Mad og drikkevarerDesserter

Bagværk butterdej

Kage af butterdej er favorit behandler både børn og voksne. I denne artikel vil vi se på de særlige forhold i deres forberedelse.

Butterdej har en unik smag, derfor det er så udbredt i udarbejdelsen af forskellige kulinariske retter. Bagt fra det ikke kun søde, men også krydrede produkter. Mangfoldigheden af den bredeste: Det er brød og kød gryderetter, og ruller, og kager og den slags.

For at bage den mest lækre kage af butterdej, skal først forberede dejen selv, som i øvrigt er ganske let at kvalificere sig. For at gøre dette, skal du 200 gram margarine, 2 spsk. mel, en halv kop vand, en teskefuld sukker og ¼ tsk salt.

Så Sigt mel på et arbejde overflade og placere den på margarine, skåret i stykker. Alle snittes med en kniv. Sukker og salt sat i koldt vand og omrøres, indtil de er fuldstændig opløst. Mel, margarine hakket, hæld i vand og ælt dejen hurtigt nok. Dæk den med en fugtig klud og sat til nedkøling i 2-3 timer. Derefter dens valse 2 gange, fold dejen hver gang i 3 eller 4 lag.

Ved udarbejdelsen butterdej skal være opmærksom på nogle grundlæggende "hemmeligheder". Når dejen er blandet, især vigtigt at sikre, at ingen klumper dannes i det, selv de mindste. Fordi de er i stand til at ødelægge fremtiden for produktet. Det er nødvendigt at gnide det i én retning (kun med uret).

Den vigtigste hemmelighed er kold tilstedeværelse. Således butterdejen i Frankrig udarbejdet på tabeller, der har en skuffe under skærefladen på hele bredden af bordet. Og det er helt fyldt med is. Vi er naturligvis meget mere kompliceret. Før fremstilling tåle kulden eller i køleskab i 10-15 minutter halvfabrikata - smør og dej. Og efter hver to koldvalsning til direkte eksponere allerede butterdej. Den tredje hemmelighed: fuld-ruller af butterdej gør syv gange.

Bagning produkter fra en sådan dej har visse karakteristika. Således, før bage kager butterdej, bør kager ark selv fedt eller hælde koldt vand. Der er en anden mulighed. For eksempel kan de bages på metalpladen, og på pap eller papir, placere dem på risten. På samme måde er det muligt i ovnen og ovnen af kagen dejen.

Generelt cookies er den første og foretrukne godbid ikke kun børn, men også voksne. Efter alt, deres smag er meget mere interessant og mere original end alle de andre bagt behandler. Kage af butterdej - fantastisk til en let snack i løbet af en travl tid. Efter sådan en sød glæde vil give de kræfter og i et stykke tid vil eliminere følelsen af sult.

Således, at fremstille en sådan butterdej dej, rul dejen tykkelse ikke er mere end 1 cm. Alle overfladen fedt pisket æggeblomme og drys sukker. Efter lidt sukker stick til dejen, skåret i små kiler lag (3 cm bred og 12 cm lang). Bagning drys med vand og sætte det på hans kiler. Ved en temperatur på ikke mere end 220 grader bage kager omkring 20 minutter.

Meget velsmagende opnåede kager med æbler. Til deres forberedelse, skal du bruge 500 gram skællet usyrede dej, omkring 7 æbler, sukker og flormelis. For det første skal være rene æbler, opdele dem i 4 stykker og skæres i skiver af 2 mm. I en gryde hæld vand, tilsæt på æbler og tilføje en lille mængde sukker og citronsyre. Når kogning, straks jeg fjerne fra varmen.

Rul dejen i strimler 2 cm brede og 35-40 cm lange. Oven i hver brusochek sætte æble skiver og rulle ind ruller, som skal placeres på en bageplade, smurt, og bages i 20 minutter. Klar butterdej drysset med flormelis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.