denne lufthavn som deres mor "reder". Afslutningsvis må jeg sige, at navet ledelsen nærer store planer. Nu gradvist bliver rekonstrueret klemrækker og udstyr. Ulemper elimineres (såsom et utilstrækkeligt antal vinduer paskontrol, hvorfor der er køer). Det er planen, at et internationalt knudepunkt vil pynte Tasjkent. Lufthavnen, som er et foto og så ser imponerende, snart at blive omdannet til en platform for transkontinentale skibe.

Sergeli

Og hvad med de andre lufthavne i Tashkent? Sergeli beliggende i forstæderne til hovedstaden i Usbekistan. Det er den ældste lufthavn i Tasjkent. Det blev grundlagt i halvtredserne af sidste århundrede. Tidligere landede her Po-2 og Yak-18. Men med opførelsen af det sydlige Sergeli ikke blive øde. I 2010 blev genopbygningen af de bands afholdt her. Lufthavnen fungerer udelukkende til lokal lufttrafik. Også her er baseret engineering helikoptere Mi-8 og fly An-2, som er ejet af "Selhozaviaraboty". Navet bruges som en uddannelse base for piloter "Uzbekistan Airways".

øst

Dette Tashkent Lufthavn er stedet for fælles anvendelse af civile, militære og eksperimentel fly. Han tager og internationale flyvninger - er der produceret told og grænsekontrol. C tilhører flyselskab "Uzbekistan Airways" to tusind og syv. Denne hub kan modtage kun de lette fly, indtil AN-22, AN-124 og IL-76, såvel som helikoptere. Så gør landing og last overbord. I Øst baseret militær enhed 23229. Derfor kan du ofte se lanceringen militarnyh fly. Funktioner i navet, og flyvningen-prøvestation GAO "TAPOiCH", som bærer IL-114-100 testflyvninger. Hvis vi taler om lufthavnene i Tasjkent, det er fra Østen blev overført af sovjetiske soldater til krigen i Afghanistan. Beliggende i centrum af Tasjkent-regionen, i Kibray distriktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.